κουξκουκ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μαγκες σας ετυχε να τριζει η οθονη απο το g2 απο τημ μεση και κατω σινεχωμενα και αν αυτο ειναι προβλημα εκανα εργοστασιακες ριθμησεις αλλα και παλι το κανει λετε να χρειαζεται σερβις;
dieccast Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 τι εννοεις τριζει? οταν την πατας πανω?? δεν εχει καμια σχεση αυτο με εργοστασιακη επαναφορα!! μαλλον θεμα οθονης ειναι!!
κουξκουκ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Οχι οταν το πατας ταλαντευεται καπως μονο της η μιση οθονη τωρα αμα το κανει και σημερα πιυ το εκανα back up θα καλεσω τιν γιατρο Παρενθεση ειναι σταθερη η οθονη του κινητου το μ "Μεσα" της κουνιεται Sorry μαγκες για το πως γραφω δεν εχω περασμενο το σουιφτ και δεν την παλευω με το πικτρολιγιο της lg
mao Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 φιλε μου φτιαξτο και πουλατο μετα 1000 προβληματα κ εγω το εχω στο service για αλλο λογο τριζει το ηχειο
κουξκουκ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μαγκες ολα ενταξει το κινητο ειναι κομπλε το εκανα επαναφορα εργοστισιακων ρυμθισεων και εφτιαξε φιλε δυμβουλη μου κρατα το δεν θα βρεις καλυτερο εγω εκανα μαλακια που πηρα ιταλικο μοντελο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα