Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σημερα το μεσημερι μου χτυπησαν το κουδουνι απο την wind.Μου λεγαν για τις προσφορες τους και μου παν οτι εχει κανει αναβαθμιση η wind τους τελευταιους τρεις μηνες στις γραμμες και ειχε συγκεκριμενα νουμερα σε ενα χαρτακι και μου το δειξε κιολας..και οτι και καλα θα πιανω καπου στο 10-12 με wind απο το 6-7 που πιανω τωρα.

παιζει να ισχυει οντως κατι τετοιο?και αν δεν ισχυει μεσα στις πρωτες 15 μερες μπορω να παω πισω στον οτε χωρις χρεωση?

Δημοσ.

Νομιζω π@π@ριες σου ελεγαν. Αλλα να χτυπησουν κ κουδουνι?!  :huh:

ηταν 2 κοπελες.μου εκαναν μειωση στο σταθερο και ιντερνετ.απο 80 που πληρωνα θα πληρωνω 40!το θεμα ειναι να μην εχω προβλημα με την γραμμη πρωτον.δηλαδη αποσυνδεσεις κτλπ.και δευτερον αν θα ανεβει η ταχυτητα

Μου ελεγαν οτι η wind εχει βαλει οπτικη ινα κτλπ και τον μαιο θα ερθει και το vdsl..και εχει αγορασει γραμμες απο τον οτε και τους κανει αναβαθμιση.κατι τετοια

επισης αυτο που με νοιαζει ειναι.αν δεν μου αρεσει η wind μπορω να παω πισω στον οτε μετα απο 15 μερες τσαμπα?

• Moderators
Δημοσ.

Ακριβως ιδιο περιστατικο χτες και σε μενα, αλλα απο την HOL. Δεν ασχοληθηκα, ειπα ενα "ευχαριστω δεν ενδιαφερομαι" και τους εστειλα απο κει που ηρθαν. 

Καινουργια τακτικη? Ερχομαστε να σας πρηξουμε και αυτοπροσωπως τωρα?

Δημοσ.

ηλιουπολη μενω..ειχα το double play 24 απεριοριστα plus(θα το αλλαζα αυτο το μηνα σε απλο απεριοριστο) και οτε tv full pack.και μου ερχοταν καπου στα 110 τους δυο μηνες.της wind τωρα μου ειπαν απεριοριστα αστικα υπεραστικα και 5 ωρες κινητα 40 ευρω τους δυο μηνες +το οτε τβ που θα κρατησω και θα κανει 44 ευρω μας κανει συνολο 84 τους δυο μηνες.δηλαδη δεν εχω καποια περιοδο αμα δεν μου αρεσει να γυρισει πισω σε οτε?καπου διαβαζα οτι ηταν 15 μερες

Δημοσ.

Ειναι 20 μερες νομιζω το δικαιωμα υπαναχωρησης αλλα σε 20 μερες θα εχεις ενεργοποιηθει κ θα αποφασισεις οτι δεν σου κανει; Μπορεις να δοκιμασεις να κανεις αιτηση μπας κ παρεις καλυτερη αντιπροσφορα απο οτε. Αλλα μετα ειναι λιγο μπλεξιμο. 6-7 μονο πιανεις ηλιουπολη;

Δημοσ.

καλησπερα,

Αν κανεις συμβολαιο η το ανανεωσεις και μετα θες να φυγεις να ξερεις θα υπαρχει το αναλογο penalty για αυτο...

σε περιπτωση που θες να μαθεις για το vdsl αν παρεις στο 13800 πιστευω θα σου πουν και ποσο περιπου θα πιανεις...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι 20 μερες νομιζω το δικαιωμα υπαναχωρησης αλλα σε 20 μερες θα εχεις ενεργοποιηθει κ θα αποφασισεις οτι δεν σου κανει; Μπορεις να δοκιμασεις να κανεις αιτηση μπας κ παρεις καλυτερη αντιπροσφορα απο οτε. Αλλα μετα ειναι λιγο μπλεξιμο. 6-7 μονο πιανεις ηλιουπολη;

yy.ανω ηλιουπολη κοντα στο νησακι!αυτη μου πε θα πιανω 10-12.αν πιανω τοσα και χωρις αποσυνδεσεις θα μεινω.αν οχι τοτε θα παω πισω σε οτε

επισης ειναι σιγουρο οτι θα με παρουν τηλεφωνο απο οτε να μου κανουν αντιπροσφορα?σκεφτομουν να τους παρω εγω!

Επεξ/σία από Andy
Δημοσ.

Ειναι 99% σιγουρο.

Εγω παντως με wind vdsl δεν εχω προβλημα σε οτι αφορα τη συνδεση. Σε οτι αφορα τα λεφτα κτλ πηγαν να μ την φερουν λιγακι αλλα το εσωσα. :)

Δημοσ.

με πηραν απο τον οτε.μου καναν τιμια προσφορα και τελικα εκατσα εκει!απλα πρεπει να στειλω ενα φαξ

για vdsl προς ηλιουπολη(ακ δαφνης) ξερουμε ποτε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...