Vassilis8 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα πριν λιγες μερες αγορασα το συγκεκριμενο λαπτοπ http://www.e-shop.gr/acer-aspire-e5-572g-5926-156-intel-core-i5-4210m-4gb-500gb-nvidia-gt-840m-2gb-free-dos-p-PER.902932 Εγκατεστησα τα windows 8.1 64 bit , το προβλημα ειναι οτι μονιμως η χρηση του δισκου ειναι στο 100% Δοκιμασα αυτο εδω αλλα δεν ειχε αποτελεσμα, κολλαει πολυ, τι πρεπει να κανω?
smoke0man2 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 το ιδιο προβλημα το ιδιο λαπτοπ εχω και εγω
Vassilis8 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Οχι ρε φιλε :/ . Προσπαθησα επισης να τερματισω το windows search καθως πολλοι εχουν πει οτι φταιει αυτο, το εκανα και αυτο αλλα τιποτα Δισκος 100%
spgkolem Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Πολλοι το εχουν αυτο το προβλημα στα 8,1 σε λαπτοπ.Εχω δει 2 και εψαχνα λυση αλλα δεν εβρισκα.Την μια ηταν το windows update που ετρεχε και μολις εκανα τα update σταματαγε αλλα επανερχοταν μετα απο λιγο καιρο..Μετα ηταν μια αλλη διεργασια που ετρεχε και αν την εκλεινες σε αφηνε,αλλα παλι επανερχοταν μετα απο καποιες μερες..Μακαρι να βρεις την λυση.Παντως ειναι πολυ περιεργο bug,καθως εμφανιζεται σε καινουρια μηχανηματα ενω στο δικο μου πυργο που εχει αρκετα παλια κομματια τα 8.1 δουλευουν τελεια...
Vassilis8 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Πολυ σπαστικο θα ελεγα καθως θελεις να πεταξεις τον υπολογιστη γτ κολλαει, Αν ειναι δυνατον να εχει πανω i5 στα 2.6 ghz και 4αρα ραμ και να κολλαει λογω απο ενα bug ή οτιδηποτε αλλο ειναι αυτο, βλεπω να το στελνω πισω στα e-shop για φτιαξιμο αν δεν βρω λυση
spgkolem Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Παντως αν δεν βρεθει λυση ειτε απο το e-shop ειτε απο καποιο αλλο παιδι εδω,παντα υπαρχει η επιλογη των windows 7 απο τον θειο..Τουλαχιστον στην μια περιπτωση απο αυτες που ειδα εκει καταληξαμε και τελειωσε η υποθεση.Εκτος και αν τα αγορασες τα 8,1 που εκει ποναει ασχημα...
Vassilis8 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Και εγω αυτο θα εκανα αλλα υπαρχει προβλημα, γτ η acer τα drivers τα εχει βγαλει μονο για windows 8.1 64 bit!!! Αν ειναι δυνατον, Ειχα βαλει τα 7 και δεν δεχοταν τα drivers οποτε ειναι αναγκασμενος να βαλεις τα 8.1. Νομιζω πως η λυση ειναι να καταφερεις να κλεισεις την διεργασια searchindexer.exe οταν την κλεινω πεφτει στο 7-8% αλλα ξανα ανοιγει μονη της 1
tsakonas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 το κανουν τα 8.1 ακομα και στα desktop. μαλλον το windows update τρεχει ή το αυτοματο disk defragment. Αφησε το ενα βραδυ ανοιχτο....λογικα θα ξεκολλησει αφου τελειωσει οτι κανει...
Vassilis8 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 update αποκλειεται να κανει γτ δεν το εχω συνδεδεμενο στο internet, τωρα τι defrag να κανει 2 ωρες που το εχω ανοιχτο, αφου μονο τα windows και τους drivers εχω μεσα
spgkolem Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 http://www.howtogeek.com/howto/28450/what-is-searchindexer.exe-and-why-is-it-running/ Αν και λογικα θα το εχεις δει.. επισης http://www.dynamicdrive.com/forums/showthread.php?55478-how-do-you-turn-off-searchindexer-exe
Vassilis8 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Το απενεργοποιησα, αλλα δεν εγινε τιποτα, παλι ανεβαινει στο 100
bnvdarklord Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Το να δοκιμάζεις να κλεινεις τυχαία πράγματα δεν θα βοηθήσει, αρχικά πρεπει να βρεις τι κάνει 100% χρήση δίσκου. Αρχικά ανοιξέ το Resource Monitor(μεσω task manager θα το βρεις), και στην καρτέλα Disk δες ποια διεργασία τραβάει περισσότερα reads ή writes.
Gtr34 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Στην σημαια κατω δεξια εχει βγαλει ενα ρολοι; Επισης, σε safe mode εχεις το ιδιο προβλημα;
Vassilis8 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Παιδια το λαπτοπ δεν ειχε απολυτως τιποτα μεσα μονο τα windows και τα drivers, πως γινεται καποια διεργασια των windows να 'τρωει' ολο το δισκο? Τεσπα εγω το εστειλα σημερα πισω στο service του e-shop . Οταν φτασει αθηνα και με παρουν τηλεφωνο θα ρωτησω τι εφταιγε και θα το γραψω εδω. Τωρα αμα ουτε αυτοι ξερουν τοτε δεν ξερω τι να πω.
R.E.M. Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα. Η λύση έιναι μία. Αναβάθμιση στην μνήμη RAM. Με άλλη μια 4άρα θα είναι μια χαρά. Τα 8άρια τρέχουν πολλά από πίσω και τα 4GB που δίνουν τα περισσότερα laptop(ελέω τιμής και λοιπών χαρακτηριστικών για να είναι φτηνά) δεν φτάνουν με συνέπεια να παίρνουν χώρο( που τον κάνουν μνήμη) από το δίσκο για να τρέξουν τα πάντα, και κατ'επέκταση γι'αυτό ο δίσκος λειτουργεί σαν τρελός και το laptop σέρνεται.... Το έχω δεί στα 3/4 τών laptop που μου έχουν φέρει να κοιτάξω, και με μια απλή αναβάθμιση στη μνήμη έστρωσαν όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα