nikοs Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα σε όλους, Το πρόβλημά μου έχει ως εξής,παρατήρησα πως στο κάτω μέρος της οθόνης και πάντα σε λευκά χρώματα η οθόνη μου είναι πιο σκούρα από ότι στο πάνω μέρος.Ουσιαστικά την διαφορά αυτή την εντοπίζω όταν έχω το τηλέφωνο οριζόντια,στο λευκό παρατηρώ σαν να είναι ελαφρώς πιο "κίτρινα" τα χρώματα...Δεν είναι έντονο όπως το γνωστό πρόβλημα yellow tint που βλέπουμε σε πολλές συσκευές,δεν παύει όμως να υπάρχει. Είναι φυσιολογικό;;;Μήπως είναι θέμα software ή καθαρά ζήτημα hardware;;;Υπάρχει λύση ή το στέλνω στο σέρβις;;; Να πω πως έκανα hard reset αλλά τίποτα δεν άλλαξε.Καθάρισα αρκετά καλά την οθόνη κτλπ... Όποιος γνωρίζει κάτι ας με βοηθήσει!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
dieccast Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα φιλε! το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις τηλεφωνο σε καποιο σερβις μοτορολα και αμα εισαι εντος εγγυησης να το πας να δουνε!! δεν εχεις να χασεις τιποτα! software προβλημα νομιζω πως δεν πρεπει να ειναι!!
nikοs Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δεν μου έχει κάτσει καλά το moto g...Είναι το δεύτερο που έρχεται στα χέρια μου γιατί το πρώτο είχε χαλασμένη μπροστά κάμερα και το έστειλα πίσω μόλις το παρέλαβα και τώρα στην βδομάδα πάνω μου βγήκε και αυτό το θέμα...2 στα 2 ελαττωματικά είναι αρκετά άσχημο!!!
dieccast Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 γιατι ετσι ρε φιλε?χαλασμενη καμερα ? απο που το αγορασες?? μιλαμε για γκαντεμια
nikοs Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Από Ελλάδα το αγόρασα,μέσα από το skroutz και συγκεκριμένα από mrmobi.gr . Δεν φταίνε σίγουρα τα παιδιά από τον mrmobi.gr πωλητές είναι δεν το παράγουν αυτοί,μάλιστα μου αντικατέστησαν άμεσα το χαλασμένο.Τώρα όσο αναφορά το moto g που έχω στα χέρια μου πραγματικά δεν ξέρω αν θα το ξαναστείλω για αντικατάσταση γιατί αρχίζει και γίνεται κουραστικό,αγόρασα ένα τηλέφωνο για να το χαρώ εγώ όχι για να τρέχει Αθήνα τρείς και λίγο για σέρβις...Ελπίζω να υπάρχει κάποια άλλη λύση...
dieccast Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 εχεις απολυτο δικαιο φιλε μου! αλλα στην περιπτωση σου νομιζω καλυτερα να το στειλεις σερβις για να μην βγαλει καποιο αλλο προβλημα στην οθονη και μετα τρεχεις και δεν φτανεις!!
nikοs Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Έστειλα ένα e-mail στο εξουσιοδοτημένο σέρβις μπας και βγάλουμε κάποια άκρη...Σε κάθε περίπτωση 2 στα 2 προβληματικά τηλέφωνα σημαίνει απ ευθεία ότι η motorola μπαίνει στην blacklist για μένα...Δεν είναι δυνατόν από το ίδιο κατάστημα, δύο ίδια τηλέφωνα με πρόβλημα...
dieccast Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 πραγματικα γκαντεμια μεγαλη! αλλα σου κατσε ασχημα ειναι αληθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα