Joe_Black Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το wlan. Δεν αναγνωρίζει την συσκευή ο υπολογιστής (Win7x64) μετά απο bios reset..(έβγαλα την μπαταρία του bios). Στην bios όλα δείχνουν οκ και οι drivers είναι είται εταιρικοί είται όχι, είναι σωστοί και εγκατεστημένοι. Ξαναέκανα εγκατάσταση τα windows7 απο την αρχή αλλά το πρόβλημα παραμένει. Τσέκαρα ξανά τα καλώδια , τα έβαλα ανάποδα, μήπως εχω κάνει λάθος συνδεσμολογία...ξεκούμπωσα το module και το επανατοποθέτησα... Έβγαλα την μπαταρία το άφησα μόνο με το ρεύμα (διάφορες επιλογές) αλλά τίποτα. .....καμία γνώμη? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ilet1976 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα φίλε. Απότι κατάλαβα πρόκειτε για laptop. κάτι πολύ βασικό που έχω αντιμετωπίσει σε αρκετούς είναι να είναι disable η wlan. Δες αν είναι με κάποιο πλήκτο π.χ. FN+F[?] ή αν έχει κάποιο διακόπτη στο πλαϊ. Αν μπορείς να μας πεις και το μοντέλο?
Joe_Black Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Κατα αρχήν σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Το laptop είναι το Packard Bell EN TM85-JO-122GR με WIN7. Εν συνεχεία, το laptop δεν έχει εξωτερικο κουμπί ενεργοποίησης του wlan, μόνο με τα πληκτρα fn+f2 (τα οποία όμως δεν λειτουργούν). Ξέχασα να αναφέρω νωρίτερα ότι δεν ανάβει όπως πρίν το reset (ναι,άναβε πριν) το led της κεραίας.
mixmixtouta Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Είναι ελλατωματική η συσκευή σου φίλε μου. Ίσως για αυτό σου έκανε και σβησίματα πριν το μηχάνημα σου. Μπορείς να αντικαταστήσεις το module με ένα οποιοδήποτε άλλο αρκεί να είναι ίδιου τύπου, (minipcie υποθέτω). Κοίταξε στις αγγελίες του insomnia όλο και κάτι θα βρείς. Δεν είναι απαραίτητο να είναι ίδια μάρκα απο ίδιο λαπτοπ. Θα αφαιρέσεις τους οδηγούς του παλιού και θα σβήσεις το λαπτοπ. Θα κάνεις την αντικατάσταση και θα την δουν τα windows μόνα τους, καλού κακού έχε ήδη έτοιμους κατεβασμένους τους οδηγούς για τη καινούρια σου συσκευή. Στη χειρότερη πάρε μια usb κεραία με 10 ευρώ.
Joe_Black Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 ...και εγω προς αυτή την κατεύθυνση προσανατολίζομαι...κοιτάω για καινούργιο module αρχικά και βλέπουμε. Σας ευχαριστώ και πάλι για την άμεση βοήθεια.
Jannis64 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Στη Διαχείρiση Συσκευών > Προσαρμογείς δικτύου, φαίνονται όλα o.k.?
Joe_Black Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 ...δεν την αναγνωρίζει καθόλου (σε κανένα απο τα δύο) παρόλο που έχω βάλει ήδη τους οδηγούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα