Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έβαλα χθες μία custom rom (CyanogenMod12-Nightly) και καθώς κατέβαζα τις εφαρμογές μου έλεγε πως υπήρχε πρόβλημα γιατί δεν υπήρχε αρκετός χώρος στη μνήμη. Έτσι πήγα και εγώ να κοιτάξω τη διαθέσιμη μνήμη που έχω και παραξενεύτηκα γιατί είχα περίπου 400 mb διαθέσιμα και οι εφαρμογές που κατέβαζα ήταν <20 mb. Ύστερα όμως παρατήρησα και κάτι άλλο το οποίο με παραξένεψε ακόμα περισσότερο και είναι και ο λόγος που γράφω εδώ. Ο συνολικός χώρος του κινητού είναι 5.42GB και έχω σε apps 1.26GB, pictures-videos 0.98GB, audio 316kb, downloads 7.98mb και misc. 109MB. Όλα αυτά μαζί μας κάνουν περίπου 3.16GB και αυτή τη στιγμή έχω 609MB ελεύθερο χώρο ο οποίος σε συνδυασμό με τον πιασμένο χώρο μας κάνει περίπου 3.77GB. Τα υπόλοιπα 1.7GB είναι όντως του συστήματος; Γιατί μου φαίνεται υπερβολικό να χρειάζεται τόσο πολύ. Επίσης στη μπάρα που δείχνει με χρώματα το πόσο χώρο πιάνει η κάθε κατηγορία το γκρι που αναπαραστά τον διαθέσιμο χώρο πιάνει περίπου τη μισή μπάρα. Έχει συναντήσει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα; Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα να ξαναβάλω τη rom μιας και ήθελα να δω αν φτιάχνεται χωρίς να χρειαστεί για να μην ξανακατεβάζω εφαρμογές και ξανακάνω ρυθμίσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...