hanibal1 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα σας. Πριν από περίπου 5 μέρες μου ήρθε από Αμερική μέσω συγγενικού προσώπου ένα macbook pro 13.3', το θέμα μου είναι πως για την δουλεία μου χρειάζομαι το photoshop και δεν ξέρω πως μπορώ να το κατεβάσω σε αυτό το λειτουργικό διότι έχω μαύρα μεσάνυχτα. Θα εκτιμούσα να κάποιος μου έδινε τα φώτα σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 λογικά άμα μπεις στη σελίδα της adobe θα το βρεις και ανάλογα τι σε συμφέρει κατεβάζεις και αγοράζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hanibal1 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δεν θελω να το κατεβάσω απο το official γιατι εχει συνδρομή για κάθε μήνα χρήσης!! Από κάποιο torrent ψάχνω .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KiriosD Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Εφόσον έχεις μαύρα μεσάνυχτα το μόνο που μπορώ να πω εδώ μιας και απαγορεύονται οι συζητήσεις περί θείου είναι να μη ψάξεις να κατεβάσεις το τελευταίο (ps cc 2014) αλλά παλαιότερες εκδόσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις