Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας. Αντιμετωπιζω ενα προβλημα. Εχω ενα λαπτοπ της compaq το οποιο ο μξχανικος του εχει αρχισει να κολλαει αρκετα. Εβαλα σημερα εναν ssd τον vertex 4 του εκανα κανονικα εγξατασταση τα windows και στην πρωτη επαννεκινηση που ζηταει μετα την ολοκληρωση της εγκαταστασης το λαπτοπ δεν μπουταρει και εμφανιζει εναν κερσορα αριστερα πανω που αναβοσβηνει.. Δοκιμασα τον 850 προ που εχω στον σταθερο με ηδη εγκατεστημενο λογισμικο και δουλεψε κανονικα. Δοκιμασα εκανα εγκτασταση τα windows και στον vertex 4 μεσω του σταθερου αλλα και παλι οταν τον εβαλα στο λαπτοπ δεν ανοιγε. Ο vertrx 4 λειτουργει κανονικοτατα στον σταθερο και σε ενα toshiba laptop που εχω. Στον compaq οχι. Τι μπορει να συμβαινει ? Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Σιγουρέψου οτι το δισκάκι των windows δεν εχει πρόβλημα και δές στο bios αν μπορείς να βάλεις ide αν εχει ahci

Δημοσ.

Ο δισκος του κειτουργικου ειναι σε αριστη κατασταση. Δεν εχει να το γυρισω σε idw. Αλλα και παλι δεν θα επρεπε να κανει τα ιδια κολπα και στον 850?

Δημοσ.

Κανονικά ναι , δεν μπορώ να σκεφτώ κατι αλλο παρά μονο για ασυμβατότητα δοκίμασε αν δεν βαριέσαι ομως μια άλλη έκδοση των windows ή ακομα και 7 ή 8 ανάλογα τι έχεις

Δημοσ.

Αυτό με τον κέρσορα που λες είναι σαν να μην βρίσκει Boot device?σου βγάζει αυτό το μήνυμα??

Αλλά αφού δουλευει ο ένας κράτα τον 850 στο Laptop και βαλε τον vertex στον pc..!Ειναι και 250αρης ο 850 πως βλέπω στην υπογραφή σου..!!Μια χαρα θα εισαι! :) (Βασικά τώρα είδα την υπογραφή καλύτερα,πάρε και κανα ssd  B)  B)  )

Δημοσ.

Οχι φιλε μου δεν μου εμφανιζει κανενα μηνυμα σχτικα με boot device κτλ. Πολυ απλα απ οτι καταλαβα ο συγκεκριμενος με το συγκεκριμενο λαπτοπ δεν λειτουργει. Και ενας 840 προ που δοκιμασα δουλευει απροβληματιστα. Anyway σας ευχαριστω ολους για τον χρονο που αφιερωσατε !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...