Hal9000 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Αρκετές εκπλήξεις επιφύλασσε το κομμάτι της σημερινής παρουσίασης της Microsoft, αφιερωμένο στο PC Gaming για τα επερχόμενα Windows 10 καθώς και το Xbox One, το οποίο θα είναι ακόμα μια συσκευή στο οικοσύστημα της εταιρείας η οποία θα βασίζεται στο νέο λειτουργικού συστήματος.Χωρίς να δώσει πολλές λεπτομέρειες, η Microsoft θέλει αυτή τη φορά να κάνει πραγματικότητα έναν από τους παλαιότερους στόχους της, τη δυνατότητα αναπαραγωγής ενός παιχνιδιού σε διαφορετικές συσκευές χωρίς ο gamer να χάσει την πρόοδο του. Μάλιστα στην παρουσίαση, είδαμε το παιχνίδι Fable Legends στο οποίο συμμετείχαν δύο παίκτες, ο ένας από το Xbox One, και ο άλλος από ένα Surface Pro 3. Αρχικά τα Windows 10 θα διαθέτουν μια αποκλειστική εφαρμογή Xbox, στην οποία θα εμφανίζονται όλες οι πληροφορίες για τα παιχνίδια που έχετε παίξει σε όλες τις συσκευές σας όπως επίσης η λίστα φίλων σας, το activity feed και τυχόν μηνύματα που έχετε δεχθεί. Έχοντας αρκετές από τις δυνατότητες της εφαρμογής του Smartglass, μέσα από την εφαρμογή θα μπορείτε να συζητήσετε με τους φίλους σας ενώ με το συνδυασμό πλήκτρων Windows+G, εμφανίζεται ένα μικρό παράθυρο όπου μπορείτε να κάνετε λήψη μιας εικόνας από το παιχνίδι ή ενός μικρού βίντεο από το gameplay. Όσον αφορά το DirectX 12, η Microsoft επιβεβαίωσε τις σημαντικές βελτιώσεις που θα φέρει στις επιδόσεις των παιχνιδιών οι οποίες φτάνουν έως και το 50%, με την κατανάλωση ενέργειας να πέφτει στο μισό για τη συσκευή στην οποία γίνεται η αναπαραγωγή του παιχνιδιού. Τέλος, πραγματικότητα γίνεται και η δυνατότητα streaming παιχνιδιών Xbox One σε tablets και προσωπικούς υπολογιστές που στηρίζονται στα Windows 10, χωρίς να δεσμεύεται την τηλεόραση σας. Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από την ένωση των Windows 10 με το Xbox One, το «αφεντικό» του τμήματος Xbox, Phil Spencer, έδωσε ραντεβού για τον ερχόμενο Μάρτη στην έκθεση GDC.
nikoskokos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 δηλαδη θα ειναι δυνατο να κατεβαζω παιχνιδια xbox στον υπολογιστη μου και να παιζουν σωστα??
ektor7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 δηλαδη θα ειναι δυνατο να κατεβαζω παιχνιδια xbox στον υπολογιστη μου και να παιζουν σωστα?? Oχι. Θα streamαρονται τα παιχνιδια απο το XBOX1 στο pc ή στο windows tablet/laptop σου!
mixaliskriti1992 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 για να καταλαβω γιατι ειμαι λιγο ασχετος...αν καταλαβα καλα την φωτογραφια...με την gtx 970 μου αν εχω σε ενα παιχνιδι 25 fps με d11 me d12 θα εχω 5πλασιο???
Bspus Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Το xbox one κυκλοφορει ηδη. Πως θα βασιζεται στα windows 10 λοιπον? Εκτος αν εννοουν οτι θα βγει και αλλη εκδοση με αυτο το λειτουργικο
Hugo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 έως και το 50%. (οχι 500%) Ειναι σαν την dsl. Εως 24mbps και εχεις 10mbps στην πραγματικότητα. Ετσι και εδω θα εχεις καμια 5fps παραπανω. 1
mixaliskriti1992 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 το λεω γιατι στη μια λεει 29 fps και στο αλλο 127 fps
Diver_Gr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 <p>Το xbox one κυκλοφορει ηδη. Πως θα βασιζεται στα windows 10 λοιπον? Εκτος αν εννοουν οτι θα βγει και αλλη εκδοση με αυτο το λειτουργικο</p> Να φανταστώ δεν θα έχεις ακούσει ποτέ τη λέξη αναβάθμιση λειτουργικού? Αποστολή από το MB860 με τη χρήση Insomnia App 9
Bspus Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Να φανταστώ δεν θα έχεις ακούσει ποτέ τη λέξη αναβάθμιση λειτουργικού? Αποστολή από το MB860 με τη χρήση Insomnia App Εχω 20 χρονια που δεν ασχολουμαι καθολου με κονσολες (απο την εποχη των 16bit). Τωρα που το ανεφερες ειναι προφανες αλλα η ιδεα αναβαθμισης λειτουργικου σε παιχνιδομηχανη ουτε που μου περασε απο το μυαλο.
Anorymous Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Στην ουσια δηλαδη κανει κατι σαν το PS4 με το PS VITA που κανει η Sony.
Diver_Gr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Να φανταστώ δεν θα έχεις ακούσει ποτέ τη λέξη αναβάθμιση λειτουργικού? Αποστολή από το MB860 με τη χρήση Insomnia App Εχω 20 χρονια που δεν ασχολουμαι καθολου με κονσολες (απο την εποχη των 16bit). Τωρα που το ανεφερες ειναι προφανες αλλα η ιδεα αναβαθμισης λειτουργικου σε παιχνιδομηχανη ουτε που μου περασε απο το μυαλο. Οι καινούργιες κονσόλες έχουν συνέχεια updates! Ιδίως το ΧΒΟΧ ΟΝΕ το οποίο έχει πολύ μεγάλες αλλαγές από τη πρώτη μερα Κυκλοφορίας του ως σήμερα.Αποστολή από το MB860 με τη χρήση Insomnia App 1
Alithinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Αυτό που αναρωτιέμαι, είναι μιας και το xbox one θα τρέχει... windows 10, κατά πόσο τα παιχνίδια του θα μπορούν να τρέξουν σε τυπικό win10 pc. Μπας και τα φτιάξουν να ελέγχει το hardware πριν τρέξουν ? Δεν υπάρχει όμως η περίπτωση το hardware να γίνει emulate ? 1
mojiro Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 θα streamάρονται λέμε... αφού φαντάσου θα streamάρονται και στο tablet! stream = video stream... 1
kgkaudi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Πολλές καλές κινήσεις η MS. Καμία σχέση με πριν 2 χρόνια επί Balmer. 2
ektor7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Αυτό που αναρωτιέμαι, είναι μιας και το xbox one θα τρέχει... windows 10, κατά πόσο τα παιχνίδια του θα μπορούν να τρέξουν σε τυπικό win10 pc. Μπας και τα φτιάξουν να ελέγχει το hardware πριν τρέξουν ? Δεν υπάρχει όμως η περίπτωση το hardware να γίνει emulate ? Δεν χρειαζεται ουτε emulator ουτε τιποτα αλλο. Αν developer γραψει το παιχνιδι για το metro και μπει στο store,οταν ξεκινησεις το κατεβασμα θα σου κατεβασει αυτο που ειναι συμβατο για το συστημα σου. Πχ Εχω εγω laptop που ειναι x86 και ενα tablet που ειναι arm Νokia lumia 2520,στο λαπτοπ θα κατεβασει αυτο που ειναι για χ86 ή x64(αναλογα αν ειναι 32bit ή 64bit το OS) και στο lumia αυτο που ειναι για ARM. Αν το tablet/laptop μου ειχε 64bit εκδοση του λογισμικου,θα εγραφε χ64 εκει στην εφαρμογη,αλλα επειδη εχει 32bit os,γραφει x86,γιατι μου κατεβασε την x86 που ειναι για τα 32bit os! Τα παιχνιδια που γραφουνται μονο για τα xbox1,δε θα μπορεις να τα κατεβασει απο το store,βασικα δε θα τα βλεπεις καν,μεσα στο store,αν δεν ειναι συμβατα για την συσκευη σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα