Προς το περιεχόμενο

Call of duty 4 MW

raid_av

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το κατεβασα απο apple store και παιζει μια χαρα. Αλλα στο multiplayer και να κανεις refresh την λιστα δεν σου φαιρνει κανεναν server.

Ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν ξέρω αν οι official servers είναι ακόμα up and running.

Ίσως να τους έχουν σταματήσει αλλά υπάρχουν ακόμα αρκετοί unofficial servers στους οποίους μπορείς να συνδεθείς μια χαρά και να παίξεις

κατ' αρχήν βεβαιώσου ότι έχεις κάνει update στην τελευταία έκδοση του call of duty 4 mw.

Στο κεντρικό μενού του παιχνιδιού κάτω δεξιά δείχνει έναν αριθμό. Πρέπει να είσαι στην έκδοση 1.7.549 που είναι η τελευταία αλλιώς ξέχνα το online. Αν δεν είσαι σε αυτή την έκδοση, βρες το official patch και θα είσαι κομπλέ.

κατ' αρχήν βεβαιώσου ότι έχεις κάνει update στην τελευταία έκδοση του call of duty 4 mw.

Στο κεντρικό μενού του παιχνιδιού κάτω δεξιά δείχνει έναν αριθμό. Πρέπει να είσαι στην έκδοση 1.7.549 που είναι η τελευταία αλλιώς ξέχνα το online. Αν δεν είσαι σε αυτή την έκδοση, βρες το official patch και θα είσαι κομπλέ.

Αυτη εχω την εκδοση την τελευταια. Δεν ειναι θεμα patch.

Εγώ μόλις έκανα update δούλεψε κανονικά πάντως.

Τώρα για τους unofficial servers πρέπει να ψάξω να βρω τη λίστα με τις ip τους από τότε που το έπαιζα σε windows αλλά δε σου εγγυώμαι ότι θα υπάρχουν ακόμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...