trujillo2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Ενα ενδιαφερον στατιστικο θα ειναι το μεριδιο των Windows 8.x συστηματων μετα απο 1/6/12 μηνες μετα την εκδοση των 10. ΣΙΓΟΥΡΑ θα πεσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Αυτοί που δεν τα έχουν γνήσια? Ξέρεις τίποτα για το αν αναβάθμιση απο 7 σε 10 γίνεται χωρίς να καταργηθεί το κλειδεί τον 7? Που ακουσες οτι θα καταργηθει το κλειδι για τα 7 μετα την αναβαθμηση? Μια χαρα θα δουλευει και δε ξερω καποια αναβαθμηση,που καταργει το κλειδι της προηγουμενης εκδοσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 ΣΙΓΟΥΡΑ θα πεσει Αυτο εννοω. Το ενδιαφερον θα ειναι το ποσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Τον 1 ο χρονο οσοι κανουν upgrade σε 10 θα τα παρουν δωρεαν ? Η για τον 1 ο χρονο δωρεαν και μετα κατι αλλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 για όσους θέλουν το iso τον windows για clean install εδώ:http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/create-reset-refresh-media . επίσης όσων ο σειριακός είναι στο bios υπάρχει πρόγραμμα που στον εντοπίζει οπότε όταν βγούν τα 10 κατέβασμα το iso kai clean install με το iso... υ.γ. υπάρχει ελληνικός οδηγός,δεν ξέρω αν επιτρέπετε να το βάλω εδώ,όπου μπορείς να παρακάμψεις και την ενεργοποίηση στην εγκατάσταση του παραπάνω iso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o_kakos_o_lykos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Ρε καμενοι (aka ektor7 ) μην ψαρωνετε τον κοσμο... Η προσφορα του τσαμπα θα ισχυει ΜΟΝΟ για τον πρωτο χρονο. Απο του χρονου ΔΕΝ θα μπορει καποιος που εχει 7 ή 8 να βαλει τα 10 δωρεαν. Ενα ενδιαφερον στατιστικο θα ειναι το μεριδιο των Windows 8.x συστηματων μετα απο 1/6/12 μηνες μετα την εκδοση των 10. Κανονικα θα πρεπει να ειναι... μηδεν? Εκτος και αν ειναι τοοοοοσοο fail τα 10 που ουτε τσαμπα δεν θα τα παιρνει κανεις?Η παγιδα ειναι οτι αν σε καποιον δεν του αρεσουν θα υπαρχει επιλογη να κανει downgrade σε Vista. ΜΟΝΟ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Που ακουσες οτι θα καταργηθει το κλειδι για τα 7 μετα την αναβαθμηση? Μια χαρα θα δουλευει και δε ξερω καποια αναβαθμηση,που καταργει το κλειδι της προηγουμενης εκδοσης. ok ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Πονηρίδης mode on: Δηλαδή εγώ που τα έχω στο laptop, μπορώ να εγκαταστήσω τα 10 και να χρησιμοποιήσω τον serial για να εγκαταστήσω τα 7 στο desktop? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δηλαδή πάει για συνδροομητικό μοντέλο σαν τα τελευταία office;Δεν αντιλαμβάνομαι. Πάντως μόλις χθες δοκίμασα τα 8.1.Στο λαιμό μου κάθισαν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 δηλαδή δεν θα είναι κάτι σα 1 year use και μετά θα πρέπει να πληρώσουμε... αλλα :ολοι κάνουν upgrade τον πρώτο χρόνο θα τα έχουν free για πάντα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 δηλαδή δεν θα είναι κάτι σα 1 year use και μετά θα πρέπει να πληρώσουμε... αλλα :ολοι κάνουν upgrade τον πρώτο χρόνο θα τα έχουν free για πάντα? Εγώ αυτό καταλαβαίνω πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlapatsas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Θελω να δω ποιοι ειναι αυτοι οι σκληροπυρηνικοι φανς των 7,που δε θα περασουν στα 10αρια,τωρα που θα ειναι δωρεαν ΜΟΝΟ τον πρωτο χρονο!!! Όλοι εκείνοι που θα δυσκολευτουν να βρουν οδηγούς για τις συσκευές τους και θα συνεχίσουν να κάνουν μια χαρά την δουλειά τους με τα 7. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 επίσης νέα για gaming: για το dx12 είπαν: 50% καλύτερες επιδόσεις cpu επισης xbox live (gamertags,achievements...) με cross platform multiplayer play μεταξυ windows 10 - xbox one. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Πονηρίδης mode on: Δηλαδή εγώ που τα έχω στο laptop, μπορώ να εγκαταστήσω τα 10 και να χρησιμοποιήσω τον serial για να εγκαταστήσω τα 7 στο desktop? οχι ακριβώς....θα πρέπει να πάρεις τηλέφωνο την Microsoft....και αν σε αφήσει γιατί το κλειδί συνδεεται με το αναγνωριστικό προϊόντος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raxanas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Αυτη ηταν η σπουδαια ανακοινωση για το gaming???πφφφ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα