zio10 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Το διάβασα το link αλλά δεν κατάλαβα και πολλά. Επειδή λυπάμαι τα παιδιά του που δεν φταίνε, μπορεί να του προτείνω να πληρώσω εγώ το ψήλωμα της καμινάδας. Πόσο να κάνει; 100-200 ευρώ; Τουλάχιστον να βρω την ησυχία μου. Μπορεί να είναι και η καλύτερη λύση...θα σε συμπαθήσει κιόλας μετά και μπορεί να κάνετε και παρέα!
DrLo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Το διάβασα το link αλλά δεν κατάλαβα και πολλά. Επειδή λυπάμαι τα παιδιά του που δεν φταίνε, μπορεί να του προτείνω να πληρώσω εγώ το ψήλωμα της καμινάδας. Πόσο να κάνει; 100-200 ευρώ; Τουλάχιστον να βρω την ησυχία μου. Αν λυπάσαι τα παιδιά της και έχει βάσιμες υποψίες ότι η σόμπα ή τα ξύλα είναι μη ασφαλή .... ένας ακόμα λόγος .... και όχι, δεν είναι δικαίωμά της να ζεστάνει τα παιδιά της με όποιο τρόπο νομίζει ... έχει εύθύνη απέναντι και στα δικά της παιδιά αλλά και στα δικά σου (ή των τριγύρω) http://www.poeo.gr/xmsAssets/File/ORGANISMOI/DIMOSIOI_ORGANISMOI/nomarxies-thieuthnseisigienis.pdf 3
BritGreek Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μπορεί να είναι και η καλύτερη λύση...θα σε συμπαθήσει κιόλας μετά και μπορεί να κάνετε και παρέα! Χαχαχα, δεν θα πάρω. Ο τύπος έχει δυνατό βύσμα, απ' ότι κατάλαβα,κι εγώ δεν τους μπορώ αυτούς. Με εκνευρίζουν αφόρητα. 2
David20 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Ούτε καμινάδα θέλω να βουλώσω, ούτε να μαλώσω. Παιδιά έχουν, παιδιά έχω. Το θέμα είναι ότι η πιο τσαμπουκαλού και βρωμόστομη είναι η γυναίκα, με την οποία δεν βγάζεις άκρη. Τα δικά μας σπίτια είναι τριόροφα και αυτών διόροφο. Το μόνο που έχουν κάνει είναι να φέρουν την καμινάδα στο ίδιο ακριβώς ύψος με τις ταράτσες μας. Το να την ψηλώσουν άλλο ένα μέτρο δεν θα λύσει το πρόβλημα γιατί μαυρίζουν τα πάντα από την καμινάδα τους, πέραν της μυρωδιάς. Να ξερες ποσο σε καταλαβαινω....Προπερσι κοντεψα να πιαστω στα χερια με εναν τυπο,την γυναικα του και τον πατερα της με τους οποιους 40 χρονια ειμαστε πολυ καλοι γειτονες- φιλοι..Ενω μαλωνοντας (οχι εντονα στην αρχη) με τον τυπακο,ολα τα εκανε σκατα η δικια του που πεταχτηκε σαν π@@@@α και αρχισε τον καταιγισμο ηλιθιοτητων ...Εγινε μακελειο..Βγηκα εξω,θα πεφταν κορμια λεμε,αλλα με φρεναραν αλλοι της γειτονιας...Anyway.. Για το θεμα σου προτεινω.. 1)Ερωτηση στην αστυνομια 2)ερωτηση-καταγγελια στην Πολεοδομια (κατα την γνωμη μου το καλυτερο).Εχει ηδη προταθει 3)Συσταση στην γυναικα του (που την ειδε Τζον Ραμπο),οτι την επομενη φορα που θα ειναι επιθετικη μαζι σου και θα σε κανει ντεμεκ μαγκιτσες,οτι θα φτιαξεις τετοιο σκηνικο που δεν θα πιστευει στα ματια της (αυτο για οσους δεν εχουν υπομονη και ειναι εκρηκτικοι οπως εγω)....Μονο οι δυο σας να ειστε,να μην υπαρχουν μαρτυρες οτι δεχτηκε ,ας το πουμε, απειλη απο σενα.... 4)Ακριβως το ιδιο με την συμβουλη (3) στον αντρα της.!!!! 5) Αντιποινα του στυλ "κανεις οτι σε κανουν" (θελει οργανωση ,υπομονη και να διαθετεις κακια εκ του φυσικου..)..Δεν θα το κανα,εχει παιδακια ειπες. Ευχομαι να τελειωσει το ζητημα με ειρηνικο τροπο οπως και να χει.
Zein Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 πληρωσε του την καμιναδα, πες τους πως δε σου χρωστανε τιποτα και οτι δεν αξιζει να χαλασετε τις καρδιες σας. Δειξε λιγο ταπεινοτητα ωστε να ταισεις τα ζωα με την ανωτεροτητα που θελουν με το να "υποκυψεις", ή τουλαχιστον να το κανεις να φαινεται ετσι. Στην ουσια εσυ θα βγεις κερδισμενος. Θα πληρωσεις ενα μικρο ποσο και θα εχεις και την ταρατσα δικια σου αλλα και δε θα βρεις τα λαστιχα του αυτοκινητου σου σκασμενα σαν αντιποινα. Ενας γονιος θα γινει τερας για να προστατεψει τα παιδια του. 2
haris_216 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Και πιστεύεις ότι έτσι δεν θα γίνει μια κακή αρχή; Πολλοί, όταν "μαζεύεσαι" εσύ (κυριολεκτικά ή μεταφορικά) "απλώνονται" εκείνοι. Και λυπάμαι, αλλά "τα παιδιά" είναι απλά δακρύβρεχτη ιστορία/δικαιολογία για να έχουμε να λέμε. Γιατί αν σκεφτόταν τα παιδιά της θα έπρεπε (ως μάνα) να σκεφτεί και των άλλων. Εκτός αν τα μόνα "φίλτρα" που ξέρει είναι αυτά του...απορροφητήρα (και όχι τα μητρικά). Δηλαδή αν το καλοκαίρι το παλιό κλιματιστικό τους (φτώχεια γαρ) κάνει τέτοιο θόρυβο που δεν αφήνει τους γύρω να κοιμηθούν πάλι θα πάει ο TS να το επισκευάσει ("αφού τα παιδιά δεν μπορούν να κοιμηθούν με τόση ζέστη"); Σημειωτέον ότι είναι άλλο να σου πει ο γείτονας "με συγχωρείς, το καταλαβαίνω αλλά είναι ο μόνος τρόπος να ζεσταθούμε αφού δεν παίζουν φράγκα" και άλλο να τσαμπουκαλεύεται. Στην πρώτη περίπτωση, ναι μπορεί να κοιτάξεις να τον βοηθήσεις και μέσω αυτού και τον εαυτό σου, στη δεύτερη όμως του γ...ας το κέρατο (νομικό ή άλλο τρόπο, ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία του καθενός μας). 3
Apoll Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Το διάβασα το link αλλά δεν κατάλαβα και πολλά. Επειδή λυπάμαι τα παιδιά του που δεν φταίνε, μπορεί να του προτείνω να πληρώσω εγώ το ψήλωμα της καμινάδας. Πόσο να κάνει; 100-200 ευρώ; Τουλάχιστον να βρω την ησυχία μου. Τράβα την Πολεοδομία και κάνε καταγγελία. Επίσης στην αντίστοιχη υπηρεσία υγείας της Νομαρχίας. Κόφτου τον κλ. Η ελευθερία τελειώνει εκεί που αρχίζει αυτή του άλλου.
haris_216 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 πληρωσε του την καμιναδα, πες τους πως δε σου χρωστανε τιποτα και οτι δεν αξιζει να χαλασετε τις καρδιες σας. Δειξε λιγο ταπεινοτητα ωστε να ταισεις τα ζωα με την ανωτεροτητα που θελουν με το να "υποκυψεις", ή τουλαχιστον να το κανεις να φαινεται ετσι. Στην ουσια εσυ θα βγεις κερδισμενος. Θα πληρωσεις ενα μικρο ποσο και θα εχεις και την ταρατσα δικια σου αλλα και δε θα βρεις τα λαστιχα του αυτοκινητου σου σκασμενα σαν αντιποινα. Ενας γονιος θα γινει τερας για να προστατεψει τα παιδια του. Αυτός ο γονιός όμως να σκεφτεί ότι και ο άλλος είναι γονιός και άρα μπορεί και ο άλλος να γίνει "τέρας". πληρωσε του την καμιναδα, πες τους πως δε σου χρωστανε τιποτα και οτι δεν αξιζει να χαλασετε τις καρδιες σας. Δειξε λιγο ταπεινοτητα ωστε να ταισεις τα ζωα με την ανωτεροτητα που θελουν με το να "υποκυψεις", ή τουλαχιστον να το κανεις να φαινεται ετσι. Στην ουσια εσυ θα βγεις κερδισμενος. Θα πληρωσεις ενα μικρο ποσο και θα εχεις και την ταρατσα δικια σου αλλα και δε θα βρεις τα λαστιχα του αυτοκινητου σου σκασμενα σαν αντιποινα. Ενας γονιος θα γινει τερας για να προστατεψει τα παιδια του. Άρα ας δικαιωθεί ο "καθίκης", σωστά; Κατά τη γνώμη μου κάθε φορά που ένας σωστά σκεπτόμενος άνθρωπος όπως ο TS (δεν τον γλείφω, αφού δεν τον ξέρω αλλά το λέω με βάση τα σχόλιά του) υποχωρεί όχι στην δυστυχία αλλά στον φόβο και τον τσαμπουκά (πραγματικό ή πιθανό) κάτι χάνει η κοινωνία (όσο βαρύγδουπο και αν ακούγεται). Και μπορεί να το κάνεις για να είναι καλύτερα τα παιδιά σου σήμερα αλλά αύριο θα βρεθούν σε πιο σκατοκοινωνία. Γιατί τα παιδιά σου μαθαίνουν να σκύβουν το κεφάλι (για να μην πω κάτι πιο χυδαίο) και του γείτονα μαθαίνουν ότι ο τσαμπουκάς (της μαμάς "Ζήνας") περνάει 1
11demian111 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Καταγγελία παντού, αστυνομία, πολεοδομία ΚΑΙ δασική υπηρεσία. Γιατί μάλλον καίνε παράνομα ξύλα ή επεξεργασμένα. Και τι πάει να πάει έχουν παιδιά, αν όντως κανουν τις φουστιες όταν απλωνετε και το παίζουν και τσαμπουκάδες κιόλας? 1
d_gkal Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 μη "πατας" πανω στα παιδια ts μη ψαρωνεις. και συ παιδια δεν εχεις, ο γειτονας Α, ο γειτονας Β? δηλαδη για 1 πρεπει ολοι οι υπολοιποι να μυριζεται την καπνα;
Adon1s Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Αφου ειναι.ζωαδια νομιζω καλο ειναι να μην μπλεξεις face to face και να κινηθεις προς πολεοδομια μερια . Το οτι αυτοι ειναι αναισθητοι και ζωα,το να αντιμετωπισεις με ομοιο τροπο ειναι προσβολη του εαυτου σου,η εξισωση δηλαδη .
Zein Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Αυτός ο γονιός όμως να σκεφτεί ότι και ο άλλος είναι γονιός και άρα μπορεί και ο άλλος να γίνει "τέρας". Προυποθεση για να σκεφτει απαιτει να υπαρχει μυαλο. Καποιος ο οποιος δεν καταλαβαινει ποσο κοπανος ειναι οταν στελνει ολους τους τους καρκινους μεσω της καμιναδας του σε αλλους ανθρωπους που δεν του φταινε σε τιποτα, δεν θα μπορεσει ποτε να κανει κατι τετοιο: να σκεφτει. Άρα ας δικαιωθεί ο "καθίκης", σωστά; Κατά τη γνώμη μου κάθε φορά που ένας σωστά σκεπτόμενος άνθρωπος όπως ο TS (δεν τον γλείφω, αφού δεν τον ξέρω αλλά το λέω με βάση τα σχόλιά του) υποχωρεί όχι στην δυστυχία αλλά στον φόβο και τον τσαμπουκά (πραγματικό ή πιθανό) κάτι χάνει η κοινωνία (όσο βαρύγδουπο και αν ακούγεται). Και μπορεί να το κάνεις για να είναι καλύτερα τα παιδιά σου σήμερα αλλά αύριο θα βρεθούν σε πιο σκατοκοινωνία. Γιατί τα παιδιά σου μαθαίνουν να σκύβουν το κεφάλι (για να μην πω κάτι πιο χυδαίο) και του γείτονα μαθαίνουν ότι ο τσαμπουκάς (της μαμάς "Ζήνας") περνάει Το θεμα δεν ειναι να υποκυψει, αλλα να αποφυγει μια ανουσια ενταση. Δεν εχει σημασια αμα δικαιωθει ο καθικις, αφου δεν ειναι καν αδικημενος. Σημασια εχει να δικαιωθει ο TS που δεν του εφταιξε σε τιποτα. Στο καλυτερο σεναριο θα τα βρουνε , στο χειροτερο θα τον χειραγωγησει. Αμα θελει να το παει σε ηθικη νικη ο TS τοτε μπορει να του φερει την πολεοδομια και τα προστιμα/μπλεξιματα με τον νομο στην οικογενεια του αλλου, ωστε τα παιδια του να μαθουν ποσο αδικη και σκληρη ειναι η κοινωνια και πως αμα ακουγαν την Ζηνα και τρομοκρατουσανε παραπανω το αμαξι του γειτονα τιποτα δεν θα ειχε γινει. Η βια φερνει παντα βια.
suffocater Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Για να μην ανοιγω καινούριο, μπορεί κάποιος να με κατατοπισει προς νομοθεσια περι ξυλοσομπας σε διαμέρισμα πολυκατοικίας? Μπορεί καποιος απλά να βάλει ξυλοσομπα? Είχα την εντύπωση πως απαγορεύεται σε αστικό ιστό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα