Προς το περιεχόμενο

Windows 10 δωρεάν για ένα χρόνο ....

Euclides

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι οι χρήστες των Windows 7 και 8, θα μπορούν να αναβαθμίσουν τα λειτουργικά τους σε Windows 10 δωρεάν για ένα χρόνο.

http://www.bbc.com/news/technology-30924022

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχεις ενα χρονο περιθωριο να περασεις τα 10

αυτο.

η δικη μου απορια ειναι αμα θελω να κανω format 2 χρονια μετα, θα πρεπει να μεινω με 7/8?

η θα γινει το κλειδι upgrade σε κλειδι για windows 10?

εχουμε καμια πληροφορια γι αυτο?

• Super Moderators

Απ' ότι λένε, η πολιτική της Microsoft για τις άδειες χρήσης αλλάζει με τα Windows 10.

Δεν θα αγοράζεις κλειδί για πάντα, όπως συμβαίνει με τους προκατόχους τους, αλλά ετήσια δικαιώματα χρήσης.

Όπως στα antivirus π.χ.

• Super Moderators

Απ' ότι λένε, η πολιτική της Microsoft για τις άδειες χρήσης αλλάζει με τα Windows 10.

Δεν θα αγοράζεις κλειδί για πάντα, όπως συμβαίνει με τους προκατόχους τους, αλλά ετήσια δικαιώματα χρήσης.

Όπως στα antivirus π.χ.

ποιοι το λένε? link?

Ειστε οτι ναναι. Απλα οποιος εχει original windows 7 - 8  θα μπορει FREE να παρει τα 10 και να τα εχει για ΠΑΝΤΑ. Απλα την δυνατοτητα αυτη την δινει για τον πρωτο χρονο. 

η δικη μου απορια ειναι αμα θελω να κανω format 2 χρονια μετα, θα πρεπει να μεινω με 7/8?

δεν εχει χρειαστει αλλα εχω την εντυπωση αν κανεις format μεσα απο τα windows8 παραδειγμα σου επαναφερει το συστημα σαν να ειναι φρεσκια εγκατασταση και δε ζηταει key. Κατι τετοιο δε θα ισχυσει και για τα 10ρια;

Ειστε οτι ναναι. Απλα οποιος εχει original windows 7 - 8  θα μπορει FREE να παρει τα 10 και να τα εχει για ΠΑΝΤΑ. Απλα την δυνατοτητα αυτη την δινει για τον πρωτο χρονο. 

Είσαι σίγουρος γι αυτό?

Επειδή μου φαίνεται λίγο απίθανο.

Καλή μαγκιά αλλα κι εμένα μου φαίνεται απίθανο.

Μακάρι πάντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...