Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Καλησπέρα, κατέβασα απο την asus το τελευταίο bios, το οποίο είναι σε αρχείο με ext: .AWD , πως ε χμμμμ, αναβαθμίζω τι bios της μητρικής μου με το εν λόγω αρχείο?? Ευχαριστώ,
paravatis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 logika tha prepei na yparxei kai kapoio exe gia anavathmisi apo command line allios des sto cd tis mobo sou gia proggy anavathmisis apo windows. manual den eixe????????
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Οχι paravatis, δεν υπάρχει exe, όπως είπα το κατέβασα απο το site της asus, και μετά το unzip, κατέληξα να έχω αυτό το αρχείο. Όταν προσπάθησα να το ανοίξω παρέλαβα το εξής καταπληκτικό: windows cannot open this file κτλπ Το αρχείο είναι μόλις 256kb. Να, κάτι τέτοια βλέπω και δεν πολυασχολούμαι με updt και loip;a. Άσχετο: Αν έχω την v. 1001 πχ. και εχει βγεί η 1014, πρέπει να τις καταβάσω όλες ή η τελευταία βλέπει και όλες τις προηγούμενες???
DeathKnight Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 prepei na katebaseis apo to site tis asus kai to programa awflash.exe to opoio analambanei na kanei to update me to firmware pou katebases omws trexei mono apo dos opote prepei na bootareis se dos kai na to trexeis
AzaZyL Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 loipon mpes sto site tis asus kai katevase to ASUS UPDATE poy einai update mesw windows. PRIN kaneis update KLEISE OLA ta anoikta programmata twn windows kai meta flashare.(dialekse ayto poy leei update from a file on my hard disk kai OXI ayto poy leei update apo internet...)
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Λοιπόν, sorry, αλλά ως γνήσιος ΕΓΩ, δεν κοίταξα πριν κάνω το post το cd της M/B που μου δίνει την δυνατότητα να κάνω updt απο file. Sorry και ευχαριστώ παιδιά,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.