enteacher04 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δωρεάν από εδώ: http://sharewareonsale.com/s/conceiva-mezzmo-media-server-giveaway-coupon-sale 15
kukukali Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Άντε να δούμε, ένα Χ έριξα στο kodi δεν έχω ελπίδες για κάτι της προκοπής. Thanks ts
kaliakman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστώ τον ts είναι ακριβώς αυτό που ήθελα.. Stream ταινίες/σειρές με υπότιτλους από το PC στην τηλεόραση..Ακόμα και σειρά στα 1080p που δοκίμασα την έδινε χωρίς να σταματάει.
argi73 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα, Μέχρι στιγμής μόνο θετικά!! Αγορά 3D TV στην κρεβατοκάμαρα.. εχθές streaming 3D 1080 με wifi από σαλόνι που είναι το HTPC κανονικότατα με 3D υπότιτλους...Με μηδέν ρυθμίσεις.. ΧΩΡΙΣ Transcoding... πήγε νερό!!!Κατέβασε εξώφυλλα και αναγνώρισε μόνο του σειρές που είχα χύμα σε ένα φάκελλο με τις ταινίες... Είδε και το temp folder του popcorn time.. Το ίδιο σε android με to bubbleUPnp Δεν δοκίμασα την εφαρμογή τους.. Ήταν ότι έπρεπε πάνω μου ψαχνόμουν με το PLEX...
vrwmiaris Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι, με το vlc το ίδιο πράγμα δεν μπορείς να κάνεις; τι παραπάνω προσφέρει αυτό;
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστω τον TS και εγω, το κατεβασα λιγο μετα το ανοιγμα του τοπικ, το δοκιμασα χθες βραδυ λιγο και ειδα καποια θεματα. Δεν προλαβα να δοκιμασω ολες τις ρυθμισεις, αλλα αρχικα που ηταν ενεργοποιημενο από default το transcoding, σε αρχεια που επαιζε μια χαρα το bluray, εκανε (χωρις λογο) transcode ο σερβερ, με αποτέλεσμα να μην εχω ουτε υποτιτλους, ουτε δυνατοτητα για time jump, αλλα ουτε καν για pause! Θα επιστρεψω πιθανον αυριο με επιπλέον πληροφοριες/σχολια.
argi73 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστω τον TS και εγω, το κατεβασα λιγο μετα το ανοιγμα του τοπικ, το δοκιμασα χθες βραδυ λιγο και ειδα καποια θεματα. Δεν προλαβα να δοκιμασω ολες τις ρυθμισεις, αλλα αρχικα που ηταν ενεργοποιημενο από default το transcoding, σε αρχεια που επαιζε μια χαρα το bluray, εκανε (χωρις λογο) transcode ο σερβερ, με αποτέλεσμα να μην εχω ουτε υποτιτλους, ουτε δυνατοτητα για time jump, αλλα ουτε καν για pause! Θα επιστρεψω πιθανον αυριο με επιπλέον πληροφοριες/σχολια. Από ότι είδα μπορείς να απενεργοποιήσεις το transcoding για όπια συσκευή θέλεις ή καθολικά για όλες. Επίσης για κάθε συσκευή μπορεί να ρυθμίσεις τους υπότιτλους που θα υποστηρίζονται..Δεν ξέρω αν βοήθησα..
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Το απενεργοποιησα από χθες, ανεφερα όμως ότι κακως κανει transcode σε αρχεια που μπορει να παιξει η συσκευη σου. Είναι ένα θεμα αυτό, γιατι το transcode θα ηταν χρησιμο σε ελαχιστα φορματ που δεν παιζουν ώστε να παιξουν, αλλα με τετοιο bug, χανεις εντελως την δυνατοτητα transcode αφου δεν παιζει να το αφήσεις ενεργο μιας και όπως ειπα δεν εχεις πλεον time jump-go to-FF-REW-Pause-subs κλπ.
argi73 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μάλλον θέλει ψάξιμο στις ρυθμίσεις...Εμένα το είχε απενεργοποιημένο σε όλες τις συσκευές.. Πάντως χρήσιμο προγράμμα Eυχαριστώ και εγώ τον TS
Errik Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δεν πήρα το license γαμώτο... ενω εδωσα το μειλ μου δεν έκανα το buy...
Στεφανος123 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δεν πήρα το license γαμώτο... ενω εδωσα το μειλ μου δεν έκανα το buy... Κεγω κατι δεν εκανα σωστα γιατι οταν ανοιγω το προγραμμα μου λεει οτι εχω 15 μερες ακομα free και ας πατησα το Buy.Μαλλον κατι ξεχασα να κανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα