Selespeed Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Κάποιος γνωστός μου έδωσε έναν Toshiba Stor.e Canvio 3TB επειδή δε μπορούσε να καταφέρει να τον δουλέψει και εγώ ήξερα περισσότερα από αυτόν. Μετά από κάποια φορματ κτλ. μπόρεσα να δω τα 3ΤΒ (πριν φαίνονταν 2ΤΒ) και πέρασα κάποια αρχεία για δοκιμές. Στο pc μου, δούλεψε σωστά (σε USB 2 και USB 3). Δύο τηλεοράσεις (Panasonic του 2011 και Samsung του 2014) και ένας παλιός media player (Crypto PicoHd) δεν βλέπουν απολύτως τίποτα (η Panasonic βλέπει ότι μπήκε κάποιο USB αλλά αρνείται ότι περιέχει αρχεία). Σε όλες τις περιπτώσεις ανάβει το λαμπάκι το HDD. Δοκίμασα και άλλο εξωτερικό HDD με USB3 και λειτούργησε κανονικά. Παλιότερα είχα πάρει και έναν WD500GB Elements USB3 που είχε ακριβώς ίδια συμπεριφορά αλλά δεν ασχολήθηκα περισσότερο αφού τον ήθελα για το pc. Παίζει ρόλο το USB3? (έχω αλλάξει και καλώδια και δεν άλλαξε κάτι). Υπάρχει περιορισμός στο TB? Δεν παρέχουν αρκετό ρεύμα για να σηκώσουν το HDD? Ή απλά δε μπορούν να συνεργαστούν? Ευχαριστώ και συγγνώμη για την πολυλογία...
basilis5 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 τι filesystem ειναι ο δισκος; εχεις βαλει αλλο δισκο/στικακι με το ιδιο filesystemνα δεις αν το. διαβαζει; τελος, δες στα manual μηπως υπαρχει κανενας περιορισμος συμβατοτητας με τα tb ( χλωμο βεβαια για την samsung, αλλα δεν εχω δοκιμασει ποτε κι εγω τοσο μεγαλο δισκο στην αντιστοιχη δικη μου).
SPANK Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Ορισμένες τηλεοράσεις οπως ειπε και ο φίλος απο πάνω δεν παίζουν με filesystem ntfs παρά μονο με fat32 το παλιό δηλαδή οποτε δες αυτο πρώτα , το αν ειναι 1 2 ή 3 tb δεν νομίζω οτι παίζει ρόλο
achilles_g_ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Kάποιες συσκευές (media player ktl) βλέπουν μόνο μέχρι 2 tb. Σπάσε τον σκληρό σε 2 μέρη.
Selespeed Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Thanks παιδιά. Θα δοκιμάσω πρώτα το fat32 (αν και άλλους σκληρούς με ntfs τους διαβάζουν). Θα δω και το μέγεθος. Αλήθεια, το fat32 βλέπει 3ΤΒ? Θα το δοκιμάσω και αυτό...
achilles_g_ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Αν το κάνεις fat32 χάνεις τα μεγάλα αρχεία. Άστο σε ntfs και χώρισε τον στα 2.
Selespeed Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Όλες οι δοκιμές έγιναν και δε βλέπει τίποτα. Ακόμα και μικρότερο από 1ΤΒ δοκίμασα και με τα δύο φορματ αλλά δε βλέπει τίποτα και πουθενά. Αν πω του φίλου να το πάει πίσω θα βγάλει άκρη; Το έχει αρκετούς μήνες και δεν το έχει χρησιμοποιήσει.
Occultist Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Παίζει η TV να έχει τα usb μόνο για φλασάκια - θέμα ασυμβατότητας ή παροχής ρεύματος (το πιθανότερο)...
Selespeed Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Έχει κανονικά το εξωτερικό τροφοδοτικό του ο HDD. Άλλους σκληρούς τους έχουν δει κανονικά οι τηλεοράσεις.
iliasbass Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Κάποιος γνωστός μου έδωσε έναν Toshiba Stor.e Canvio 3TB επειδή δε μπορούσε να καταφέρει να τον δουλέψει και εγώ ήξερα περισσότερα από αυτόν. Μετά από κάποια φορματ κτλ. μπόρεσα να δω τα 3ΤΒ (πριν φαίνονταν 2ΤΒ) και πέρασα κάποια αρχεία για δοκιμές. Στο pc μου, δούλεψε σωστά (σε USB 2 και USB 3). Δύο τηλεοράσεις (Panasonic του 2011 και Samsung του 2014) και ένας παλιός media player (Crypto PicoHd) δεν βλέπουν απολύτως τίποτα (η Panasonic βλέπει ότι μπήκε κάποιο USB αλλά αρνείται ότι περιέχει αρχεία). Παλιότερα είχα πάρει και έναν WD500GB Elements USB3 που είχε ακριβώς ίδια συμπεριφορά αλλά δεν ασχολήθηκα περισσότερο αφού τον ήθελα για το pc. σε συναδελφο δεν το βλεπει η τηλεοραση του ( LG 55" του '12) ενω πριν καποιες μερες το εβλεπε... υπαρχει καποιο προγραμμα η αρχειο που μπορει να επηρεάσει τη λειτουργια του? το κανω φορματ τωρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα