Federacion Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 <p>Mετα απο τοσες σελιδες η απορια ειναι ακομα για τον πρωτο χρονο ? </p> Πραγματικά έλεος ρε παιδιά.. Κοιτάξτε λίγο τι γράψανε οι προηγούμενοι 100 φορές... Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Εχουμε πιθανη ημερομηνια κυκλοφοριας? Win7 και Win8 είχαν RTM Αύγουστο και retail Νοέμβριο νομίζω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
texnikos01 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 IQ με αρνητικό πρόσημο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μετά τον 1ο χρόνο δωρεάν χρήσης τί θα γίνεται; Θα πρέπει να τα πληρώσουμε; Και αν δε θέλουμε; Θα πρέπει να επιστρέψουμε στα 8ρια; Θα φορμάρεται αυτόματα ο σκληρός και θα περνάει linux; Θα λειτουργούν τα 10ρια αλλά με περιορισμένες δυνατότητες, πχ η VRAM της 970 θα φτάνει μέχρι το 512 ΜΒ; Έχω μπερδευτεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μανώλη Καψή εσύ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2kSilverGuy Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Παιδιά έχω 1 λαπτοπ που ειναι λίγο δύσκολο (στους drivers) ειχα πέραση τα Windows 8 (από τα 7) και ξανα έβαλα πάλι τα 7,διοδιότι είχε πρόβλημα χωρίς drives.Η αναβάθμιση θα γίνει οπός στα 8 σε 8.1; Η θα χω πάλι πρόβλημα Το λαπτοπ ειναι μαρκα: asus k52f Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα