DimitrisGt Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 παιδια θελω να αγορασω το redmi 2...τι λετε? απο οσο εχω ψαξει ειναι το καλυτερο στην τιμη του..
maddoctor Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 παιδια θελω να αγορασω το redmi 2...τι λετε? απο οσο εχω ψαξει ειναι το καλυτερο στην τιμη του.. Από τα χαρακτηριστικά του φαίνεται ότι αγοράζεις ένα πολύ πολύ λίγο καλύτερο Moto G 2nd Gen με 70€ λιγότερα λεφτά, οπότε ναι πιστεύω στα λεφτά αυτά αξίζει χίλια.
DimitrisGt Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 απλα ειχα διαβασει κατι σκανδαλα για τα κινεζικα κινητα και ανησυχω...οτι σε παρακολουθουν το κινητο κατι τετοιο.
p_under Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 δουλεύει η LTE κεραία του redmi 2 στην ελλάδα?
DimitrisGt Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 δουλεύει η LTE κεραία του redmi 2 στην ελλάδα? δεν με ενδιαφερει αν θα ειναι λτε ή 3γ...ετσι κι αλλιως το λτε στην ελλαδα ειναι γελειο και δεν μπαινω πολυ απο δεδομενα...
maddoctor Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 δουλεύει η LTE κεραία του redmi 2 στην ελλάδα? Ναι θα δουλεύει μια χαρά LTE 1800 / 2600 TD-LTE 1900 / 2300 / 2500 / 2600 (Bands 3, 7, 38, 39, 40, 41) - SIM 1 & SIM 2
DimitrisGt Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 @maddoctor το μαγαζι cool cool που με στειλες ειναι αξιοπιστο?
maddoctor Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 @maddoctor το μαγαζι cool cool που με στειλες ειναι αξιοπιστο? Εγώ από εκεί αγοράζω, χωρίς ποτέ να έχω πρόβλημα. Εσύ μπορείς να αγοράσεις είτε από εκεί, είτε απ' όπου θέλεις και το βρεις είτε φθηνότερο, είτε είναι καλύτερα για σένα.
DimitrisGt Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Εγώ από εκεί αγοράζω, χωρίς ποτέ να έχω πρόβλημα. Εσύ μπορείς να αγοράσεις είτε από εκεί, είτε απ' όπου θέλεις και το βρεις είτε φθηνότερο, είτε είναι καλύτερα για σένα. ποσες μερες πανω κατω εκαναν ερθουν? και μπορω να πληρωσω αντικαταβολη?
maddoctor Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 ποσες μερες πανω κατω εκαναν ερθουν? και μπορω να πληρωσω αντικαταβολη? Η πληρωμή με ΟΛΑ τα κινεζομάγαζα γίνεται μέσω paypal, για δικιά μας προστασία, εάν πάθει οτιδήποτε το τηλέφωνο να μην χάσουμε τα λεφτά μας. Για να έρθει από κίνα, θέλει καμιά 20αριά μέρες περίπου.....Υπόψιν απ' όλα τα μαγαζιά, διαλέγουμε απλό ταχυδρομείο, όχι DHL, EMS, FEDEX, για να μειώσουμε την πιθανότητα να περάσει τελωνείο και έρχεται συστημένο και με trackinh number, ώστε να μπορείς να παρακολουθείς ανά πάσα στιγμή που είναι το δεματάκι σου. 1
DimitrisGt Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Η πληρωμή με ΟΛΑ τα κινεζομάγαζα γίνεται μέσω paypal, για δικιά μας προστασία, εάν πάθει οτιδήποτε το τηλέφωνο να μην χάσουμε τα λεφτά μας. Για να έρθει από κίνα, θέλει καμιά 20αριά μέρες περίπου.....Υπόψιν απ' όλα τα μαγαζιά, διαλέγουμε απλό ταχυδρομείο, όχι DHL, EMS, FEDEX, για να μειώσουμε την πιθανότητα να περάσει τελωνείο και έρχεται συστημένο και με trackinh number, ώστε να μπορείς να παρακολουθείς ανά πάσα στιγμή που είναι το δεματάκι σου. εγινε ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα