Προς το περιεχόμενο

TL-WDR3600 σε Pirelli AV4202N

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έχει μείνει το Pirelli AV4202N από ένα φεγγάρι που είχα VDSL σύνδεση από CYTA. Τώρα είμαι με forthnet λόγο 3play (ADSL2+) αλλά το λειτουργώ κανονικά αυτό το ρουτερ-μοντεμ γιατί είναι δυνατό. Έχω σουτάρει από μέσα το firmware της CYTA και το έχω φουλ ξεκλείδωτο. 

Σήμερα έπεσε στα χέρια μου ένα TL-WDR3600, οπότε είπα αφού είναι πιο ωραίο μηχάνημα αυτό, να κουμπώσω το Pirelli μόνο σαν μόντεμ και όχι σαν ρούτερ. Τι ρύθμίσεις πρέπει να κάνω στο Pirelli? Απενεργοποιώ τα πάντα; Firewall, wifi και άλλο τι; Έτσι ώστε να λειτουργεί αποκλειστικά σαν μόντεμ και το routing, security, firewall κτλ να τα αναλαβει το TL-WDR3600.

Ευχαριστώ

(δίνω και screenshots απο ρυθμίσεις για ότι χρειαστεί)

Δημοσ.

Θα επιλέξεις Bridge mode, κλείνοντας ΝΑΤ, DHCP, Firewall, WiFi.

Στο 3600 θα ορίσεις μια σταθερή διεύθυνση στο ίδιο εύρος με το Pirelli και θα κάνεις όλες εκείνες τις ρυθμίσεις που χρειάζονται για την σύνδεση με τον πάροχο και την λειτουργία ως router.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση

Ποιο από όλα, και επίσης είμαι στο σωστό section; (αυτό είναι απο το ρουτερ της Pirelli)

ZOnzXXl.png

η μήπως εδώ;

aK0jQYR.png

Δημοσ.

Το είχα δοκιμάσει αυτό πριν ποστάρω θέμα εδώ. Κόβεται το ιντερνετ. Όπως επίσης δεν μ ζητάει καν username pass της forthnet. Το setup μ είναι αυτο:

|PHONE LINE| --> |PIRELLI|--> |TP-LINK|

Δημοσ.

Δεν... Έκανα το modem ETHoA με VPI/VCI = 8/35 και στα καπάκια άλλαξα τις ρυθμίσεις του TPLINK σε PPPoE, βάζοντας username και pass και απλά μετά από ένα 5λεπτο κομμένο ίντερνετ το pirelli το γύρισε αυτόματα σε PPPoE

Ώπα ξέχασα να αλλάξω τις IP.

Το pirelli έχει την 192.168.1.1

Τι βάζω στο tp-link;

Δημοσ.

Κάπου το έχω χάσει... Βρήκα τελικά στο pirelli επιλογή μόνο για Bridge (όχι ETHoA) αλλά το χάνω στις ρυθμίσεις και δεν μπορώ να το συνδέσω με to tp-link. Στο tp-link btw φοράω dd-wrt. 6qW86WA.png1OYlaWv.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...