Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολη τη παρεα.Οπως λεει ο τιτλος ειμαι φοιτητης και ψαχνω ενα tablet κυριως για σημειωσεις στην σχολη.Απο αυτα που εχω κοιταξει εχω σταμπαρει το Note 10.1 2014 Edition το οποιο εχει πενακι και βολευει πολυ για σημειωσεις, οπως γραψιμο,σχηματα κλπ.

Θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει αντίστοιχη λυση σε Windows και σε iOS, να υπαρχει δηλαδη πενακι και καλη εφαρμογη για σημειωσεις.Σημαντικο να υπαρχει και handwriting recognition.

Δημοσ.

.Σημαντικο να υπαρχει και handwriting recognition.

Handwriting recognition στα ελληνικα,δεν υποστηριζουν ακομη τα windows,εκτος απο καποια apps που ειναι paid.

Δε ξερω αν στα 10 θα προστεθουν και τα ελληνικα,σ'αυτη την δυνατοτητα,απλα προς το παρον κρατας σαν δεδομενο,αυτο που αναφερα πιο πανω!

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχην ευχαριστω και τους δυο για τις απαντησεις σας!

Handwriting recognition στα ελληνικα,δεν υποστηριζουν ακομη τα windows,εκτος απο καποια apps που ειναι paid.

Δε ξερω αν στα 10 θα προστεθουν και τα ελληνικα,σ'αυτη την δυνατοτητα,απλα προς το παρον κρατας σαν δεδομενο,αυτο που αναφερα πιο πανω!

Γι' αυτο πιο πολυ κοιταω για το Note οπου η εφαρμογη S Note υποστηριζει Ελληνικα.Ωστοσο και στο iOS υπαρχουν μερικες ενδιαφερουσες εφαρμογες οπως το GoodNotes, και γενικα νομιζω οτι τα iPad ειναι πιο πληρης απο θεμα εφαρμογων και ετσι εχω ενδοιασμους για το που να καταληξω τελικα.Δεν θα ηθελα να παω σε κατι πιο μικρο απο 10 ιντσες οποτε απο Apple τα iPad Air ειναι μονοδρομος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχην ευχαριστω και τους δυο για τις απαντησεις σας!

Γι' αυτο πιο πολυ κοιταω για το Note οπου η εφαρμογη S Note υποστηριζει Ελληνικα.Ωστοσο και στο iOS υπαρχουν μερικες ενδιαφερουσες εφαρμογες οπως το GoodNotes, και γενικα νομιζω οτι τα iPad ειναι πιο πληρης απο θεμα εφαρμογων και ετσι εχω ενδοιασμους για το που να καταληξω τελικα.Δεν θα ηθελα να παω σε κατι πιο μικρο απο 10 ιντσες οποτε απο Apple τα iPad Air ειναι μονοδρομος.

Handwriting χωρις ενα σοβαρο active digitizer stylus,δεν ειναι για σοβαρη χρηση,οτι app και να σου δωσουν.

Τωρα αν θες να ρισκαρεις και να επενδυσεις  στο ipad,αυτο εξαρταται απο εσενα.

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

απο τη στιγμη που σε ενδιαφερουν οι σημειωσεις πρεπει να διαθετει active stylus to tablet.

Υπαρχουν καποια stylus για το ipad για αυτο το σκοπο αλλα ειναι λιγο ακριβα. Δεν ξερω σε τι επιπεδο ειναι η συμπεριφορα τους αλλα σιγουρα δεν φτανουν σε αυτο ενος active stylus οπως τη wacom που εχει πχ το galaxy note.

Παντως γενικα για σημειωσεις θα προτεινα να αποφυγεις τα ipad.

To note 10.1 2012 που ειχα καποτε ηταν οτι καλυτερο για σημειωσεις. Διέθετε και handwriting recognition  και στα ελληνικα και μαλιστα με πολυ μεγαλη ακριβεια. Υποθετω πως τα τελευταια μοντελα θα ειναι καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια ολου για τις απαντησεις.Να πω την αληθεια και εγω εκει ελεγα να καταληξω, απλα ειχα στην ακρη του μυαλου μου μηπως υπαρχει καποια εναλακτικη γιατι εχω ψιλοβαρεθει το android.Απο οτι φαινετε ομως θα παω για το note αφου το θελω για συγκεκριμενη δουλεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...