Vassilis8 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Το λαπτοπ εχω 20 μερες που το αγορασα. Επισης απο οτι ειδα στις βαθμολογιες σε αλλα ατομα το λαπτοπ το συγκεκριμενο δουλευε μια χαρα. Αυτο που λες ειναι σωστο αλλα επισης θα κοστισει κιολας. Νομιζω πως το συγκεκριμενο λαπτοπ δεν εχει δυνατοτητα επεκτασης οποτε μαλλον πρεπει να βγει αυτη που εχει και να βαλω 8αρα, πραγμα που σημαινει χωρις να ξερω καλα τι παιζει με τις ραμ των λαπτοπ 100+ ευρω. Λογικα εμενα τωρα θα με παρουν τηλεφωνο αυριο ή μεθαυριο και θα γραψω εδω το τι ακριβως μου ειπαν κλπ. Επισης υπαρχουν παρα πολλα μοντελα λαπτοπ με 4gb ραμ και windows 8, γτ ολα δεν παρουσιαζουν το ιδιο προβλημα? Γτ εξαρχης η microsoft δεν εθεσε ως ελαχιση απαιτηση για τα 8 τα 4gb ram?
spgkolem Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 δεν ισχυει αυτο με το μεγεθος της ραμ.Εχω δει λαπτοπ με 8gb να εχει το ιδιο προβλημα,ενω αλλα με 4 να ειναι μια χαρα.
thomasG4 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Εσείς που έχετε θέμα με 100% χρήση του δίσκου, έχετε απενεργοποιημένο το Windows Defender;
Vassilis8 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δεν το δοκιμασα και δεν μπορω καθως οπως ανεφερα το εστειλα πισω για να το κοιταξει το τμημα service. Αν καποιος εχει το ιδιο προβλημα ας το δοκιμασει και ας μας πει. Το windows defender απο οσο ξερω ενεργοποιηται οποτε το πατησεις εσυ και κανει ελεγχο στο συστημα χειροκινιτα. Προσωπικα πιστευω πως ειναο φταιξιμο της Microsoft . εψαξα στα forums της microsoft και βρηλα ατομα που ειχαν κανει ποστ οτι εοχαν το ιδιο προβλημα και οι υπαλλοιλοι δεν ηξεραν την λυση!!! Τους προτειναν κατι διαδικασιες τις οποιες προσπαθησα και εγω χωρις αποτελεσμα, δηλαδη ελεος!
thomasG4 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δεν το δοκιμασα και δεν μπορω καθως οπως ανεφερα το εστειλα πισω για να το κοιταξει το τμημα service. Αν καποιος εχει το ιδιο προβλημα ας το δοκιμασει και ας μας πει. Το windows defender απο οσο ξερω ενεργοποιηται οποτε το πατησεις εσυ και κανει ελεγχο στο συστημα χειροκινιτα. Προσωπικα πιστευω πως ειναο φταιξιμο της Microsoft . εψαξα στα forums της microsoft και βρηλα ατομα που ειχαν κανει ποστ οτι εοχαν το ιδιο προβλημα και οι υπαλλοιλοι δεν ηξεραν την λυση!!! Τους προτειναν κατι διαδικασιες τις οποιες προσπαθησα και εγω χωρις αποτελεσμα, δηλαδη ελεος! To Windows Defender τρέχει όλη την ώρα απο πίσω γιατί είναι κανονικό Antivirus στα 8 - 8.1 και έχει realtime προστασία. Πολλές φορές εκεί δημιουργείτε το πρόβλημα με την 100% χρήση του δίσκου. Προσπαθεί να σκανάρει κάποιο φάκελο ή αρχείο και κολλάει εκεί. Επίσης και η κατάργηση του αρχείου σελιδοποίησης μπορεί να λύσει το πρόβλημα αυτό.
smoke0man2 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 γινεται να το καταργησω και να βαλω αλλο αντιοβιοτικο?
thomasG4 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 γινεται να το καταργησω και να βαλω αλλο αντιοβιοτικο? Ναι γίνεται. Δες εδώ το Option one: http://www.eightforums.com/tutorials/21962-windows-defender-turn-off-windows-8-a.html
Vassilis8 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Φιλε smoke0man2 που εχεις το ιδιο λαπτοπ και το ιδιο προβλημα. Με πηραν απο τα e-shop και μου ειπαν πως ο δισκος περασε ολους τους διαγνωστικους ελεγχους και οτι το προβλημα ειναι στο software. Η λυση που μου προτειναι και μου ειπε οτι δουλεψε ειπε να κανω ειναι να κατεβασω και να εγκαταστησω τους drivers απο την ιστοσελιδα και οχι απο το cd. Κατα τα αλλα μου ειπε πως ολα δουλευουν αψογα. Τωρα αν η λυση ηταν τοσο απλη οκ τι να πω.
smoke0man2 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Φιλε smoke0man2 που εχεις το ιδιο λαπτοπ και το ιδιο προβλημα. Με πηραν απο τα e-shop και μου ειπαν πως ο δισκος περασε ολους τους διαγνωστικους ελεγχους και οτι το προβλημα ειναι στο software. Η λυση που μου προτειναι και μου ειπε οτι δουλεψε ειπε να κανω ειναι να κατεβασω και να εγκαταστησω τους drivers απο την ιστοσελιδα και οχι απο το cd. Κατα τα αλλα μου ειπε πως ολα δουλευουν αψογα. Τωρα αν η λυση ηταν τοσο απλη οκ τι να πω.Το ίδιο μου είπαν και μένα... Δυστυχώς δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω
Vassilis8 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δοκιμασες και αυτο και ακομα εχεις προβλημα? Απαντησε μου λιγο γιατι αν ακομα εχεις προβλημα τους παιρνω τηλ να το βαψουν μπλε και θα αγορασω αλλο, αρκετα παιδευτηκα
smoke0man2 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Κοίτα η αλήθεια είναι ότι το πρόβλημα σιγά σιγά φεύγει. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το πως
Vassilis8 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μακαρι ρε φιλε να ειναι αυτο. Αν το προβλημα ηταν αυτο το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι τα drivers δεν συμβιβαζαν με τα windows ή καποιος απο τους drivers να ηταν λαθος προγραμματισμενος ή κατι τετοιο. Δηλαδη τωρα το λαπτοπ δουλευει κανονικα χωρις εκεινα τα 5λεπτα κολειματα?
smoke0man2 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Ναι δόξα το θεό τώρα μιλάω για τη δική μου περίπτωση.. Σου εύχομαι να φτιάξει και να το χαρείς υπόψιν ότι εάν το ανοίξεις χάνεις την εγγύηση
Vassilis8 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Ευτυχως, το ιδιο ακριβως προβλημα εχω οποτε λογικα και το δικο μου θα ειναι μια χαρα, επιτελους τελος στην ταλαιπωρια.Δεν εχω σκοπο να το ανοιξω. Εννοειται οτι οταν αγοραζεις τετοιου ειδους πραγματα τα αφηνεις με τα εργοστασιακα πανω . ευχαριστω και για τις πληροφοριες που μου εδωσες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα