Προς το περιεχόμενο

Windows 10. Τα νέα χαρακτηριστικά

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια ειναι χρονια αντι Microsoft και καθαρα Unix χρηστης και υπερμαχος του open source αλλα οταν βλεπω μια καλη προσπαθεια, το λεω.

Αυτη την φορα δειχνει να παει να φτιαξει κατι πολυ σωστο.

Πολυ εννοποιημενο σαν OS, πολυ ομορφο γραφικα, πολλες νεες τεχνολογιες και ο Spartan σαν browser ενα βημα μπροστα.

Δεν μπορω να μην αναγνωρισω οτι αυτη την φορα εχουν κανει προσπαθεια

• Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ ωραία φαίνονται θα αναβαθμιστώ αμέσως από τα 8.1 αφού είναι δωρεάν. Όταν κάνουν σωστά βήματα οι εταιρείες και βγάζουν σωστά λειτουργικά όπως φαίνεται να είναι αυτό, ε ναι ρε φίλε να το πληρώσω, όχι όπως τότε που είχα πληρώσει τα Millennium Windows.

Επίσης να πω ότι παραδέχομαι ότι είμαι από αυτούς που κορόιδευαν την Microsoft που αντί να πει το νέο της λειτουργικό Windows 9 το είπαν 10 γιατί αλλάζουν πολλά πράγματα κτλ. Με τοσα features που ανακοίνωσε χθες μου έβαλε τα γυαλιά (όχι τα Hololens μακαρι δηλαδή αλλά.....) εμένα και πολλών άλλων.

Καλό είναι είναι να κρίνουμε τις εταιρείες αλλά και λίγο αυτοκριτική δεν βλάπτει. Αυτή την φορά μου βούλωσε το στόμα η Microsoft

• Like 1

Η συντριπτική πλειοψηφία των windows users χρησιμοποιούν τις εκδόσεις 7 και 8. Αν η αναβάθμιση από αυτές είναι δωρεάν, ποιο είναι το κέρδος για τη Microsoft;

Σκεψου να γινεται η πατεντα που εκαναν ολοι με τα πειρατικα 7 το upgrade, και αγορασαν κλειδακι των 8 με 15 ευρω, με την αλλη γνωστη πατεντα!!! 

Και εγώ 15 τα πήρα αλλά αφού είχα περασμένα τα δοκιμαστικά 8άρια. Λουκούμι.

Δυστυχως τα εφαγαν τα 7!

Αφου τον παει 1 παρα ενα η επιτυχια τα 9 θα ηταν επιτυχημενα και τα 10 οχι

γιατι πηγε στα 10?

Μηπως απο το πολυ σκατ@νερο ο Bill τα εχασε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...