Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν ένα μήνα περίπου, είχαμε τις πρώτες πληροφορίες για την ανάπτυξη web έκδοσης του WhatsApp, της γνωστής εφαρμογής ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, κάτι που γίνεται επίσημα πραγματικότητα από σήμερα.Μέσα από τη διεύθυνση web.whatsapp.com, οι χρήστες μπορούν να «συνδέσουν» πολύ εύκολα το κινητό τους τηλέφωνο, με τον υπολογιστή μέσω ενός QR κώδικα και στη συνέχεια θα εμφανιστούν οι επαφές καθώς και τα μηνύματα που έχουν ανταλλάξει. Ο χρήστης μπορεί να λαμβάνει κανονικά τα μηνύματα του όπως και στο smartphone αλλά και να στέλνει τα δικά του, με το Whatsapp να τον ενημερώνει πότε αυτά παρελήφθησαν και πότε αναγνώστηκαν. Αν το smartphone κλείσει ή βγει εκτός δικτύου, τότε αυτόματα απενεργοποιείται και η web έκδοση.

Πάντως το μεγάλο μειονέκτημα της web έκδοσης είναι η υποστήριξη αρχικά μόνο του Chrome browser σε συνδυασμό με τις τελευταίες εκδόσεις της εφαρμογής για Android, Windows Phone και BlackBerry ενός η υποστήριξη για iΟS θα έρθει σε μελλοντικό διάστημα, αφού η καθυστέρηση οφείλεται σε «περιορισμούς της Apple».

Με 600 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, το Whatsapp είναι η πιο διαδεδομένη υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων και η οποία ανήκει πλέον στο Facebook μετά από την εξαγορά της οποίας το κόστος έφτασε τα 19 δισ. δολάρια.

Link.png Site: WhatsApp Web

Link.png Site: WhatsApp Blog

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να βγάλει και κανένα native app...

Επίσης αυτό με το ότι το κινητό πρέπει να είναι εντός δικτύου κλπ είναι δίκοπο μαχαίρι για την μπαταρία...

Δημοσ.

το δοκίμασα αλλά απ ότι κατάλαβα πρέπει να έχω πάντα το κινητό μου δίπλα και απλά αντί να στέλνω απο το κινητό θα στέλνω από το web.

εντάξει δε το βλέπω και τόσο σημαντικό.

το καλό θα ήταν να είχες μόνιμα ένα account μέσω web.

• Like 1
Δημοσ.

Απ' την στιγμή που ο κάθε λογαριασμός σχετίζεται με έναν αριθμό κινητού, δεν νομίζω ότι γίνεται αυτό που λες.

Δημοσ.

Απ' την στιγμή που ο κάθε λογαριασμός σχετίζεται με έναν αριθμό κινητού, δεν νομίζω ότι γίνεται αυτό που λες.

Στο viber πως γινεται? ειτε ανοικτο ειτε κλειστο το κινητο μπορεις και στελνεις απο το pc  μνμτ και να να κανεις και κλησεις...

και ο περιορισμος ενος μονο browser ειναι ... καπως.

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να βγάλει και κανένα native app...

Επίσης αυτό με το ότι το κινητό πρέπει να είναι εντός δικτύου κλπ είναι δίκοπο μαχαίρι για την μπαταρία...

πλεον νομιζω αυτοι που κανουν συχνη χρηση και πιο "σοβαρη" χρηση του ιντερνετ με το κινητο δεν κλεινουν ποτε το ιντερνετ, ειτε wifi ειτε mobile broad. , στο κινητο τους... οποτε δν αλλαζει κατι!

επισης ειναι μια δικλειδα ασφαλειας φανταζομαι!

Δημοσ.

ελπιζουμε και σε εφαρμογη..το viber εχει κανει μεγαλο αλμα με την desktop εφαρμογη.για μενα εχει αντικαταστησει το skype

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...