Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά,

έχω το Acer Aspire 7736ZG λάπτοπ και μετά απο 10 λεπτά περίπου που είναι ανοιχτό κάνει κάποιο θόρυβο.Υποψιάζομαι οτι είναι απο το ανεμιστηράκι του.

Ποιές λύσεις θα μου προτείνατε ωστε να σιγουρευτώ οτι το πρόβημα είναι το ανεμιστηράκι του?

Δημοσ.

Βάλε κοντά το αυτί σου και σιγουρέψου οτι ο ήχος ειναι απο εκει , αν όντως ειναι απο εκει άνοιξε το καθάρισε το απο σκόνες κτλπ μήπως σταματήσει ο θόρυβος αλλιώς μετα πρέπει να πάρεις αλλο

• Like 1
Δημοσ.

Το έχω ανοίξει και το έχω βάλει σε λειτουργία κι όντως απο κεί προέρχεται ο θόρυβος.Το είχα/έχω καθαρίσει κι απο τις σκόνες.Οπότε θα πρέπει να αγοράσω νέο ανεμιστηράκι.

Ευχαριστώ πολύ SPANK.

Δημοσ.

Κάποια ανεμιστηράκια ειδικά σε λάπτοπ βγαίνει ο έλικας τους εύκολα και μπορείς να το καθαρίσεις και εκεί μέσα στα πηνία και στον άξονα καθώς και να το ξαναγρασάρεις γιατί μαζεύει σκόνες και κολλάνε εκει μέσα. Σουλουπώνετε δηλαδή η κατάσταση αλλά αν αρχίσει να παίρνει την κάτω φόρα δε μπορείς να το εμπιστεύεσαι. 

Δημοσ.

Θα προσπαθήσω να βγάλω τον έλικα και να καθαρίσω πιο καλά γενικά κι εάν δεν μειωθεί ο θόρυβος τότε θα αγοράσω νέο.Καλή η ιδέα σου.

Ευχαριστώ πολύ NikoS.

Δημοσ.

Αν δε θες να πάρεις καινούριο, όπως σου προτείνει ο SPANK, δε σου αρέσει να πετάς εύκολα κάτι που υπολειτουργεί και έχεις όρεξη να παιδεύεσαι, όπως εγώ, τότε κάνε αυτό που προτείνει ο .::NikoS::.. Αφού το καθαρίσεις προσεχτικά, ρίξε λίγο λιπαντικό (π.χ. WD40) στα σημεία που πρέπει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...