calculator Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Βασικά δεν το έχω στα χέρια μου ακόμη, από μέρα σε μέρα φτάνει. Όταν έρθει θα σας πω εντυπώσεις, φαντάζομαι καλό θα είναι για μένα που δεν έχω σούπερ απαιτήσεις σε ποιότητα. Είχα πάρει για τη γυναίκα μου ένα Moto G με 139 Ευρώ από το Amazon πέρισυ. Σε γενικές γραμμές μια χαρά. Είχε βέβαια κάποια θέματα (π.χ. μερικές φορές δεν αναγνώριζε την SIM και έπρεπε να την βγάλεις / βάλεις ξανά), μερικές φορές παίρνει τηλέφωνα μόνο του - ναι, δεν λέω ψέμματα) αλλά συνολικά σε ετήσια βαση και για τα λεφτά του ΟΚ. Εμένα αυτό που δεν μου αρέσει είναι το Android. Σταδιακά αρχίζει και κολλάει ενώ με το iPhone 3GS που είχα κάποτε δεν το είχα παρατηρήσει ποτέ. Και δεν έχω και πολλές εφαρμογές ώστε να πω ότι φταίει αυτό. Βέβαια το παλιό μου κινητό, ένα Google Galaxy δεν είναι state of the art τώρα αλλά θα έπρεπε να δουλευει όπως σχεδόν την 1η μέρα.
D.Luffy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μάλλον ήδη έχουν αρχίσει να το κάνουν καλύτερα + http://www.phonearena.com/phones/size/OPPO-U3,Apple-iPhone-6-Plus/phones/8987,8908 Μα πόσο άσχημο δείχνει 0.9 ίντσες διαφορά στο πάχος δεν είναι καθόλου αμελητέο σήμερα. Ειδικά για ένα κινητό με αυτό το μέγεθος οθόνης. Θα μπορούσε να είχε κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα η Apple και ίσως να είχε χώρο για λίγο μεγαλύτερη μπαταρία. Τώρα το πόση παραπάνω αυτονομία θα κέρδιζες έτσι είναι αμφιλεγόμενο. Προσωπικά προτιμώ το κινητό να είναι όσο πιο λεπτό γίνεται για λόγους ευχρηστείας. Θύρες USB υπάρχουν παντού στις μέρες μας και έτσι κι αλλιώς το βράδυ θα το φορτήσω ότι και να κάνω...
Voodooman Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) 5.9 ιντσες δεν ειναι κατι που το λες και ελκυστικο... ειδικα σε αναλυση 1080 x 1920 αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο. Ειρωνικά το έγραψα. Το μόνο που φαίνεται πια να έχει σημασία και να αφορά τις εταιρείες και τον κόσμο ( ; ) είναι το μέγεθος της οθόνης. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2015 από Voodooman
NickTG Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Κάνεις φοβερά λάθη λογικής. Η διαδικασία quality control είναι κάτι το οποίο το πληρώνεις, θέλεις δεν θέλεις. Άλλο το quality control της Apple, άλλο της Opus. Η Opus δεν ξέρω ποια είναι. Για την Oppo που μιλάει το θέμα ξέρεις κάτι για το quality control της? Είχες καμιά συσκευή της?
nickelodeon Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) 0.9 ίντσες διαφορά στο πάχος δεν είναι καθόλου αμελητέο σήμερα. Ειδικά για ένα κινητό με αυτό το μέγεθος οθόνης. Θα μπορούσε να είχε κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα η Apple και ίσως να είχε χώρο για λίγο μεγαλύτερη μπαταρία. Τώρα το πόση παραπάνω αυτονομία θα κέρδιζες έτσι είναι αμφιλεγόμενο. Προσωπικά προτιμώ το κινητό να είναι όσο πιο λεπτό γίνεται για λόγους ευχρηστείας. Θύρες USB υπάρχουν παντού στις μέρες μας και έτσι κι αλλιώς το βράδυ θα το φορτήσω ότι και να κάνω... Δεν σε πιάνω, το Xiaomi είναι ποιο συμμαζεμένο σε όλες τις διαστάσεις του από το iphone, είναι λεπτότερο και η κάμερα δεν προεξέχει. Κάμερα 13 mega pixel με Optical image stabilization. Plus μεγαλύτερη, μπαταρία και μεγαλύτερη οθόνη. Προφανώς και το iphone 6 plus δεν μπορούσαν να το κάνουν έτσι, γι' αυτό και δεν το κάνανε. 0,9 ίντσες????? Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2015 από nickelodeon
leviathan2400 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 η oppo είναι επώνυμη εταιρία. Ψάχτε λίγο για high end BD players και θα μάθετε την εταιρία. Εκεί που το χάνει ίσως είναι στο software (αν και το coloros είναι απλά γαμάτο) γιατί της φεύγουν συνέχεια developers. 1
exor Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 h apple ειναι εταιρια software kai design ..ειναι αμερικανικη εταιρια και καταλαβαινει απολυτα την αξια του μαρκετινγκ ..σα συσκευες τα iphone πλεον ειναι μετριες κινεζιες με οπισθοδρομικα χαρακτηριστικα αλλα καλο design .. το ios φροντιζει να τρεχουν καλα και ομορφα.. ομως επειδη τη συσκευη δεν τη φιαχνει η ιδια η απλ δε μπορει πλεον να ειναι κατασκευαστικα ιδιας ποιοτητας με τους λοιπους κινεζους η τη σαμσουνκ.. το αλουμινιο σε αυτη τη τοσο μετρια ποιοτητα βαφης και ολοκληρωσης που λυγιζει και γρατζουνιεται για πλακα ειναι φτηνο.. πολυ φτηνο και οσο και να παραπεμπει στο υποσυνειδητο "ειναι μεταλο ειναι γερο ουγκ" τα πολυμερη ειναι πιο πρακτικα και ανθεκτικα .. ελπιζω η σαμ να χρησημοποιησει καποια καινουργια κραματα (παντως η λευκη ανοδιωση στο νοτε 4 και το φινιρισμα του μεταλου ειναι πολυ καλη) οπο εχω πιασει πιο παλιο λιγο μια χαρα φαινεται αν και ενα σ4 μεταχειρο θα ηταν προτιμοτερο για μενα και με καλυτερη οθονη .. θα ηθελα να υπηρχαν τα κινεζικα εδω να τα βλεπαμε ολα γιατι καποια φαινονται τρομερα.. οπως και ενας 8πυρηνος αντροιντ κλωνος του iphone που λενε οτι εκτος απο καμερα εχει και καλυτερη βαφη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα