tsagkas21 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά θέλω να ρωτήσω αν το συγκεκριμένο fan controller είναι καλό και αξιόπιστο και επίσης όποιος το έχει αγοράσει απο το e-shop, υπάρχουν δύο εκδόσεις : μια με πράσινο PCB ΚΑΙ πολύχρωμα καλώδια και μια πιο καινούρια έκδοση του με μαύρο PCB μαύρα sleeved καλωδια... το e-shop ποια απο τις δύο πουλάει ?? ευχάριστω προκαταβολικα!!
eworld Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Φίλε μου αν δε ενδιαφέρει υπάρχει στο eWorld άμεσα διαθέσιμο σε χαμηλότερη τιμή η έκδοση με το μαύρο PCB και τα sleeved καλώδια http://www.eworld.com.gr/products/details/1033/Ευχαριστώ. 3
Vasilis 07 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Η χαμηλότερη τιμή είναι τα 0,6Ε ? και με τα έξοδα αποστολής που έχετε συμφέρει η αγορά από e-shop.
eworld Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μα δεν είπαμε ότι το δίνουμε δωρεάν ούτε ότι έχουμε μεγάλη διαφορά τιμής απλά ότι η τιμή είναι χαμηλότερη πράγμα που είναι γεγονός. Επίσης το ότι είναι άμεσα διαθέσιμο προφανώς σας αφήνει παγερά αδιάφορο και την τελική αν ο ενδιαφερόμενος μένει στην Πάτρα πράγμα που δεν το ξέρουμε δεν θα έχει και μεταφορικά. Φιλικά πάντα. 1
Vasilis 07 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Και 0,01Ε χαμηλότερη θα ήταν η τιμή. Όσο για την αποστολή από την στιγμή που όπως πολύ σωστά αναφέρεται δεν είναι γνωστό που μένει ο TS, θα μπορούσατε μετά την αναφορά σας για χαμηλότερη τιμή να αναφέρεται και τα έξοδα αποστολής που αφορούν όσους δεν κατοικούν στην Πάτρα και αυτά είναι Πιστωτική κάρτα 4.2€ + 1.23€ (επιβάρυνση λόγω Πιστωτική κάρτα) Αντικαταβολή 4.2€ Κατάθεση 4.2€ paypal 4.2€ + 2.02€ (επιβάρυνση λόγω paypal) Φιλικά πάντα.
Tenshi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Αχέμ...όροι χρήσης Β.11 Λίγο πολύ όλοι έχουμε βάλει καρφωτά referral links σε μαγαζί που πουλάει προϊόντα.Όταν όμως το ίδιο το μαγαζί συμμετέχει με όνομα χρήστη και παραπέμπει άμεσα σε προϊόντα που πουλάει στην σελίδα του,προβληματίζομαι ελαφρώς. Δέν θέλω να παρεξηγηθώ,το συγκεκριμένο κατάστημα έχει βοηθήσει κατά καιρούς άτομα απο το φόρουμ που έψαχναν ανταλλακτικά/εξαρτήματα και συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία.Απλά η απροκάλυπτη διαφήμιση είναι κάπως too much.Εν προκειμένω υπάρχουν και τα PM (για να κρατήσουμε τους τύπους)
fallen4ngel Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Αγαπάμε E-World λέμε. Τώρα για eshop οκ έχω πάρει αρκετά πραγματάκια απο εκεί για custom καταστάσεις αλλά μόνο αν κάτι δεν το είχε ο Γιάννης ή δεν το βιάζομαι καθόλου μιας και σε αυτά τα προϊόντα έχει 15+ μέρες παράδοση 2
tsagkas21 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Σας ευχαριστώ όλους! έτσι κι αλλιώς το αγόρασα από το eWorld χωρίς καν να κοιτάξω την απάντηση του εδώ αφού πήρα τηλέφωνο στο μαγαζί και με βοήθησαν αμέσως! καλύτερα να δώσω 4 ευρώ παραπάνω( μεταφορικά) να πάρω σίγουρα αυτό που ψαχνω 2
Djole_7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Εκανες πολυ καλη επιλογη φιλε μου..το εχω γυρω στα 2 χρονια το συγκεκριμενο! 1
fallen4ngel Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Σας ευχαριστώ όλους! έτσι κι αλλιώς το αγόρασα από το eWorld χωρίς καν να κοιτάξω την απάντηση του εδώ αφού πήρα τηλέφωνο στο μαγαζί και με βοήθησαν αμέσως! καλύτερα να δώσω 4 ευρώ παραπάνω( μεταφορικά) να πάρω σίγουρα αυτό που ψαχνω Σωστός.... Ο Γιαννης είναι και γνώστης και πολύ εξυπηρετικός οπότε καλοριζικο 3
dark vader Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 προτιμάμε το eWorld γιατι είναι απο τα μόνα σωστά μαγαζιά
fallen4ngel Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Καλό είναι,αλλά δεν έχει ποικιλία. Έχει αυτά που διαθέσιμα φίλε μου, το eshop σηκώνει τα πάντα και βάζει παραγγελία σχεδόν τίποτα δεν έχει ετοιμοπαραδοτο. Σε πολλά πράγματα μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στον Γιάννη και να ρωτήσεις εαν μπορεί να στα φέρει. Το γεγονός όμως οτι ο άνθρωπος γνωρίζει και πραγματικά αγαπά την δουλειά του είναι αυτό που μετράει.Παράδειγμα του ζήτησα κάποια ρακόρ για drain και μου απάντησε πως μπορεί να φέρει όπως και έγινε με τα phobya που έχει πλέον στο κατάστημα, το ίδιο με κάποια back plates και γενικά δεν με άφησε ποτέ ξεκρεμαστο
rfc Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Φιλε eworld εδω ειναι φορουμ που βοηθαμε τους χρηστες να λυσουν καποια προβληματα που εχουν και ΟΧΙ για να πουλησουμε κατι ή για καποιο αλλο προσωπικο οφελος. Και εγω εχω εταιρεια πληροφορικης με παραρτηματα σε 2 πολεις και ποτε δε προσπαθησα κατι τετοιο που κανεις εσυ μεσα απο εδω. Κοιτα να χαλαρωσεις λιγο και παρτο αλλιως......... λεμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα