manolaras7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 ΕΝΩ ΒΑΖΩ ΜΠΡΟΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΒΗΝΕΙ...ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΤΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ?
zaf13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 τσεκαρε μηπως εχει λαδωσει κανενα μπουζι και τσεκαρε και το τσοκ του αερα
manolaras7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ
lary7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Τσοκ Τράβας η έχει αυτόματο; Sent from my XT1068 using Insomnia
manolaras7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 ΤΟ ΤΡΑΒΑΩ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΙΩΣ ΣΒΗΝΕΙ
lary7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Καρμπυρατερ εχεις, θα πρέπει να κρατάς το τσοκ ανοιχτο για κανενα 1-2 λεπτα μέχρι να ζεσταθεί. Τα κακα των καρμπυρατερ στο κρύο, μπορεις να το πας και σε κάποιο μαστορα να το ρυθμισει και να το καθαρισει, θα βοηθήσει ( αλλα δεν θα λυσει το θέμα). PS: Γράφουμε με μικρά γραμματα σε forum, οχι με ΚΕΦΑΛΑΙΑ....
.::NikoS::. Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Φίλε οταν ειναι κρυο θα περιμενεις να ζεστανει λιγο. Εγω σε modenas kriss 2 οταν ανοιγω το τσοκ μπουκωνει και σβηνει πιο ευκολα Οποτε δε το ανοιγω ποτε. Οταν ειναι κρυο παταω για λιγο γκαζι σταθερα μεχρι που σταθεροποιειται ωστε να μπορεσω τουλαχιστον να ξεκινησω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα