Προς το περιεχόμενο

Windows 10. Τα νέα χαρακτηριστικά

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αφου τον παει 1 παρα ενα η επιτυχια τα 9 θα ηταν επιτυχημενα και τα 10 οχι

γιατι πηγε στα 10?

Μηπως απο το πολυ σκατ@νερο ο Bill τα εχασε

Because 7 ate(8) 9. Αυτό εννοεί και ο ektor (λογικά :P)

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η επιστροφή των jedi..

Start is back.. Desktop is back. Common sense is back..

Καλή κίνηση. Ωραία δείχνουν.

Δεν ξέρω αν οι κατοικούντες σε 7 μετακομίσουν άμεσα (γιατί όχι σε μερικά χρόνια αν τα εμπιστευτούν τα 10άρια) αλλα οι κατοικούντες σε 8άρια σίγουρα θα σπεύσουν (βλέπε φαινόμενο vista με win 7).

Όλα αυτά αν και εφόσον κυκλοφορήσουν και απροβλημάτιστα "σπασμένα" 10άρια καθώς μεγάλη μερίδα χρηστών έχει πειρατικά τα windows. Η MS βέβαια δεν έχει δώσει ποτέ την εντύπωση ότι στα αλήθεια θέλει να κλειδώσει το λογισμικό της, οπότε δεν ανησυχεί κανείς. 

Όλα αυτά αν και εφόσον κυκλοφορήσουν και απροβλημάτιστα "σπασμένα" 10άρια καθώς μεγάλη μερίδα χρηστών έχει πειρατικά τα windows. Η MS βέβαια δεν έχει δώσει ποτέ την εντύπωση ότι στα αλήθεια θέλει να κλειδώσει το λογισμικό της, οπότε δεν ανησυχεί κανείς. 

Oι χακεραδες,τον πρωτο χρονο εχουν παρει αδεια για διακοπες,απο την MS.

Απο Σεπτεμβρη του 2016,ξανα στη δουλεια! :P

• Like 1

Λοιπόν έχω ένα μεγάλο παράπονο, βασικά δεν είναι παράπονο, είναι απαράδεκτο/γελοίο/ηλίθιο που μέχρι στιγμής δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος μέσα στη micro$oft να πει "ρε μάγκες... πρέπει να κάνουμε αυτό".

Πραγματικά κλαίω που δεν ασχολήθηκε κανείς να φτιάξουν το μενού των sound devices, ώστε αν κάποιος έχει πχ, μια onboard κάρτα ήχου και μια εξωτερική, να μπορεί να κάνει route το κάθε πρόγραμμα, σε ποια συσκευή να στέλνει τον ήχο.

Μόνο την εξής πατέντα βρήκα δοκιμάζοντας, ok, έχω default την τάδε device, ανοίγω το τάδε πρόγραμμα, by default ο ήχος, όπως είναι λογικό, πηγαίνει εκεί.

Μετά, πάω και αλλάζω default device, και παίζουν 3 τινά.

1) Το πρόγραμμα, καταλαβαίνει ότι έγινε αλλαγή στο sound device και αλλάζει το output του στο new device (βλέπε chrome).

2) Το πρόγραμμα τρώει φρίκη και απλά σταματάει να αναπαράγει ήχο (βλέπε Borderlands 2)

3) (Ω ΝΑΙ) Το πρόγραμμα δεν νιώθει Χριστό, συνεχίζει να παίζει στην προηγούμενη συσκευή την οποία είχες προεπιλεγμένη όταν το άνοιξες.

Έστω ότι είσαι !@#$φαρδος και δουλεύει το 3, τι κατάφερες με την ηλίθια αυτή πατέντα? Να ρίξεις στα αυτιά στην micro$oft που είναι άχρηστη και δεν μπορεί να σου δώσει την επιλογή μετά από τόσες εκδόσεις λειτουργικών, να κάνεις κάτι τέτοιο, ενώ σου δίνει επιλογή multi monitor ρε παιδί μου.

Σε τι βοηθάει αυτό θα μου πεις.. Κάτσε να σου πω.

Έστω συγκατοικώ. Έστω δεν έχω 2 PC. Έστω multiple monitor setup. Έστω 2 sound devices.

Ο ένας βλέπει την σειρά του στο ένα monitor, με ακουστικά συνδεδεμένα στην onboard και ο άλλος παίζει game στο άλλο. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΑΓΙΚΟ, MICRO$OFT.

Καλή φάση? Ξαφνικά έκανες το PC σου να λειτουργεί για 2 ε? Με τον ίδιο user ε?

Κρίμα, γιατί σου έκατσε το 3 που προανέφερα παραπάνω.

Οτιδήποτε διαφορετικό, τα 'λεγαμε.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΑ 10ΑΡΙΑ... (είμαι 10489567% σίγουρος ότι δεν έχουν καμία αλλαγή πάνω στο θέμα)

• Like 1

^Που το σκέφτηκες όλο αυτό το σενάριο ρε συ? :P

Στείλτο τους, δεν πρόκειται να το έχουν προβλέψει... :)

Δεν το σκέφτηκα, προέκυψε όντως αυτή η ανάγκη και έπρεπε να βρω μια άκρη. Το βίωσα δηλαδή :P

• Like 1

Τι θα πει να πληρώνεις από το δεύτερο χρόνο?!?!? 

Έγιναν τα λειτουργικά συστήματα "συνδρομητικά" και δεν το κατάλαβα?!?!?

Τέρμα η άπαξ άδεια?!? Σε ένα χρόνο θα σου λέει "πληρώστε γιατί θα τι? θα κλειδώσω?"

Μου το εξηγεί κάποιος που το έχει καταλάβει..

Τι θα πει να πληρώνεις από το δεύτερο χρόνο?!?!? 

Έγιναν τα λειτουργικά συστήματα "συνδρομητικά" και δεν το κατάλαβα?!?!?

Τέρμα η άπαξ άδεια?!? Σε ένα χρόνο θα σου λέει "πληρώστε γιατί θα τι? θα κλειδώσω?"

Μου το εξηγεί κάποιος που το έχει καταλάβει..

Σε "καποιους" φαινεται δεν αρεσε ή δε βολευει που η ms,θα δωσει δωρεαν σε τοσα εκατομυρια χρηστες τα windows 10 και ξεκινησαν μια παραφιλολογια σε ολο το νετ,οτι τα windows θα ειναι δωρεαν για ενα χρονο και μετα θα τα πληρωνει αλλιως θα απενεργοποιουνται,κατι σαν trial,ενα πραγμα.

Ακομη και για χρονιεα συνδρομη σκεφτηκαν,τα τσακαλια, νας μας πουν οτι θα ειναι τα win10!

Απο την ημερα της επισημη διαθεση των 10,για ενα χρονο,οποιος θελει μπορει να αναβαθμιζει το pc/laptop του (win7&8.1) δωρεαν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Οταν περασει ο ενας χρονος ,η προσφορα τελειωνει και τα windows ξανα γινονται paid,οπως ηταν μια ζωη και αυτοι που παραμυθιαστικα και ΔΕΝ τα εκαναν upgrade οταν επρεπε,χερι τσεπη.

Οπως παει θα ξανανέβουμε στα δέντρα ....εγώ ήδη θεωρω τα windows 8 δυσχρειστα και "φορτωμένα"....

Αντι να κοιτάξουν το λειτουργικό κομμάτι της Ιστορίας μας πλασάρουν μπανανιες  :eek: 

• Super Moderators

Οπως παει θα ξανανέβουμε στα δέντρα ....εγώ ήδη θεωρω τα windows 8 δυσχρειστα και "φορτωμένα"....

Αντι να κοιτάξουν το λειτουργικό κομμάτι της Ιστορίας μας πλασάρουν μπανανιες  :eek: 

να στείλεις βιογραφικό τότε...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...