Προς το περιεχόμενο

Στις 2 Μαρτίου το Galaxy S6 από την Samsung. Με Exynos και όχι με Snapdragon SoC

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά για δοκιμάστε πρώτα τον exynos 5433 ή αλλιώς exynos 7 octa και μετά ελάτε να γράψετε την άποψη σας. Είναι ακριβώς στα ίδια επίπεδα με τον tegra k1 (κοινώς o snap 805 τους κοιτάει από το απέναντι οικόπεδο).

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Super Moderators

Σε κάθε περίπτωση, είναι απόλυτα λογική η κίνηση της Samsung να θέλει να απαγκιστρωθεί από τον "βραχνά" τρίτων κατασκευαστών ή/και προμηθευτών, αφού μπορεί να κατασκευάζει το SoC η ίδια. 

• Like 3

Παρολο που ειμαι τρελος φαν της samsung το εχει ξεχυλωσει το θεμα με το να βγαζει καθε 6μηνο νεο samsung galaxy s... κινητο.

Ειπαμε αλλα οχι και τοσο συχνα ποια γιατι με αυτον τον τροπο η ιδια η εταιρια αναιρει τα παλιοτερα της μοντελα.

Τουλαχιστον να εδεινε υποστηριξη ακομα και σε πολυ παλια μοντελα της π.χ. samsung galaxy s3(Το ξερω οτι θα παρει το android 5 αλλα αυτο θα γινει χαρτηρικως γιατι η εκδοση 4.4.2 ειχε θεματακια γι' αυτο και δεν το πηρε εξ' αρχης)

Πάντως το Α5 που έχω στα χέρια μου με unibody σχεδιασμό είναι απίστευτο σε αίσθηση! ;)

Επίσης φέτος η samsung θα κάνει μια προσπάθεια να περιορίσει την γκάμα της ώστε να είναι και πιο διακριτή.

Τα οικονομικά μοντέλα θα αρχίζουν απο τα 100 € και θα ανοίκουν στην σειρά J. 

Τα μεσαία θα είναι τα A όπου το Α3 είναι στα 299 και A5 στα 399 και τα 2 αλουμινένια unibody. 

Και τέλος τα S και note που είναι τα flagship.

πιο γρηγορα αλλαζει μοντελα η sammy παρα string οι γκομενες

Πιο γρηγορη κι απ'τα 2 ειναι η πτωση της samsung στο μεριδιο αγορας κινητων τηλεφωνων εδω και καμποσους μηνες :P

Kι εχει και συνεχεια. Οσο προλαβαν να κοροιδεψουν τον κοσμο, προλαβαν. Σιγα-σιγα θα ισοροπησουν στη θεση-μεριδιο αγορας που τους αξιζει αν αναλογιστουμε τι βγαζουν τοσα χρονια, σε τι τιμες, με τι κατακερματισμο προιοντων και με τι aftersales supp.

πτωση? ναι απο πρωτη οηγε απλα ..πρωτη καλα.. το note 4 εχει κανει περισσότερες πωλησεις απο το plus γιαυτο και η apple den ανακοινωνει παρα μονο ποσοστιαια .. Τες πα καλυτερα να μην ειμαστε οπαδοι .. εγω ειχα 5 iphone htc one sony z, αυτη τη χρονιμη στιγμη τα πιο ποιοτικα και high end ειναι τα σαμσουνγκ αυριο ισωs ειναι τα lg h τα οppo γενικα καλο ειναι να παιρνουμε οτι μας αρεσει και ειναι καλυτερο οχι να ψηφιζουμε με κλειστα ματια .. Παντως το UI της η σαμσουνγκ πρεπει επειγοντως να το αλλαξει ..Κορυφαιο το νοτε 4 αλλα επαιξα λιγο με ενα galaxy nexus τετραετιας και μου φανηκε πιο απροσκοπτο !.. ελπιζω το λολιποπ να το αλλαξει αυτο 

• Like 1

πτωση? ναι απο πρωτη οηγε απλα ..πρωτη καλα.. το note 4 εχει κανει περισσότερες πωλησεις απο το plus γιαυτο και η apple den ανακοινωνει παρα μονο ποσοστιαια .. Τες πα καλυτερα να μην ειμαστε οπαδοι .. εγω ειχα 5 iphone htc one sony z, αυτη τη χρονιμη στιγμη τα πιο ποιοτικα και high end ειναι τα σαμσουνγκ αυριο ισωs ειναι τα lg h τα οppo γενικα καλο ειναι να παιρνουμε οτι μας αρεσει και ειναι καλυτερο οχι να ψηφιζουμε με κλειστα ματια .. Παντως το UI της η σαμσουνγκ πρεπει επειγοντως να το αλλαξει ..Κορυφαιο το νοτε 4 αλλα επαιξα λιγο με ενα galaxy nexus τετραετιας και μου φανηκε πιο απροσκοπτο !.. ελπιζω το λολιποπ να το αλλαξει αυτο 

Όταν λες πιο "ποιοτικά" τι ακριβώς εννοείς ρε Exor? Το να το κοπανάς πχ κάπου και να μην παθαίνει τίποτα?

Ποιότητα κάλλιστα μπορεί να θεωρηθεί και η θερμική αγωγιμότητα των υλικών που περιβάλλουν ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Σε αυτή την περίπτωση το πλαστικό μειώνει το χρόνο ζωής των εσωτερικών εξαρτημάτων της συσκευής σου ή στην καλύτερη δεν την αφήνει να αποδόσει 100%. 

Εν τέλει τώρα που το Galaxy S6 αναμένεται να είναι από μέταλλο ή γυαλί τι θα πεις??? Ότι έπεσε η ποιότητα κατασκευής?

Ρε μάντης ήμουν ; Χαχαχχαχαχχαχαχαχαχα

Πάει η αποσπώμενη μπαταρία μάλλον πάει και η SD. Πιο copycat πεθαινεις με την προβλέψιμη Samsung.

32 / 64 / 128GB of storage

Full Samsung Galaxy S6 specs allegedly leaked: 128GB of storage, wireless charging and more

http://phandroid.com/2015/01/21/samsung-galaxy-s6-specs-leak/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...