Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια θελω να αγορασω το redmi 2...τι λετε? απο οσο εχω ψαξει ειναι το καλυτερο στην τιμη του..

Από τα χαρακτηριστικά του φαίνεται ότι αγοράζεις ένα πολύ πολύ λίγο καλύτερο Moto G 2nd Gen με 70€ λιγότερα λεφτά, οπότε ναι πιστεύω στα λεφτά αυτά αξίζει χίλια.

Δημοσ.

δουλεύει η LTE κεραία του redmi 2 στην ελλάδα?

δεν με ενδιαφερει αν θα ειναι λτε ή 3γ...ετσι κι αλλιως το λτε στην ελλαδα ειναι γελειο και δεν μπαινω πολυ απο δεδομενα...

Δημοσ.

@maddoctor το μαγαζι cool cool που με στειλες ειναι αξιοπιστο?

Εγώ από εκεί αγοράζω, χωρίς ποτέ να έχω πρόβλημα. Εσύ μπορείς να αγοράσεις είτε από εκεί, είτε απ' όπου θέλεις και το βρεις είτε φθηνότερο, είτε είναι καλύτερα για σένα.

Δημοσ.

Εγώ από εκεί αγοράζω, χωρίς ποτέ να έχω πρόβλημα. Εσύ μπορείς να αγοράσεις είτε από εκεί, είτε απ' όπου θέλεις και το βρεις είτε φθηνότερο, είτε είναι καλύτερα για σένα.

ποσες μερες πανω κατω εκαναν ερθουν? και μπορω να πληρωσω αντικαταβολη?

Δημοσ.

ποσες μερες πανω κατω εκαναν ερθουν? και μπορω να πληρωσω αντικαταβολη?

Η πληρωμή με ΟΛΑ τα κινεζομάγαζα γίνεται μέσω paypal, για δικιά μας προστασία, εάν πάθει οτιδήποτε το τηλέφωνο να μην χάσουμε τα λεφτά μας. Για να έρθει από κίνα, θέλει καμιά 20αριά μέρες περίπου.....Υπόψιν απ' όλα τα μαγαζιά, διαλέγουμε απλό ταχυδρομείο, όχι DHL, EMS, FEDEX, για να μειώσουμε την πιθανότητα να περάσει τελωνείο και έρχεται συστημένο και με trackinh number, ώστε να μπορείς να παρακολουθείς ανά πάσα στιγμή που είναι το δεματάκι σου.

• Like 1
Δημοσ.

Η πληρωμή με ΟΛΑ τα κινεζομάγαζα γίνεται μέσω paypal, για δικιά μας προστασία, εάν πάθει οτιδήποτε το τηλέφωνο να μην χάσουμε τα λεφτά μας. Για να έρθει από κίνα, θέλει καμιά 20αριά μέρες περίπου.....Υπόψιν απ' όλα τα μαγαζιά, διαλέγουμε απλό ταχυδρομείο, όχι DHL, EMS, FEDEX, για να μειώσουμε την πιθανότητα να περάσει τελωνείο και έρχεται συστημένο και με trackinh number, ώστε να μπορείς να παρακολουθείς ανά πάσα στιγμή που είναι το δεματάκι σου.

εγινε ευχαριστω πολυ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...