Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θα ηθελα τη γνωμη σας μετα απο 8 χρονια με το ιδιο κινητο λεω να αλλαξω και να παρω ενα καινουργιο smartphone μεχρι 350 ευρο θελω να δωσω οχι παραπανω..Η χρηση για την οποια το θελω ειναι χαλαρη και απλη κλασσικα να μιλαμε και να στελνουμε sms,να ακουω μουσικη η απο το ραδιο η με δικα μου τραγουδια που θα του περασω, και καποια απλα πραγματα απο την αποψη του ιντερνετ δηλαδη : facebook, videakia sto youtube kai genikotera videakia κανα αρθρο να διαβασω κανα skype τετοια πραγματα....Απλα θελω να μη μου κανει lags και μου σπανε τα νευρα να ειναι γρηγορο και να ειναι αξιοπιστο  επειδη και αυτο θα το κρατησω για αρκετα χονια(πανω απο 5ετια) θα ηθελα κατι ωστε να αντεξει..Επεισης θα ηθελα το ηχειο του να ειναι δυνατο να ακουγεται οταν με περνουν τηλεφωνο η μου στελνουν μυνημα γιατι πολλοι μου εχουν πει οτι στα smartphones το ηχειο ειναι χαμηλης εντασης

Εχω ρηξει μια ματια και εχω βρει δυο το nokia lumnia 930 kai to lg g2 για αυτα τι εχετε να πειτε?η αν εχετε καποιο καλυτερο να προτεινετε πειτε

Ευχαριστω για το χρονο σας

Δημοσ.

Αν θεν να το κρατήσεις για πολλά χρόνια και δε βιάζεσαι, κάνε υπομονή γιατι απο το Μάρτη και μετά θα κυκλοφορήσουν αρκετές συσκευές με 64bit επεξεργαστές κάτι που πιθανότατα θα τους δώσει μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο(σε περίπτωση που περάσουμε σε 64bit λειτουργικά).

Τo G2 είναι μια χαρα συσκευή, και τα Lumia έχουν ομολογουμένως εντυπωσιακή υποστήριξη απο την MS. 

Απο 250€ και πάνω τo lag το ξεχνάς ότι κινητό και να διαλέξεις(σε λογικά πλαίσια) οπότε μη σε ανησυχεί αυτό

• Like 2
Δημοσ.

Σε αυτά τα λεφτά παίζεις με LG G3 & Sony Z2. Ψάχνοντας λίγο το φορουμ θα δεις συζητήσεις με την σύγκριση των 2 να διαλέξεις τι σου κάνει περισσότερο.

Το G2 είναι εξαιρετικό τηλέφωνο το καλύτερο της περσινής χρονιάς, αλλά δεν παίρνει κάρτα μνήμης. Δεν γνωρίζω για το Νόκια, αλλά φτωχό store ίσως είναι αποτρεπτικός παράγοντας.

Το G3 έχει την καλύτερη οθόνη μεταξύ των 3, μεγαλύτερη ψηλότερη ανάλυση και την καλύτερη αναλογία μεγέθους οθόνης/τηλ αλλά ένα μεγάφωνο μόνο. Φοβερή κάμερα επίσης ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Το Z2 έχει καλύτερη μπαταρία, μικρότερη οθόνη χωρίς όμως να είναι μικρότερο τηλέφωνο, και στερεοφωνικό ήχο. Επίσης έχει πιστοποίηση αντοχής στο νερό και την σκόνη. Επίσης λίγο γρηγορότερο σε απόκριση χωρίς όμως το G3 να υστερεί πολύ.

Προσωπικά προτιμώ το G3, με 2ο το Ζ2, και 3ο το G2.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω για τις πληροφοριες παιδια

θα ηθελα να ρωτησω εχω διαβασει για το lg g2 οτι κανει κατι κιτρινιλες στην οθονη μετα απο λιγο καιρο και οτι καποιες συσκευες του κανουν ενα ενοχλητικο τριξιμο με το πισω πλαστικο μερος ξερετε κατι για αυτα?κατι τελευταιο για το lumnia εχω ακουσει οτι υπερθερμενεται αρκετα ειδικα γυρω γυρω στο πλαισιο της συσκευης πιστευεται οτι μπορει να δημιουργησουν προβλημα?

Δημοσ.

Θα μπορούσες να δώσεις κάτι παραπάνω και να διάλεγες το Ζ3 compact που είναι ανώτερο σε όλα και απο Ζ2 αλλά και από g2

Δημοσ.

