Dev1l Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Γεια σας και καλη χρονια να εχουμε, σημερα το ποντικι μου εσβησε μια και καλη (7 ετων ηταν), ηταν ανετο και πολυ καλο γενικότερα. Καθως εψαχνα ποντίκι σημερα στο internet κατεληξα σε deathadder chroma και στο g502, γενικοτερα εγω παιζω games (Strategy, Racing, FPS, Action, 3Rd person και κανα MMO) μονο Σαββατοκυριακο λογο δουλειάς, δηλαδη ειμαι τυπος all around, θα ηθελα να μου προτινετε ποιο απο τα δυο αξιζει περισσοτερο και γιατι. Ευχαριστω για τον χρονο σας.
Fulgore Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Αν κοιτας μονο αυτα τα 2 τοτε G502 με τα 1000.Το ποντικι τα σπαει και απο ποιοτητα κατασκευης,πολυ καλο Software για ρυθμισεις,3χρονια εγγυηση,Support Logitech παραπανω κουμπια που μιας και παιζεις Mmo σιγουρα ειναι καλυτερα.Εχει και καποια βαρακια που μπαινουν κατω απο το ποντικι για να ρυθμισεις το βαρος που θελεις και πολυ καλη ροδελα.Γενικα αν υπαρχει καποιο μαγαζι κοντα περασε να το δεις. 2
Sakiz105 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Το deathadder ειναι σε αλλη κατηγορια απο το g502.Ποιοτικα ειναι δυο σταδια πιο κατω τουλαχιστον
Dev1l Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Πήρα σήμερα από MediaMarkt το G502, πολύ καλό φαίνεται και πλήρως παραμετροποιήσιμο μέσω το LGS. Και βαρύδια που έκανε το ποντίκι άλλο πράγμα, σας ευχαριστώ πολύ παιδιά ! 1
Haris San Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Το deathadder ειναι σε αλλη κατηγορια απο το g502.Ποιοτικα ειναι δυο σταδια πιο κατω τουλαχιστον Οτι ναναι λες...Το μονο μειονεκτημα του da ειναι η εγγυηση τιποτα αλλο..Οχι ειναι 15 σταδια πιο κατω και το πουλανε στο "Ολα 0.99"..
Fulgore Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Οτι ναναι λες...Το μονο μειονεκτημα του da ειναι η εγγυηση τιποτα αλλο..Οχι ειναι 15 σταδια πιο κατω και το πουλανε στο "Ολα 0.99".. Δωσε πονο Χαρι χααχαχαχαχ Πήρα σήμερα από MediaMarkt το G502, πολύ καλό φαίνεται και πλήρως παραμετροποιήσιμο μέσω το LGS. Και βαρύδια που έκανε το ποντίκι άλλο πράγμα, σας ευχαριστώ πολύ παιδιά ! Καλοριζικο και καλοδουλευτο.Την αποδειξη και τα ματια σου μονο ε
dimitrisOP Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 χειροτερο ποντικι απο το da δεν υπαρχει και δεν αξιζει με τιποτα τα λευτα του
Dev1l Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δωσε πονο Χαρι χααχαχαχαχ Καλοριζικο και καλοδουλευτο.Την αποδειξη και τα ματια σου μονο ε Φυσικά, την έβαλα σε ασφαλές μέρος!
Haris San Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Ολες οι εταιριες εχουν τουλαχιστον 1 καλο ποντικι, μην ακουω βλακειες, απλα το θεμα ειναι τι θελεις εσυ...Θελεις να εχεις καλη εγγυηση? Εργονομια? Πολλα κουμπια? Μακρος? κτλ Τα χουμε ξαναπει αυτα...Μην λεμε τα ιδια.. Με γεια σου φιλε..
sane Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μιας κ εγώ πήρα πίστωση απο το προηγούμενο ποντίκι da 2013 που χάλασε η ροδέλα είμαι ακριβώς στο ίδιο δίλημμα.Da chroma ή g502.Mια χαρά το da που είχα με είχε βολέψει δεν με ενόχλησε που δεν είχε πολλα κουμπιά αλλά σκέφτομαι να δοκιμάσω και της Logitech.Αυτό αλλάζει χρώμα στο ledακι;
Haris San Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μιας κ εγώ πήρα πίστωση απο το προηγούμενο ποντίκι da 2013 που χάλασε η ροδέλα είμαι ακριβώς στο ίδιο δίλημμα.Da chroma ή g502.Mια χαρά το da που είχα με είχε βολέψει δεν με ενόχλησε που δεν είχε πολλα κουμπιά αλλά σκέφτομαι να δοκιμάσω και της Logitech.Αυτό αλλάζει χρώμα στο ledακι; Το da δεν εχει πολλα κουμπια! Οχι δεν αλλαζει..
Fulgore Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μιας κ εγώ πήρα πίστωση απο το προηγούμενο ποντίκι da 2013 που χάλασε η ροδέλα είμαι ακριβώς στο ίδιο δίλημμα.Da chroma ή g502.Mια χαρά το da που είχα με είχε βολέψει δεν με ενόχλησε που δεν είχε πολλα κουμπιά αλλά σκέφτομαι να δοκιμάσω και της Logitech.Αυτό αλλάζει χρώμα στο ledακι; Αν γενικα εισαι πιο πολυ των Led τοτε πηγαινε στο Deathadder.Αλλιως δεν βρισκω λογο καποιος να μην παει στο G502 εκτως του το οτι ειναι λιγο ακριβοτερο.
sane Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Eπίσης θεωρώ άχρηστα τα βαρύδια, τα τόσα παραπάνω κουμπακια και επίσης ο τόσο μεγάλος αριθμός dpi(προσωπικό είναι αυτό) .Τώρα το θέμα είναι να με βολέψει στο χέρι όπως το da.Θά δείξει.Ευχαριστώ
Fulgore Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Eπίσης θεωρώ άχρηστα τα βαρύδια, τα τόσα παραπάνω κουμπακια και επίσης ο τόσο μεγάλος αριθμός dpi(προσωπικό είναι αυτό) .Τώρα το θέμα είναι να με βολέψει στο χέρι όπως το da.Θά δείξει.Ευχαριστώ Θεωρεις αχρηστα τα βαρυδια δεν τα χρησιμοποιεις,τα παραπανω κουμπια επισης δεν τα χρησιμοποιεις ολα ή χρησιμοποιεις οσα θες αναλογα το παιχνιδι,το Dpi επισης το βαζεις εσυ οπως θες. Κοινως η εταιρια σου δινει καποιες επιλογες,μπορει τωρα να μην τα χρησιμοποιεις αλλα αργοτερα να τα χρησιμοποιεις καποια απο τα παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα