marmaga Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα, Αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα με την smart TV μου. Πριν απο μερικές μέρες προσπάθησα να συνδέσω τον σκληρό μου δίσκο στην τηλεόραση. Ο σκληρός δίσκος είναι ένας WD 3TB (με αυτόνομη τροφοδοσία ρεύματος). Η τηλεόραση έχει θύρα USB ειδική για HDD. Την συνδέω εκεί , αναγνωρίζει τον δίσκο, μου δείχνει όλα τα αρχεία που έχω αλλά όταν επιλέγω μία ταινία να παίξει μου βγάζει μύνημα οτι ο τύπος αρχείου δέν αναγνωρίζεται αυτή τη στιγμή. Η ταινία είναι σε format avi. Δοκίμασα σχεδόν τις μισές ταινίες που έχω στο δίσκο , το 90% των ταινιών μου έβγαζε αυτό το μύνημα. Κάποιες ταινίες με format avi παίζανε, αλλα η περισότερες όχι. Αυτές που παίζανε σίγουρα ήταν η ταινίες με format mkv. Έκανα την απαραίτητη αναδρομή στο manual της τηλεόρασης και είδα οτι η τηλεόραση υποστηρίζει όλα τα format. Οπότε φαντάζομαι οτι κάτι παίζει με τα codecs. Υπάρχει κάποια λύση; Δέν θέλω σε καμία περίπτωση να χρειάζεται να κάνω convert την ταινία σε mkv για να μπορώ να την βλέπω στην TV.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα