voltmod Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Η Microsoft επιβεβαίωσε ότι ο η εφαρμογή Lumia Camera, θα αποτελέσει την εξ ορισμού εφαρμογή για την κάμερα στο επερχόμενο λειτουργικό σύστημα της εταιρείας για φορητές συσκευές, Windows 10.Αυτό σημαίνει ότι η νέα εφαρμογή Lumia Camera, που αποτελεί σήμερα μέρος του λογισμικού Lumia Denim και φέρνει πολλές βελτιώσεις θα βρίσκεται σύντομα και στις συσκευές των HTC και Samsung για παράδειγμα. Οι ωραίες χειροκίνητες ρυθμίσεις και το απλό και ελκυστικό UI θα βρίσκονται σε όλες τις συσκευές που τρέχουν Windows 10, ωστόσο η Microsoft θα "κρατήσει" ορισμένα χαρακτηριστικά που υπάρχουν στην Lumia Camera 5.0 για τις συσκευές που φέρουν το λογότυπο της εταιρείας (όπως τα Rich Capture, Living Images). Η δυνατότητα επίσης λήψης video 4K δεν θα βρίσκεται σε όλα τα μοντέλα (εξαιτίας περιορισμών στο hardware). Η Lumia Camera λογικά θα αποτελεί μέρος της έκδοσης "Preview" των Windows 10 που θα κάνει την εμφάνιση της τον ερχόμενο μήνα. Site: Windows Central
jim_p Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Αυτο και το με-το-ζορι integration του skype θα με κανουν να μην αναβαθμησω στα 10 μου φαινεται. Οπως εχω πει και στο θεμα των wp, η lumia camera, περα απο το ui, το οποιο ειναι δυσχρηστο για οθονες 4'' και κατω, δεν προσφερει τιποτε σημαντικοτερο απο την μαμα εφαρμογη. 1
alexandrosnl1020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Αυτο και το με-το-ζορι integration του skype θα με κανουν να μην αναβαθμησω στα 10 μου φαινεται. Οπως εχω πει και στο θεμα των wp, η lumia camera, περα απο το ui, το οποιο ειναι δυσχρηστο για οθονες 4'' και κατω, δεν προσφερει τιποτε σημαντικοτερο απο την μαμα εφαρμογη. Με την μαμα εφαρμογη μπορεις να κανεις manual focus? Μπορεις να πειραξεις το shutter speed ? Δεν νομιζω ! Και εκτος απο τα παραπανω , εστω και σε μια απλη φωτογραφια με αλλα στο auto η lumia camera εχει μακραν καλυτερα αποτελεσματα! 1
jim_p Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Manual focus = να κανει focus σε ενα συγκεκριμενο σημειο? Ναι, αγγιζοντας την οθονη στο σημειο που θελω να κανει focus. Βασικα ετσι το κανει απο τη μερα που το πηρα Shutter speed = τιμη εκθεσης? Που εχει τιμες 0, 1/3, 2/3, 1 κλπ? Ναι, αν και δεν το χρησιμοποιω.
Makis38 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δεν σου λέει αυτό για το manual focus. Ας πούμε την νύχτα που δυσκολεύεται να εστιάσει όπου και αν ακουμπήσεις, με το manual ρυθμίζεις εσύ μέχρι να δεις το θέμα εστιασμένο. Επίσης αυτό που λες το 1/3, 2/3 είναι το exposure value και όχι η ταχύτητα του κλείστρου. Οπότε καλά τα λέει ο από πάνω σου...
gpgalanis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Αστο Jim αν δεν ξέρεις ούτε τα βασικά. Κι εμένα δεν με τρελαινουν τα WP κι ας έχω το 1020 αλλά η Lumia Camera είναι ότι καλύτερο για οποιον κατέχει έστω και στο ελάχιστο βασικές γνώσεις φωτογραφίας. 3
jim_p Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Οντως δεν τα ξερω, δεν με ενδιαφερει η φωτογραφια σε τετοιο βαθμο. Αν ειναι οπως τα λετε, θα ξαναδοκιμασω τη lumia camera :/ 2
efkairiakos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Περιμένω φέτος να ξεσκίσει η Microsoft!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα