Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλησπερα μου εδω και τρεις ωρες εχω βαλει το ........ windows update να κατεβαζει ενημερωσεις και ειναι στο  0% με 0kb/s 76 ενημερωσεις ειναι συνολικα των windows μονο τι αλλο να κανω γιατι αργη τοσοοοοοοο ;

Δημοσ.

Με 0kb/s λογικό αφου ουσιαστικά δεν κατεβάζει κατι , κανε ενα restart το router και το pc, σιγουρέψου οτι εχεις internet και φαντάζομαι οτι μιλάμε για αυθεντικά windows έτσι ;

Τι windows έχεις ;

• Like 1
Δημοσ.

Με 0kb/s λογικό αφου ουσιαστικά δεν κατεβάζει κατι , κανε ενα restart το router και το pc, σιγουρέψου οτι εχεις internet και φαντάζομαι οτι μιλάμε για αυθεντικά windows έτσι ;

Τι windows έχεις ;

windows 8.1 with bing.

εκανα επαννεκινηση τον υπολογιστη. του εβαλα και καλωδιο αλλα και usb wifi και παλι τιποτα πηγα να δω στις εγκαταστημενες ενημερωσεις και λεει αποτυχια μιας μονο. τι να κανω ; ναι αυθεντικα ειναι απο την hp.

Δημοσ.

Για δοκίμασε και δές μπορείς να κατεβάσεις καποιο πρόγραμμα παιχνίδι η οτιδήποτε απο το store ;

• Like 1
Δημοσ.

Πως και προχωρησε ; :o Τοση ωρα (4ωρες) δεν προχωρουσε εμεινε στασιμο στο 0%

post-242068-0-35044000-1421937745_thumb.jpg

Για δοκίμασε και δές μπορείς να κατεβάσεις καποιο πρόγραμμα παιχνίδι η οτιδήποτε απο το store ;

Ναι μια χαρα αν και δεν εχω λογαριασμο MS. Επισης ενημερωσε κατα τις 11 το πρωι αυτοματα τις εφαρμογες απο το Store.

Πως και προχωρησε ομως και τοσεεεεεεεες ωρες κολλουσε ;;;;;;; ειναι για να τρελενεσαι δηλάδη αυτο το win update εκτος και αν μπηκαν παρα πολλοι στον σερβερ της ms και κατεβαζαν ταυτοχρονος μαζι μου.

Δημοσ.

Μπορεί απλα να έφαγαν κόλλημα τα windows το έχει κανει και σε εμένα

Ναι φιλε μ αλλα αφου εμπενα στο φβ youtube δεν κολλησε με την ορολογια κολλημα παγωμα δηλαδη οποτε γιατι το εκανε αυτο ;

Δημοσ.

Μπορεί απλά να έφαγε κόλημα το windows update , επειδή έχεις internet δεν σημαίνει οτι ολα δουλεύουν και σωστά σε οτι εχει internet :P

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι bug των windows 8, δείχνει 0, αλλα στην πραγματικότητα προχωράει. Αν ανοίξεις το resource monitor θα δεις οτι οταν το εχεις ανοικτό γίνοντια πράγματα σε φακέλους σχετικούς με το windows update.

• Like 4
Δημοσ.

Ειναι bug των windows 8, δείχνει 0, αλλα στην πραγματικότητα προχωράει. Αν ανοίξεις το resource monitor θα δεις οτι οταν το εχεις ανοικτό γίνοντια πράγματα σε φακέλους σχετικούς με το windows update.

8.1 εχω φιλε μου.

τωρα λεει 43 απο τις 76 (KB3000850) κολλησε σε αυτο τωραααααααααααααα

Δημοσ.

Ε και στα 8.1 υπάρχει, και γω 8.1 εχω. Λογικά δεν εχει κολλήσει πηγαινε στο resource monitor και δες στο Δίσκο. Αν ταξίνομίσεις κατά στήλη "Total(B/s)" θα δεις τουλάχιστον ενα path σε SoftwareDistribution που ειναι για τα updates.

Σου έβγαλα και ενα μικρό screenshot από το δικό μου τώρα που εβαλα καποια updates.

post-172621-0-41502500-1421945677_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Ε και στα 8.1 υπάρχει, και γω 8.1 εχω. Λογικά δεν εχει κολλήσει πηγαινε στο resource monitor και δες στο Δίσκο. Αν ταξίνομίσεις κατά στήλη "Total(B/s)" θα δεις τουλάχιστον ενα path σε SoftwareDistribution που ειναι για τα updates.

Σου έβγαλα και ενα μικρό screenshot από το δικό μου τώρα που εβαλα καποια updates.

Ομως το ερωτημα μου εμενα ειναι γιατι κανει ετσι το windows update πιο αργο και απο επεξεργαστη intel celeron και amd e1 ειναι.........

Δημοσ.

Εμένα μόνο στα πρώτα 2-3 updates εκανε πολυ ώρα παντως επειδή εινια πολλά μαζεμένα. Τώρα αν δεν κανεις πολλά δεν ξερω, ισως επειδη σου κολλάει στο 0 να εχεις την ψευδαισθηση οτι αργει περισσοτερo :P

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα μόνο στα πρώτα 2-3 updates εκανε πολυ ώρα παντως επειδή εινια πολλά μαζεμένα. Τώρα αν δεν κανεις πολλά δεν ξερω, ισως επειδη σου κολλάει στο 0 να εχεις την ψευδαισθηση οτι αργει περισσοτερo :P

Αφου τωρα που μιλαμεεε ειναι στο 54 απο τα 76..... ειναι λογικο ; ενα μερονυχτο θα κανει.......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...