Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την περασμένη Κυριακή ένας συνφορουμίτης εδώ είχε την καλοσύνη να μου δώσει ένα κωδικό από το "Πρώτο Θέμα" για μια βδομάδα δωρεάν χρήσης Nova.

Επειδή τα πράγματα δεν πήγαν κατ' ευχήν ενημέρωσα σχετικά σε διπλανό φόρουμ και είπα ν' αναρτήσω κι εδώ αυτά που έγραψα για ενημέρωση

"Την Κυριακή 18/1 προσπαθησα να ενεργοποιήσω την εν υπηρεσία όπου μπορείς να δεις τα κανάλια της Nova (cinema και sports) δωρεάν για μια βδομάδα (μέχρι την επόμενη Κυριακή).
Πήρα λοιπόν τον κωδικό και πήγα να τον ενεγοποιήσω σε λαπτοπ. Δεν μου δούλεψε και σε σχετική επικοινωνία με ενημέρωσαν ότι δεν "παίζει" σε ΧΡ (δεν το είδα πουθενά στις οδηγίες αλλά τέλοσπάντων). Δοκιμάζω στο desktop που έχει win 7 αλλά πάλι δεν (εδώ το λάθος δικό μου αφού λέει σαφώς για tablet, smartphones και laptop). Επικοινωνώ πάλι όπου μου λένε "θα σας ακυρώσουμε την μέχρι τώρα καταχώρηση έτσι ώστε να μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε στην τηλεόραση (είμαι συνδρομητής Nova αλλά στο start pack). Ξαναστέλνω λοιπόν μήνυμα όπως μου είπαν με κωδικό προσφοράς και κωδικό συνδρομητή και μου έρχεται η απάντηση ότι "η υπηρεσία θα ενεργοποιηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα" 18/1, 19:54.
Από τότε παίρνω κάθε μέρα να δω τι έγινε και η απάντηση είναι ότι "θα περιμένετε να σας έρθει κάποιος κωδικός". Σήμερα, που φώναξα λίγο παραπάνω είναι η αλήθεια, το τροπάρι άλλαξε και δεν μου είπαν για κωδικό, αλλά να τους πω τι ακριβώς γράφει στην οθόνη των προγραμμάτων που θα έπρεπε να έχουν "ξεκλειδώσει". Επειδή εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να το δω αυτό, μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι μέχρι να το δω και να τους πω ακριβώς τι λέει (τις άλλες φορές που ήμουν μπροστά στην τηλεόραση δεν τους ενδιέφερε και μου έλεγαν να περιμένω για κωδικό).
Φυσικά η 7ήμερηtongue.gif προσφορά έχει φτάσει στο μέσον (απομένουν άλλες 3 μέρες) και θεωρώ αστείο να χάσω άλλο το χρόνο μου με αυτό.
Αν βρω ευκαιρια απλά θα ενημερώσω και άλλα φόρουμ που παρακολουθώ έτσι απλά για να ξέρει ο κόσμος"

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...