παιδια με sony δε ξαναπλεκω πριν μερικα χρονια ημουν μεγαλος φαν.. πηρε ο αδελφος μου το βιβαζ του χαλασε χωρις λογο σε λιγοτερο απο 6 μηνες και παροτι ηταν μεσα στην εγγυηση επειδη δεν υπαρχει sony στην ελλαδα πλεον εγινε ενα ολοκληρο μπαχαλο μεχρι να του το φτιαξουν μιλαμε για 5 μηνες!! οποτε μετα απο αυτο τα φοβαμαι δε θελω ποια  ta sony...αλλα ειπα εχω θεμα με τα χρηματα μεχρι 350 ταβιγμενο απο τα μαλλια δε μπορω να παω παραπανω

Δημοσ.

παιδια με sony δε ξαναπλεκω πριν μερικα χρονια ημουν μεγαλος φαν.. πηρε ο αδελφος μου το βιβαζ του χαλασε χωρις λογο σε λιγοτερο απο 6 μηνες και παροτι ηταν μεσα στην εγγυηση επειδη δεν υπαρχει sony στην ελλαδα πλεον εγινε ενα ολοκληρο μπαχαλο μεχρι να του το φτιαξουν μιλαμε για 5 μηνες!! οποτε μετα απο αυτο τα φοβαμαι δε θελω ποια  ta sony...αλλα ειπα εχω θεμα με τα χρηματα μεχρι 350 ταβιγμενο απο τα μαλλια δε μπορω να παω παραπανω

Άρα πας σε G3 που είναι κάτω από 330 και θα το ευχαριστηθείς. Από σέρβις θέμα δεν θα έχεις.

Δημοσ.

φιλε gianniSM ειδα τα ρεβιου του g3  και τις αποψεις των χρηστων και πολλοι λενε πως δεν αξιζει σε σχεση με το g2 απο την αποψη οτι εχει μικροτερη αντοχη στη μπαταρια ενω η οθονη που ειναι τοσο καλη του διμηουργει πιο πολλα lags απο το g2....εσυ ειχες και τα δυο?

Δημοσ.

φιλε gianniSM ειδα τα ρεβιου του g3  και τις αποψεις των χρηστων και πολλοι λενε πως δεν αξιζει σε σχεση με το g2 απο την αποψη οτι εχει μικροτερη αντοχη στη μπαταρια ενω η οθονη που ειναι τοσο καλη του διμηουργει πιο πολλα lags απο το g2....εσυ ειχες και τα δυο?

Έχει το G2 ένα πολύ κοντινό μου πρόσωπο, το G3 εγώ. Το να λέει κάποιος πως το G2 είναι καλύτερο είναι απλά για γέλια. Να έλεγε κάποιος πως με βάση αυτό περίμενα κάτι καλύτερο θα το δεχόμουν. Το G2 έτρωγε κράξιμο κυρίως για την έλλειψη επέκτασης μνήμης και την μη αποσπώμενη μπαταρία, πράγματα που λύθηκαν στο G3. Τα 2κ είναι υπερβολή συμφωνώ αλλά όχι αχρειάστα όπως πολλοί προσπαθούν να πουν ειδικά όταν βλέπεις βίντεο. Πολύ

Σαφώς η μπαταρία κρατάει λιγότερο, αλλά με 15Ε στην ανάγκη παίρνεις και 2η. Με καλή εώς βαριά χρήση σου βγάζει την μέρα, και νομίζω πως πλέον αυτό είναι το ζητούμενο. Το θέμα λαγκ ίσως να υπήρχε στις αρχικές παρτίδες του κινητού αλλά από τότε έχει πάρει στον 1.5 μήνα που το έχω εγώ 3 αναβαθμίσεις που εξαφάνισαν σχεδόν το λαγκ (εμφανίζεται σε ελάχιστες περιπτώσεις), και βελτίωσαν κατά πολύ την μπαταρία.

Αυτό που θα σε ξενίσει λίγο είναι πως ζεσταίνεται κάπως σε βαριά χρήση, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως τηγανίζεις αυγά πάνω του. Το βλέπεις σχεδόν σε όλα τα τηλέφωνα.

Παράλληλα όμως παίρνεις την μεγαλύτερη οθόνη σε τόσο συμμαζεμένες καταστάσεις, πολύ ανθεκτικό αν και χωρίς πιστοποίηση στο νερό (ένας στο youtube το είχε 2 ώρες κάτω από το νερό και δούλευε μια χαρά), μια από τις καλύτερες κάμερες αν όχι την καλύτερη φετινή.

Στα λεφτά του το θεωρώ το καλύτερο value for money εκτός Κίνας.

Δημοσ.

Προτείνω το One +1. Είναι μια μάρκα σχετικά άγνωστη στην Ελλάδα αλλά αυτή τη στιγμή στην Αμερική

ξεσκίζονται να το πάρουνε όλοι και η ζήτηση είναι πολύ μεγαλύτερη από την παραγωγή!!Πολύ καλή value

for money επιλογή αφού το κινητό αυτό με την τιμή των 350 ευρώ(!!!)

ανταγωνιζεται σε επιδόσεις τα κινητά flagships των μεγαλύτερων εταιριών του κόσμου, όπως το HTC

ONE M8 ,LG G3,IPHONE 6+,Samsung Galaxy S5 ,κινητά 700 ευρώ και πάνω.

Δημοσ.

Προτείνω το One +1. Είναι μια μάρκα σχετικά άγνωστη στην Ελλάδα αλλά αυτή τη στιγμή στην Αμερική

ξεσκίζονται να το πάρουνε όλοι και η ζήτηση είναι πολύ μεγαλύτερη από την παραγωγή!!Πολύ καλή value

for money επιλογή αφού το κινητό αυτό με την τιμή των 350 ευρώ(!!!)

ανταγωνιζεται σε επιδόσεις τα κινητά flagships των μεγαλύτερων εταιριών του κόσμου, όπως το HTC

ONE M8 ,LG G3,IPHONE 6+,Samsung Galaxy S5 ,κινητά 700 ευρώ και πάνω.

Είχε νόημα αυτό όταν όλες οι ναυαρχίδες ήταν στην διπλάσια τιμή...τώρα με το G3 που είναι στα 315 γιατί να μπλέκεις με Κίνα για να πάρεις κάτι χειρότερο;

Δημοσ.

Είχε νόημα αυτό όταν όλες οι ναυαρχίδες ήταν στην διπλάσια τιμή...τώρα με το G3 που είναι στα 315 γιατί να μπλέκεις με Κίνα για να πάρεις κάτι χειρότερο;

Σωστός ισχύει και αυτό...δεν είχα παρατηρήσει ιδιαίτερα τις τιμές τελευταία.Αλλά σε βλέπω επιμένεις με το G3 έτσι? Δεν ξέρω ρε νομίζω πως το Μ8 στην τιμή που έφτασε πια ,είναι η καλύτερη αγορά που θα μπορούσε να κάνει κάποιος για όλο το 2015.Τουλάχιστον μέχρι να βγει το Μ9!!χοχο

Σωστός ισχύει και αυτό...δεν είχα παρατηρήσει ιδιαίτερα τις τιμές τελευταία.Αλλά σε βλέπω επιμένεις με το G3 έτσι? Δεν ξέρω ρε νομίζω πως το Μ8 στην τιμή που έφτασε πια ,είναι η καλύτερη αγορά που θα μπορούσε να κάνει κάποιος για όλο το 2015.Τουλάχιστον μέχρι να βγει το Μ9!!χοχο

Α σορυ και πάλι ...μόλις είδα την τιμή του Μ8 και είναι παραπάνω από το budget του παιδιού...Αλλά φίλε αν είσαι διατεθειμενος να διαθέσεις κι άλλα 100 ευρουλακια θα έκανες μια από τις καλύτερες αγορές της ζωής σου πίστεψε με.

Δημοσ.

Α σορυ και πάλι ...μόλις είδα την τιμή του Μ8 και είναι παραπάνω από το budget του παιδιού...Αλλά φίλε αν είσαι διατεθειμενος να διαθέσεις κι άλλα 100 ευρουλακια θα έκανες μια από τις καλύτερες αγορές της ζωής σου πίστεψε με.

Θα μπορούσα να συμφωνήσω αν η κάμερα του ήταν καλύτερη. Εξαιρετικό τηλέφωνο χωρίς καμιά αμφιβολία, αλλά την κάμερα την θεωρώ βασικό στοιχείο ενός smartphone όπου υποκαθιστά σε μεγάλο βαθμό τις compact. Επίσης δεν μιλάμε για υπέρβαση των 20-30Ε, αλλά 100. Είναι πολλά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...