buuren Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Εγω περιμενα πως και πως να βαλω επιτελους και σπασμενο λειτουργικο και μου τη χαλασαν τωρα. Το σπασμενο προγραμμα γενικα εχει αλλη χαρη 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos00 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Θα μας δώσουν update από 7 σε 10 ή clean install ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Και μετα απο χρονια: Format time. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Φανς των 7 γιναμε την ημερα που εβγαλε στην αγορα τα 8. Με οσους εχω μιλησει θα δωσουν μια ευκαιρια στα 10. Κατι που δεν θα κανουν ποτε για τα 8.1. Μαζι και με εμενα. Οκ,το καταλαβαινω! Ομως θα περασετε τωρα στα windows 8.x with start menu(aka windows 10),ετσι? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hetfield Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Τωρα να ξοδεψω τα cd keys των 7 και 8.1 για να τα αναβαθμισω στα 10 που ειναι πιο MetroUI απο ποτε, εε μονο τρελος θα ημουν. Προτιμω να περασω σε Mac OS X ή Linux παρα τον καρκινο του Metro UI στο Desktop. Με επιφυλαξη μεχρι να τα δοκιμασω στην πραξη. Πολυ καλο! Δεν περιμενα να τα δωσουν δωρεαν και στους χρηστες των Win 7 Δεν το κανουν για την ψυχη της μανας τους προφανως αλλα για να ανεβει η δημοτικοτητα τους. Καποτε τα 7 κοστιζαν πολλα χρηματα αλλα πουλουσαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Τωρα να ξοδεψω τα cd keys των 7 και 8.1 για να τα αναβαθμισω στα 10 που ειναι πιο MetroUI απο ποτε, εε μονο τρελος θα ημουν. Προτιμω να περασω σε Mac OS X ή Linux παρα τον καρκινο του Metro UI στο Desktop. Θα πεις όχι στη Cortana ρε άτιμε; Πως θα δεχθεί τέτοια χυλόπιτα μου λες; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulouri Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 FOR THE FIRST YEAR....μετα ποσο θα παει το μαλλι λεει;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Θελω να δω ποιοι ειναι αυτοι οι σκληροπυρηνικοι φανς των 7,που δε θα περασουν στα 10αρια,τωρα που θα ειναι δωρεαν ΜΟΝΟ τον πρωτο χρονο!!! Αυτοί που δεν τα έχουν γνήσια? Ξέρεις τίποτα για το αν αναβάθμιση απο 7 σε 10 γίνεται χωρίς να καταργηθεί το κλειδεί τον 7? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Θα τα βάλω στο λάπτοπ αλλά στο desktop δεν νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakekosan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Πολύ καλή είδηση για εμάς που έχουμε τα 7. Αυτό με τον πρώτο χρόνο δεν πολύ κατάλαβα μετά θα πληρώνεις η όχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpentenis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Θελω να δω ποιοι ειναι αυτοι οι σκληροπυρηνικοι φανς των 7,που δε θα περασουν στα 10αρια,τωρα που θα ειναι δωρεαν ΜΟΝΟ τον πρωτο χρονο!!! στα 7 και 8 κατεβαζες το ISO και το εβαζες οποτε ήθελες. Το κατεβαζεις τωρα και το περνας μετα απο 1-2 χρονια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris03 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Καλη κινηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
songless_bird Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Οκ,το καταλαβαινω! Ομως θα περασετε τωρα στα windows 8.x with start menu(aka windows 10),ετσι? Εμενα με απασχολει να μην εχω ιχνος του modern UI στην χρηση του λειτουργικου. Τα metro apps μου ειναι αδιαφορα και η μεσοβεζικες λυσεις για start menu στα 8 μου θυμιζαν εποχες που προσπαθουσα να κανω το Linux να μοιαζει windows.... Τωρα θα περασουμε στην εκδοση που συνδιαζει τα καλα της 8 και τις 7 και μπορουμε να αποφυγουμε τα στραβα τους. Αληθεια σε laptop με windows 7που το κλειδι ειναι στο bios θα γινει κανονικα η αναβαθμιση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insome Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Κάτι μου λεει πως θα έχουμε windows με ετήσια συνδρομή... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Ενα ενδιαφερον στατιστικο θα ειναι το μεριδιο των Windows 8.x συστηματων μετα απο 1/6/12 μηνες μετα την εκδοση των 10. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα