Pap_Lam Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Γεια σας, είχα αποσυνδέσεις συνέχεια και βρήκε ο τεχνικός του παρόχου το φίλτρο του συναγερμού ανάποδα. Δείχνει να έφτιαξε μόνο που : Το Connection Speed μία φτάνει στα 9600 με 4.8 Margin όπου και κάνει μια αποσύνδεση και μία φτάνει στα 9100 όπου δουλεύει μια χαρά. Τι μπορώ να κάνω, μόνο να ανεβάσω το Margin ; Ευχαριστώ. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2015 από Pap_Lam
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σας, είχα αποσυνδέσεις συνέχεια και βρήκε ο τεχνικός του παρόχου το φίλτρο του συναγερμού ανάποδα. Δείχνει να έφτιαξε μόνο που : Το Connection Speed μία φτάνει στα 9600 με 4.8 Margin όπου και κάνει μια αποσύνδεση και μία φτάνει στα 9100 όπου δουλεύει μια χαρά. Τι μπορώ να κάνω, μόνο να ανεβάσω το Margin ; Ευχαριστώ. και νομιζω σου ειχα πει να τσεκαρεις το φιλτρο στο συναγερμο.ναι μονο να ανεβασεις το margin μπορεις γιατι αν εισαι κοντα στα 3-4-5 μπορει να μην παιζεις πολυ καλα αναλογα την γραμμη.εκτος αν φταιει και κατι αλλο μεσα στο σπιτι μετα.ο οτε να ασχοληθει να σου αλλαξει ζευγαρι το κοβω δυσκολο.αν δεν σου κανει προβλημα με 4.8 margin το αφηνεις ετσι.δεν θυμαμαι με ποιο ρουτερ παιζεις.αν εισαι με κανα zte πεταμα.σε χαλια γραμμες παιζουν πολυ καλα τα thomson/technicolor.
Pap_Lam Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Ρώτησα τον άνθρωπο του συναγερμού 2 φορές αν υπάρχει περίπτωση να το έβαλε ανάποδα και μου είπε δεν μπαίνει ανάποδα !! Τελικά έκανε λάθος Άλλαξα την κάθετη, έβαλα το άλλο ζεύγος καλωδίων (ο ηλεκτρολόγος δηλαδή το έκανε) και πιάνω μειωμένη ταχύτητα. Τώρα να φανταστείς πιάνω 1 Mbps με το ζόρι. Σε επικοινωνία που είχε ο πάροχός μου με τον ΟΤΕ, είπανε πως αύριο Δευτέρα θα φτιάξουν την γραμμή μας διότι από εκεί είναι το πρόβλημα. Είμαι με router της Netgear.
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Ρώτησα τον άνθρωπο του συναγερμού 2 φορές αν υπάρχει περίπτωση να το έβαλε ανάποδα και μου είπε δεν μπαίνει ανάποδα !! Τελικά έκανε λάθος Άλλαξα την κάθετη, έβαλα το άλλο ζεύγος καλωδίων (ο ηλεκτρολόγος δηλαδή το έκανε) και πιάνω μειωμένη ταχύτητα. Τώρα να φανταστείς πιάνω 1 Mbps με το ζόρι. Σε επικοινωνία που είχε ο πάροχός μου με τον ΟΤΕ, είπανε πως αύριο Δευτέρα θα φτιάξουν την γραμμή μας διότι από εκεί είναι το πρόβλημα. Είμαι με router της Netgear. οκ με το ρουτερ.για τον συναγερμο ναι μπαινει αναποδα το φιλτρο.δεν εχει Rj11 υποδοχη ο συναγερμος ουτε το καλωδιο απο το πριζακι που φτανει εκει για να πεις οτι δεν μπαινει αναποδα.για αυτο εμαθα ενα πραγμα.ποτε μην ρωτας τον αλλον τι εχει κανει.αν μπορεις πηγαινε δες εκει. και ετσι για να γελασουμε και λιγο .Πριν καμποσα χρονια ειχα παει ενα ραντεβου για adsl. Ο πελατης ελεγε οτι εχει αποσυνδεσεις. Τον ρωταω ποσα τηλεφωνα ή τηλεφωνικες συσκευες εχετε(κατι τετοιο ρωτησα) και μου απανταει ενα.βλεπω πραγματι το ενα τηλεφωνο μεσα στο δωματιο που ειμασταν και ειχε φιλτρακι.του λεω παμε να δουμε και τα αλλα πριζακια.παμε στα αλλα δωματια και βλεπω ακομα δυο τηλεφωνικες συσκευες χωρις φιλτρο.για αυτο παντα οτι μπορεις να το δεις εσυ το βλεπεις εσυ και δεν ρωτας.ισως αυτος να καταλαβε οτι ποσα τηλεφωνικα νουμερα εχετε ενω εγω ρωτουσα για τηλεφωνικες συσκευες.και εχουν γινει και αλλα τετοια.Να λεω του πελατη οτι φαινεται πριζακι του οτε με πυκνωτη στα τεστς και να μου λεει οχι δεν εχω.τελικα ειχε για το φιλτρο στο συναγερμο να σκεφτεσαι το εξης απλο.το αρσενικο του φιλτρου που ειναι το Line πρεπει να κοιταει τα καλωδια που πανε στον τοιχο και οχι τον συναγερμο.το θυληκο του φιλτρου που ειναι το Phone θα πρεπει να κοιταει την πλακετα του συναγερμου . κοιταει = ειναι συνδεδεμενο. 1
Pap_Lam Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ήρθε ο ΟΤΕ, αποκατέστησε λέει την βλάβη, άλλαξα και το καλώδιο της κάθετης (έβαλα καινούριο). Παρ'όλα αυτά, 2 ημέρες τώρα μου κάνει αποσύνδεση στις 13:00 περίπου το μεσημέρι και παρατήρησα ότι τότε ανοίγει και η κεντρική πόρτα του σπιτιού. Επίσης το Downstream Margin, παίρνει τρελές τιμές από 8 που είναι φτάνει έως και 0.1 !!!!!! Τι άλλο μπορώ να κάνω εκτός από το να φύγω από την Forthnet ; Update : Μου πήγανε το Margin στο 14 και η ταχύτητα έπεσε στο 2.8 περίπου ! Δεν έχω καμία αποσύνδεση τώρα όμως. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2015 από Pap_Lam
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα