MUDIS Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα. Ετοιμαζω ενα site σε Joomla 2.5 και Virtuemart.Εχω φαει τα νυχια μου για να λυσω το προβλημα που εχω αλλα αδικος κοπος γι αυτο θελω την βοηθεια οποιου γνωριζει. Εχω ενα μενου με 7 καρτελες,η πρωτη ΑΡΧΙΚΗ κλασσικα,η δευτερη ειναι ΖΥΜΑΡΙΚΑ,η τριτη ΓΛΥΚΑ κ.ο.κ. Τα ΖΥΜΑΡΙΚΑ τα εχω συνδεσει με διαταξη κατηγοριας Virtuemart ωστε να μου εμφανιζει τα προιοντα ζυμαρικων που εχω εκχωρησει και θελω να εμφανιζονται. Μολις πατησω σε ενα απο αυτα τα προιοντα πολυ ομορφα και ωραια μου εμφανιζει το προιον με φωτο,τιμη κλπ και απο κατω feautured products(εικ.01). Το αντιστοιχο εχω κανει και στα γλυκα αλλα μου τα εμφανιζει οπως να ναι οταν μπαινω στο προιον,δεν φαινονται τα featured products και εμφανιζεται ενα λευκο πλαισιο πανω στο σημειο των τμων κλπ(εικ02). Τι φταει;;;;;;;Kαι πως μπορω να το φτιαξω;;;;; Ευχαριστω προκαταβολικα.
lionheart82 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Αγαπητε MUDIS, Το προβλημα που περιγράφεις ειναι αρκετα σύνθετο και μπορει να φταινε αρκετα πράγματα. Εν αρχη δεν μας λες που μπορουμε να δουμε ενα demo για debugging ... λογικα το module που χρησημοποιεις θα εχει καποιο θεμα και θα θελει αναβαθμηση. Προσωπικα δεν θα εβαζα την j2.5 με virtuemart πλεον αλλα κατευθειαν την j3. Φιλικά, Αλέξανδρος.
ApSiMan Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Το virtuemart δεν παίζει με την 3. Τουλάχιστον δεν έπαιζε πριν από 3 μήνες που το έψαχνα και τελικά πήγα προς k2store (είχα ήδη το k2 εγκατεστημένο). Για debugging στο συγκεκριμένο είναι όντως δύσκολο να πούμε απομακρυσμένα. Λογικά κάτι παίζει με τις ρυθμίσεις της 2ης κατηγορίας. Σου έχει πουθενά options να πάρεις με Inherit τις ρυθμίσεις που έβαλες στην πρώτη κατηγορία?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα