D.Luffy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Απλό streaming. Αντί δηλαδή να παίξω στη μεγάλη TV του σαλονιού μου, θα στριμάρω στην οθονίτσα του tablet, του Laptop ή στην καλύτερη στο PC monitor. Και όλα αυτά με αναμενόμενη πτώση στην ποιότητα εικόνας και input lag που έρχονται πάντα παρέα με οτιδήποτε έχει να κάνει με streaming μεταξύ συσκευών. Το μόνο θετικό που βλέπω είναι το πολλά υποσχόμενο dx12 για το PC gaming. Edit: Πολλά μέλη βλέπω ότι έχουν μπερδευτεί για τα καλά. Streaming γίνεται. Όχι emulation. Δεν θα τρέχει το PC σας σε πραγματικό χρόνο τα παιχνίδια του One. Αλλιώς τι να το κάνει το One κάποιος... 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 το λεω γιατι στη μια λεει 29 fps και στο αλλο 127 fps Ε, είναι σαν το Star Swarm με το Mantle, μην περιμένεις τέτοιες διαφορές δηλαδή σε παιχνίδι.
UncleKim Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μόνο εγώ είδα ότι αναφέρονται και σε Cross-Device multiplayer? Αυτό δεν ζητούσαμε από καιρό? 1
jimkart Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 ''Μόνο εγώ είδα ότι αναφέρονται και σε Cross-Device multiplayer? Αυτό δεν ζητούσαμε από καιρό?'' Και εγώ αυτό κατάλαβα.Ότι θα μπορεί κάποιος από το pc να παίζει με κάποιον από το xbox σε multiplayer και θα μπορείς από το pc να βλεπεις μέσα στην εφαρμογή όλους τους φιλους σου που έχουν xbox. 1
zafitolis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 έπρεπε να κάνουν να μπορούμε να παίζουμε τα παιχνίδια του xbox στο pc
gotheron2 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Στην ουσια δηλαδη κανει κατι σαν το PS4 με το PS VITA που κανει η Sony. αχχααχ σιγουρα το ιδιο ειναι.... τη ps vita τη υπολογιστης...!!
anestisleon Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Το Lumia 2520 θα αναβαθμιστεί σε windows 10;
D.Luffy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 έπρεπε να κάνουν να μπορούμε να παίζουμε τα παιχνίδια του xbox στο pc Ε τότε ρε φίλος πoιο το νόημα να αγοράσει κανείς Xbox? αχχααχ σιγουρα το ιδιο ειναι.... τη ps vita τη υπολογιστης...!! Ναι το ένα έχει μεγαλύτερη οθόνη απ 'το άλλο...
ektor7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Το Lumia 2520 θα αναβαθμιστεί σε windows 10; Ναι.
21century Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μια ερώτηση, στο sotre μπορείς από τα 8άρια να αγοράσεις παιχνίδια, άρα μπορείς να τα παίξεις στο φορητό ή στο τάμπλετ windows χωρίς να αγοράσεις την συσκευή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα