Vaguras Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Παίδες γεια χαρά εδώ και αρκετό καιρό έχω βάλει παράλληλα με τα windows και το linux mandrake 9.1 επειδή όμως το βρήκα πολύ windowsed και αρκετά φιλικό θέλοντας να εμβαθύνω λέω να βάλω μια πιο "δύσκολη" έκδοση και λέω για slackware 9.1 τι λέτε; θα κάνω καλά; επίσης ποια cd isos να κατεβάσω; αρκουν τα πρώτα 2 ή θα μου χρειαστούν και τα 3,4 με τα sources,book που αναφέρει το site; ευχαριστώ για τον χρόνο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Ta 2 prwta cd 8a sou xreiastoun! An ekanes kala esu 3ereis! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dvs Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Apo ta amroulia pas sta aggouria Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Μη μασάς! Στη χειρότερη να ξαναγυρίσεις σε Mandrake Νομίζω όμως ότι αξίζει τον κόπο να πειραματιστείς και να δεις κάτι διαφορετικό. Έχε υπ' όψιν σου όμως ότι θα χρειαστείς πολλή command line :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hayzel Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 ...επειδή όμως το βρήκα πολύ windowsed και αρκετά φιλικό θέλοντας να εμβαθύνω λέω να βάλω μια πιο "δύσκολη" έκδοση και λέω για slackware 9.1 τι λέτε; To kde kai gnome grafiko periballon iparxei kai sto slackware... to an theleis na xrisimopoieiseis kati pio light kai diaforetiko den eksartatai apo tin dianomi pou tha baleis. Toso to slackware oso kai to mandrake mporeis na to xrisimopoieiseis eite me kapoio poio light window manager eite kai se katharo termatiko. Prosopika pistebo oti to mandrake eksaiteias kapoion arketa kalon wizards poy exei einai to katalilotero gia arxarious... xoris omos na se empodizei kaneis na xrisimopoieiseis kapoia advanced xaraktiristika tou linux... filika hayzel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaguras Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2003 Φίλε Ηayzel γνωρίζω όλα αυτά που είπες και απλά θέλω ακριβώς αυτό που λες: να μάθω αποφέυγοντας τους wizards που στην mandrake και άλλες εκδόσεις λύνουν τα χέρια στους απλούς χρήστες. το ξέρωότι διαλέγω το δύσκολο δρόμο αλλά τι να καουμε το έχω στο αίμα μου να είμαι μαζοχας!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp3mangr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2003 File Peiraioti Vaguras, ego pali thelo na kano to antitheto. Diladi na peraso apo Slackware se kati pio light, oxi giati den ta katafera me to slackware alla giati exo pola ma para pola provlimatata me auto pano sto laptop pou agorasa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.