fireblade9 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα σας Εχω ένα τοπικό δίκτυο σπίτι με ένα λαπτοπ - desktop - ταμπλετ κ.α όπως επίσης έναν freenas που κάνει share CIFS φακέλους στο ίδιο workgroup Ενώ όλα δούλευαν ρολόι ,ξαφνικά δέν μπορούσα να σβήσω σε συγκεκριμένο φάκελο του freenas αρχεία που πλέον δεν χρειαζόμουν. τότε άρχισα να αλλάζω τα permissions με διαγραφή χρηστών κτλ. Ξαναέκανα νεα share CIFS και ενώ μπορώ απο το ταμπλετ το κινητό μου δω τα αρχεία που βρίσκονται στον backup folder του freenas (με username k pass) στο λαπτοπ μου λέει ότι :δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στον \\freenas\backup Ανοίγω ένα παλιό λαπτοπ με windows xp που είναι πάλι στο ίδιο workgroup και βάζω το username k pass και μου ανοίγει κανονικά ο φάκελος. Έχετε καμία ιδέα τί κόλλημα έχει "φάι" το laptop??? Το πρόβλημα λύθηκε μετά απο το παιδεμα τριών ημερών με το CCleaner και το TFC cleaner που μόλις έκανα. Το θέμα μπορεί να κλειδωθεί ή να διαγραφεί Ευχαριστώ
fireblade9 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Ειλικρινά δεν ξέρω ακριβώς τι είχε γίνει ,απλά γράφω τι έκανα μετά από δύο μέρες προσπαθειών ,ότι μετα την εκτέλεση των παραπάνω προγραμματων το πρόβλημα διορθώθηκε. Τώρα να σου πω την αλήθεια με τα λίγα που ξέρω υποθέτω ότι τα προγράμματα έσβησαν κάποια log files? Κάποια αρχεία που κραταγαν ιστορικό στους share δίσκους κ έκανε conflict ? Ειλικρινά άμα κάποιος γνωρίζει ας μας το πει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα