MartinLevon Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα σας!!! έχω αυτό εδώ το πρόβλημα εδώ και δυο μέρες και δεν μπορώ να βρω την λύση.. ξέρει κανείς γιατί μου βγάζει error pgusbmm3.sys και μετά μου κάνει restart το pc Μου!!! Σημείωση... αυτό το μου το εμφανίζει όταν πάω να ανοίξω ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Το pc Einai Dell i5 - 4G Ram - 64bit
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Σημείωση... αυτό το μου το εμφανίζει όταν πάω να ανοίξω ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ποιο προγραμμα?
MartinLevon Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Καλημερα!!! Π.χ Fl studio. Traktor.
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Καλημερα!!! Π.χ Fl studio. Traktor. Αυτα ειναι δυο διαφορετικα προγραμματα, σωστα? Πριν ανεφερες πως το προβλημα προκυπτει με ενα συγκεκριμενο.
MartinLevon Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 σωστά.. Παρατήρησα πως οταν ανοίγω πρόγραμμα που έχει σχέσει με την εξωτερική κάρτα ήχου μου συμβαίνει αυτό!!! ESI ¨ Maya 44 usb
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 σωστά.. Παρατήρησα πως οταν ανοίγω πρόγραμμα που έχει σχέσει με την εξωτερική κάρτα ήχου μου συμβαίνει αυτό!!! ESI ¨ Maya 44 usb Ωραιος. Ειδες τι ευκολα που εντοπισες το προβλημα? Οποτε το 1ο βημα που κανεις ειναι να δεις τι παιζει με τους drivers της Maya. Ειναι up to date? Ειναι Windows 8 compatible? Εαν η απαντηση ειναι "ναι" και στα δυο, συνεχιζουμε με την αναλυση των minidumps που θα ανεβασεις. Απ οτι βλεπω -θεωρητικα τουλαχιστον- εχει compatible drivers με 8 (οι οποιοι ειναι απο το 2013). Αυτους εχεις περασμενους?
MartinLevon Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 και τα δυο τα κατέβασα απο την Official page της καρτας!!! Μήπως να τα ξανά περάσω μια απο την αρχή ολα?
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Οχι ακομα. Στο site εχει επισης και μια αλλη εκδοση για την USB+ οπως λεει. Η οποια εχει διαφορετικη αριθμηση και ημερομηνια απο τους προηγουμενους. No idea εαν ειναι ιδιοι ή διαφορετικοι. Εχεις δοκιμασει και μ αυτους? Εν τω μεταξυ, ανεβασε τα minidumps που σου ζητησα (βαλε ολο το φακελο σε ενα zip).
MartinLevon Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Απ οτι βλεπω -θεωρητικα τουλαχιστον- εχει compatible drivers με 8 (οι οποιοι ειναι απο το 2013). Αυτους εχεις περασμενους? Ναι ειναι τα τελευταία που δίνει το σαιτ Οχι δεν τα δοκίμασα Δεν ξέρω ποια διαφορά έχουν τα + να τα δοκιμάσω?
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Οχι δεν τα δοκίμασα Δεν ξέρω ποια διαφορά έχουν τα + να τα δοκιμάσω? No idea. Μπορει να ειναι και τα ιδια συν το "control panel" οπως γραφει. Απλα βλεπω διαφορετικη ημερομηνια/εκδοση, οποτε δεν εχεις τιποτα να χασεις με μια δοκιμη.
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Οκ τα δοκιμάζω και ενημερώνω Kαι ανεβαζεις τα minidumps εαν συνεχιστει το προβλημα
MartinLevon Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Το πρόβλημα ήταν Ανάμεσα στην κάρτα ήχου μου και στο ASIO δεν συμβάδιζαν προφανώς η εκδόσεις αν κατάλαβα καλά και γιαυτό μου έβγαζε την μπλε οθόνη!!! Σε ευχαριστώ Gi0 για την βοήθεια νομίζω τώρα μπορώ να το στρώσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα