Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μηπως φταιει η αρχητεχτονικη των windows που ειναι 64-βιτ ; :/

ΤΩΡΑ μου ζηταει επανεκκινηση ελεος.......... εκανες ολες τις ενημερωσεις.

Να πω και κατι αλλο αν βοηθαει. εχω βαλει για antivrus το avg free 2015 δεν πιστευω να κανει αυτο καποιο προβλημα εε ; και ο σκληρος δισκος μαζι με την cpu τωρα πριν λιγο που το εχω τσεκαρει μεσα απο την διαχειριση εργασιων ειναι 100% :o

Δημοσ.

Το avg free 2015 ειναι βαρυ σε σχεση με αλλα δωρεαν. Δεν αποκλειεται να προκαλει αυτο την καθυστερηση.

Γιατι χρονους μιλαμε; Ποια cpu εχεις ; Τι μεγεθος εχουν τα updates;

Δημοσ.

Το avg free 2015 ειναι βαρυ σε σχεση με αλλα δωρεαν. Δεν αποκλειεται να προκαλει αυτο την καθυστερηση. <br><br>

Γιατι χρονους μιλαμε; Ποια cpu εχεις ; Τι μεγεθος εχουν τα updates;

Πιο να βαλω τι προτινεις; ειναι το τελευταιο λαπτοπ που βλεπεις στην υπογραφη μου. Τωρα κανει τα οφφιψε τις ενημερωσεις τους.

Δημοσ.

<p>καλά μην περιμένεις να πετάει και "σπίθες" το συγκεκριμένο laptop φίλε μου.</p>

Δεν ειπα οτι θελω να βλεπω και την νασα με το συγκρεκριμενο λαπτοπ. Τωρα τα πραγματα διχνουν καλυτερα ειδα αρκετη διαφορα.
Δημοσ.

Ειναι bug των windows 8, δείχνει 0, αλλα στην πραγματικότητα προχωράει. Αν ανοίξεις το resource monitor θα δεις οτι οταν το εχεις ανοικτό γίνοντια πράγματα σε φακέλους σχετικούς με το windows update.

Βασικά είναι bug εδώ και πόσα χρόνια από τα 7 το θυμάμαι που πολλές φορές μου έχει συμβεί. Μόλις κοντεύει να τελειώσει τα γράφει μαζεμένα.

Bug στα 8 είναι όταν πας στην εκαθάριση δίσκου να σβήσεις προσωρινά αρχεία του win update. Απλά δεν το κάνει κι ας το αφήσεις όλο το βράδυ. Κι αυτοί κάθονται και ασχολούνται με holograms, σπαρτιάτες και windows 10 όταν τα απλά στοιχειώδη πράγματα δε δουλεύουν σωστά.

• Like 2
Δημοσ.

Πιο να βαλω τι προτινεις; ειναι το τελευταιο λαπτοπ που βλεπεις στην υπογραφη μου. Τωρα κανει τα οφφιψε τις ενημερωσεις τους.

Tο panda cloud free ειναι πιο αποτελεσματικο και πιο ελαφρυ απο το avg.Ενταξει ειναι σχετικα αδυναμο το laptop, οποτε δικαιολογειται σε ενα βαθμο η αργοπορια.

Κανε ομως ενα προληπτικο ελεγχο του σκληρου δισκου, με το harddisk sentinel http://www.hdsentinel.com/download.php, κατεβασε την portable εκδοση.

Βασικά είναι bug εδώ και πόσα χρόνια από τα 7 το θυμάμαι που πολλές φορές μου έχει συμβεί. Μόλις κοντεύει να τελειώσει τα γράφει μαζεμένα.

Bug στα 8 είναι όταν πας στην εκαθάριση δίσκου να σβήσεις προσωρινά αρχεία του win update. Απλά δεν το κάνει κι ας το αφήσεις όλο το βράδυ. Κι αυτοί κάθονται και ασχολούνται με holograms, σπαρτιάτες και windows 10 όταν τα απλά στοιχειώδη πράγματα δε δουλεύουν σωστά.

Απο τα Vista υπαρχει αυτο το bug και ακομα δεν το εχουν φτιαξει.

Δημοσ.

Tο panda cloud free ειναι πιο αποτελεσματικο και πιο ελαφρυ απο το avg.Ενταξει ειναι σχετικα αδυναμο το laptop, οποτε δικαιολογειται σε ενα βαθμο η αργοπορια.

Κανε ομως ενα προληπτικο ελεγχο του σκληρου δισκου, με το harddisk sentinel http://www.hdsentinel.com/download.php, κατεβασε την portable εκδοση.

Απο τα Vista υπαρχει αυτο το bug και ακομα δεν το εχουν φτιαξει.

Μα ειναι καινουργο το λαπτοπ φιλε μου γιατι να τρεχω το harddisk sentiel ;

εβγαλα το avg free απο πανω. τελιωσαν και οι ενημερωσεις των windows και τωρα κανω το hp support assiotnt τις ενημερωσεις ολες οκ αυτο το γνωριζω ειναι αργο και σε επεξεργαστη amd a10 , 8gb ram. ο πρωτος φορητος που βλεπετε στην υπογραφη μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...