Προς το περιεχόμενο

[software] Streaming media server Mezzmo [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Στεφανε, δυστυχώς δεν προλαβες. Είχε συγκεκριμένη διαδικασία που έπρεπε να κανεις, την έγραφε οσο ίσχυε.(ειχε συνδεσμο με πληροφοριες)

Τώρα αν δεις γραφει στην σελίδα:

This sale has expired, sorry! See Active Sales list for more free and discounted Windows software.

Το βάζω και στον τιτλο

Δημοσ.

Στεφανε, δυστυχώς δεν προλαβες. Είχε συγκεκριμένη διαδικασία που έπρεπε να κανεις, την έγραφε οσο ίσχυε.(ειχε συνδεσμο με πληροφοριες)

Τώρα αν δεις γραφει στην σελίδα:

This sale has expired, sorry! See Active Sales list for more free and discounted Windows software.

Το βάζω και στον τιτλο

Οχι Matrix,το κατευασα οταν ακομα ειχαν μεινει 9 ωρες.Ενω μου δωσανε το κουπονι και πατησα Buy Και οτι αλλες οδηγιες εγραφαν,κατι στραβωσε..

ΥΓ εχω ευχαριστησει και τον ts στην πρωτη σελιδα,πριν το κατευασω :P

• Moderators
Δημοσ.

Ποιο κουπόνι; Αν έκανε κάποιος σωστά τη διαδικασία, έλαβε στο mail του ενα serial number και ενα σιδηροδρομο license key. Πας μετά στο πρόγραμμα και τα καταχωρείς και πλέον είναι full. Χωρίς αυτο δεν έχεις πάρει το προιον, το download είναι το απλό trial. Για κοιτα μηπως δεν το είδες το mail αυτο. ;)

Δημοσ.

Ποιο κουπόνι; Αν έκανε κάποιος σωστά τη διαδικασία, έλαβε στο mail του ενα serial number και ενα σιδηροδρομο license key. Πας μετά στο πρόγραμμα και τα καταχωρείς και πλέον είναι full. Χωρίς αυτο δεν έχεις πάρει το προιον, το download είναι το απλό trial. Για κοιτα μηπως δεν το είδες το mail αυτο. ;)

Οταν εκανα την διαδικασια τσεκαρα και το εμαιλ αλλα δεν μου ειχε ερθει κατι,τωρα ομως το βλεπω :confused:

Δημοσ.

Την android εφαρμογή την δοκίμασε κανείς? Την έβαλα χθες το βράδυ αλλά δεν κατάφερα να δω τα αρχεία από το pc. Δεν βλέπει τον server

• Moderators
Δημοσ.

Οταν εκανα την διαδικασια τσεκαρα και το εμαιλ αλλα δεν μου ειχε ερθει κατι,τωρα ομως το βλεπω :confused:

Ηταν το τελευταιο από 3 emails που λαβαμε, γι αυτό σου ξεφυγε. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ το ενεργοποίησα κανονικά αλλά βασικά δεν ξέρω πως θα το δουλέψω.

Έχω ένα Android box στην tv και τώρα κάνω streaming από το pc με το xbmc τι παραπάνω κάνει αυτό;; μπορεί κάποιος να δώσει τα φώτα του;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...