JohnConstantine Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Καλημερα παιδια. Θελω να αγορασω ενα smartphone το οποιο να εχει δυνατο επεξεργαστη και ram και να τρωει οσο το δυνατον λιγοτερα κρασαρισματα γινεται διοτι ειχα παρει ενα xperia L και μονο αυτο δεν ειχε. Ολα τα τα αλλα τα εμφανισε. Θελω να σηκωνει GPS( για πλακα αν γινεται) και μετα ολες τις αλλες εφαρμογες.(Εκτος απο παιχνιδια διοτι δεν παιζω.) Κατι apps ελαφρια που εχω βρει. Θελω μεχρι 200 ευρω αν εχετε κατι να προτεινετε και οχι Windows phone λογο του market. Ειδα σε ενα φιλο και δεν με ενθουσιασε. Ειδα το LG G3 mini και ομολογω εχει καλες προδιαγραφες. Αξιζει σαν κινητο?
GianniSM Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Moto G 2nd gen, Samsung S3 neo. Προτιμώ το 1ο, θα καλύψει τις ανάγκες σου στο έπακρο... 1
maddoctor Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 To Moto G 2nd gen είναι καλό, αλλά έχει μόνο 1GB ram που αρχίζει να γίνεται ανεπαρκής σιγά-σιγά... Για android θα προτιμούσα με 2GB RAM τουλάχιστον (έχουν βγει με 3 και τώρα άρχισαν να βγαίνουν με 4!!!), για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα λαγκάρει το κινητό. Για από κίνα μεριά, θα σε ενδιέφερε να αγοράσει κινητό?
JohnConstantine Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 To Moto G 2nd gen είναι καλό, αλλά έχει μόνο 1GB ram που αρχίζει να γίνεται ανεπαρκής σιγά-σιγά... Για android θα προτιμούσα με 2GB RAM τουλάχιστον (έχουν βγει με 3 και τώρα άρχισαν να βγαίνουν με 4!!!), για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα λαγκάρει το κινητό. Για από κίνα μεριά, θα σε ενδιέφερε να αγοράσει κινητό? Ειναι εμπιστο? Εχεις καποιο φιλο που να το εχει αγορασει και να το εχει χειριστει? Moto G 2nd gen, Samsung S3 neo. Προτιμώ το 1ο, θα καλύψει τις ανάγκες σου στο έπακρο... Εχω ακουσει και για το Moto G 2 καλα λογια αλλα για τα galaxy εχω ακουσει οτι τρωνε σκαλωματα. Ακομα και το s4 τρωει. Εχω φιλο που το εχει και δεν ικανοποιηθηκε. Τωρα παλι θα σε γελασω. Ισως να το ειχε φορτωσει με πολλα apps.
dieccast Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 καταρχην μακρια απο samsung σε αυτα τα λεφτα! MOTO g 2nd gen και LG G3 mini εχουν τον ιδιο επεξεργαστη πανω κατω απλα το μινι εχει τον MS8926 Ενω το Moto g 8226! νομιζω σε αυτα τα λεφτα παιζεις εκει μπαλα! εκτος μετα αν πας σε μεταχειρισμενο οπου εχεις καλυτερες επιλογες !
GianniSM Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Η γυναίκα μου έχει της 1ης γενιάς και είναι ανθεκτικό μέχρι αηδίας. Απλά ΔΕΝ σπάει ακόμα και αν το πετάξεις κάτω (που έγινε χωρίς θήκη). Λαγκ δεδομένου και του μπάτζετ σου δεν θα δεις. Πολύ πολύ τίμια επιλογή μέχρι τα 200.Το S3 το είχα εγώ στην έκδοση με 1 ραμ. Ναι έχει λαγκ, αλλά καλύτερη οθόνη και κάμερα. Αξιόπιστο επίσης. Αυτό προτείνω έχει όμως 1.5 οπότε φαντάζομαι πως μέρος του προβλήματος λύθηκε.Τώρα στο θέμα ραμ νομίζω πως κάποιοι δεν ξέρουν πως δουλεύει το android. Πρακτικά η διαφορά των 2 από τα 3 είναι πως μπορεί να χει παραπάνω εφαρμογές ανοικτές έτσι ώστε να μην αργεί να πάει από την μια στην άλλη. Στην πράξη αυτό σημαίνει 4-7% καλύτερη απόδοση. Το 1 από τα 2 βέβαια κάνει διαφορά σεφέστατη. Στο Moto όμως δεν θα δεις κανένα σκάλωμα. Είναι θέμα καθαρά επιλογής λοιπόν.Σε αυτά τα χρήματα υπάρχουν και επιλογές καλές από Κίνα, αλλά δεν γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει αυτή η αγορά λόγω εγγύησης μεταφορικών περιπετειών κλπ. 1
maddoctor Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Ειναι εμπιστο? Εχεις καποιο φιλο που να το εχει αγορασει και να το εχει χειριστει? Εχω ακουσει και για το Moto G 2 καλα λογια αλλα για τα galaxy εχω ακουσει οτι τρωνε σκαλωματα. Ακομα και το s4 τρωει. Εχω φιλο που το εχει και δεν ικανοποιηθηκε. Τωρα παλι θα σε γελασω. Ισως να το ειχε φορτωσει με πολλα apps. Η γυναίκα μου έχει της 1ης γενιάς και είναι ανθεκτικό μέχρι αηδίας. Απλά ΔΕΝ σπάει ακόμα και αν το πετάξεις κάτω (που έγινε χωρίς θήκη). Λαγκ δεδομένου και του μπάτζετ σου δεν θα δεις. Πολύ πολύ τίμια επιλογή μέχρι τα 200. Το S3 το είχα εγώ στην έκδοση με 1 ραμ. Ναι έχει λαγκ, αλλά καλύτερη οθόνη και κάμερα. Αξιόπιστο επίσης. Αυτό προτείνω έχει όμως 1.5 οπότε φαντάζομαι πως μέρος του προβλήματος λύθηκε. Τώρα στο θέμα ραμ νομίζω πως κάποιοι δεν ξέρουν πως δουλεύει το android. Πρακτικά η διαφορά των 2 από τα 3 είναι πως μπορεί να χει παραπάνω εφαρμογές ανοικτές έτσι ώστε να μην αργεί να πάει από την μια στην άλλη. Στην πράξη αυτό σημαίνει 4-7% καλύτερη απόδοση. Το 1 από τα 2 βέβαια κάνει διαφορά σεφέστατη. Στο Moto όμως δεν θα δεις κανένα σκάλωμα. Είναι θέμα καθαρά επιλογής λοιπόν. Σε αυτά τα χρήματα υπάρχουν και επιλογές καλές από Κίνα, αλλά δεν γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει αυτή η αγορά λόγω εγγύησης μεταφορικών περιπετειών κλπ. Όπως σου λένε, έχει μεγάλη σημασία σε ένα κινητό εάν έχει 1 ή 2 GB RAM. Επειδή δεν τρέχει μόνο μία εφαρμογή στο κινητό, αλλά κάμποσες, στο 1 μετά από κάποιο διάστημα θα λαγκάρει. Αλλιώς δεν θα χρειαζόταν να βγούνε νέα κινητά με 2 ή 3 ή 4 GB RAM, σωστά!? Από Κίνα μπορείς να έχεις μία μεγαλύτερη ποικιλία κινητών, απλώς πρέπει να ξέρεις ότι έχεις 1 χρόνο εγγύηση και σε περίπτωση βλάβης θα πρέπει να το στείλεις πίσω, που σημαίνει καθυστέρηση. Βέβαια και εδώ απ' ότι διαβάζω για την arvato, αν χρειαστεί να το στείλεις που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος από τις επισκευές, αν δεν στο βγάλουν άχρηστο λόγω υγρασίας, θέλει και εκεί τον χρόνο του λογικά. Εμένα το δικό μου κινητό είναι από Κίνα, είναι το Xiaomi Mi3w 64GB και το έχω από τον μάιο. Πριν μία εβδομάδα απέκτησα άλλο ένα κινητό της ίδιας εταιρείας, γιατί είναι έμπιστη και δύσκολα να σου χαλάσει, ένα Xiaomi Redmi Note 4G, που το πήρε η γυναίκα μου, αντικαθιστόντας το Lenovo K900 που της είχα πάρει πριν. Το Note το πήρα 150€ με δωράκια, και ρίξτου μια ματιά, έτσι για να δεις για τι κινητό μιλάμε. Αν θέλεις μπορώ να σου προτείνω και άλλα αξιόλογα κινητά μέχρι τα 200€.
paolakos21 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Φιλέ εγω είμαι κάτοχος του moto g δευτερης γενιάς. Για μένα αγόρασε το χωρίς σκέψη. Δε θα μετανιώσεις ουτε λεπτο. Εκτός απο τη μέτρια κάμερα σε σχέση με αλλες 8αρες δεν έχει κανένα μείον επανω του. Τρεχει τα παντα. Καθαρό android μέσα κι ας έχει 1 giga ram. Ενα πράγμα που θα σε εκπληξει είναι τα ηχεία του. Τουμπανο γενικά. Και πλοήγηση στο internet Τσακ μπαμ. Αυτά. 1
maddoctor Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Φιλέ εγω είμαι κάτοχος του moto g δευτερης γενιάς. Για μένα αγόρασε το χωρίς σκέψη. Δε θα μετανιώσεις ουτε λεπτο. Εκτός απο τη μέτρια κάμερα σε σχέση με αλλες 8αρες δεν έχει κανένα μείον επανω του. Τρεχει τα παντα. Καθαρό android μέσα κι ας έχει 1 giga ram. Ενα πράγμα που θα σε εκπληξει είναι τα ηχεία του. Τουμπανο γενικά. Και πλοήγηση στο internet Τσακ μπαμ. Αυτά. Αν είναι να του προτείνετε όλοι το Moto G, τότε στα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά (πολύ πολύ λίγο καλύτερα), είναι το XIAOMI HONGMI REDMI 2 Qualcomm Snapdragon 410 1.2GHz 64-bit Quad Core 4.7 Inch HD Screen 4G LTE MIUI 6 Smartphone στα 129€, δηλαδή 70€ λιγότερο, από πολύ αξιόπιστη εταιρεία. Ορίστε και συγκριτικό μεταξύ τους.
JohnConstantine Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Η γυναίκα μου έχει της 1ης γενιάς και είναι ανθεκτικό μέχρι αηδίας. Απλά ΔΕΝ σπάει ακόμα και αν το πετάξεις κάτω (που έγινε χωρίς θήκη). Λαγκ δεδομένου και του μπάτζετ σου δεν θα δεις. Πολύ πολύ τίμια επιλογή μέχρι τα 200. Το S3 το είχα εγώ στην έκδοση με 1 ραμ. Ναι έχει λαγκ, αλλά καλύτερη οθόνη και κάμερα. Αξιόπιστο επίσης. Αυτό προτείνω έχει όμως 1.5 οπότε φαντάζομαι πως μέρος του προβλήματος λύθηκε. Τώρα στο θέμα ραμ νομίζω πως κάποιοι δεν ξέρουν πως δουλεύει το android. Πρακτικά η διαφορά των 2 από τα 3 είναι πως μπορεί να χει παραπάνω εφαρμογές ανοικτές έτσι ώστε να μην αργεί να πάει από την μια στην άλλη. Στην πράξη αυτό σημαίνει 4-7% καλύτερη απόδοση. Το 1 από τα 2 βέβαια κάνει διαφορά σεφέστατη. Στο Moto όμως δεν θα δεις κανένα σκάλωμα. Είναι θέμα καθαρά επιλογής λοιπόν. Σε αυτά τα χρήματα υπάρχουν και επιλογές καλές από Κίνα, αλλά δεν γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει αυτή η αγορά λόγω εγγύησης μεταφορικών περιπετειών κλπ. Φιλέ εγω είμαι κάτοχος του moto g δευτερης γενιάς. Για μένα αγόρασε το χωρίς σκέψη. Δε θα μετανιώσεις ουτε λεπτο. Εκτός απο τη μέτρια κάμερα σε σχέση με αλλες 8αρες δεν έχει κανένα μείον επανω του. Τρεχει τα παντα. Καθαρό android μέσα κι ας έχει 1 giga ram. Ενα πράγμα που θα σε εκπληξει είναι τα ηχεία του. Τουμπανο γενικά. Και πλοήγηση στο internet Τσακ μπαμ. Αυτά. Εχω μπει σε μεγαλο δηλιμα. Το g3 mini εχει ολες τις αναλογιες που θελω. Αλλα και το moto G2 ειναι κινηταρα. Μου φαινεται ωραια επιλογη να τα δω σε ενα καταστημα και τα 2 μαζι να δω τι μου κανει καλυτερο
AntiCambeR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Καλημερα παιδια. Θελω να αγορασω ενα smartphone το οποιο να εχει δυνατο επεξεργαστη και ram και να τρωει οσο το δυνατον λιγοτερα κρασαρισματα γινεται διοτι ειχα παρει ενα xperia L και μονο αυτο δεν ειχε. Ολα τα τα αλλα τα εμφανισε. Θελω να σηκωνει GPS( για πλακα αν γινεται) και μετα ολες τις αλλες εφαρμογες.(Εκτος απο παιχνιδια διοτι δεν παιζω.) Κατι apps ελαφρια που εχω βρει. Θελω μεχρι 200 ευρω αν εχετε κατι να προτεινετε και οχι Windows phone λογο του market. Ειδα σε ενα φιλο και δεν με ενθουσιασε. Ειδα το LG G3 mini και ομολογω εχει καλες προδιαγραφες. Αξιζει σαν κινητο? Δυστυχως σε καποιες συσκευες LG G3s(mini) δεν λειτουργει το notification led και το καλυπτει η LG αλλαζοντας πλακετα.Δεν ξερω σε τι ποσοστο.Κατα τα αλλα εχει αρκετα να προσφερει αλλα αν το "φορτωσεις" θα "κολλαει".Πιο ωραιο design,αποσπωμενη μπαταρια και 4G.Ισως και καλυτερη καμερα. Το Moto G 2014 εχει αλλο προβλημα με την οθονη του που ισως εχει διορθωθει στις πιο καινουριες παρτιδες.Ειναι πιο αλαγκαριστο κινητο λογω pure android,καλυτερη εμπειρια χρησης που λενε. Αυτα γραφουν πολλοι χρηστες των κινητων.
popc3 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 γεια σας και απο εμενα .θα ηθελα να ρωτησω ,σ κεφτομαι να παραγγειλω απο minideal.ποσο καιρο θα παρει να το παραλαβω?ηγουμενιτσα μερια.τι ποσο να υπολογισω για τελωνειο ,μεταφορικα ?ευχαριστω εκ των προτερων ,το ποστ ειναι στη διαθεση του admin η οποιου υπευθυνου αν δεν ανοικει εδω,σας ευχαριστω και παλι. εντυπωσεις απο καποιον που εχει παρει το cubot to x9?
paolakos21 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Αν είναι να του προτείνετε όλοι το Moto G, τότε στα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά (πολύ πολύ λίγο καλύτερα), είναι το XIAOMI HONGMI REDMI 2 Qualcomm Snapdragon 410 1.2GHz 64-bit Quad Core 4.7 Inch HD Screen 4G LTE MIUI 6 Smartphone στα 129€, δηλαδή 70€ λιγότερο, από πολύ αξιόπιστη εταιρεία. Ορίστε και συγκριτικό μεταξύ τους. εντάξει φίλε μου. Έχουμε καταλάβει οτι σου αρέσουν τα κινεζικα τηλέφωνα εφόσον σε όλα τα post προτινεις τα ίδια και τα ιδια. Εγώ προσωπικά δεν θα παιρνα κινεζικό γιατί πολύ απλα τα φοβάμαι. Και στη τελικη δε ψάχνουμε όλοι κινέζικα κινητά.
maddoctor Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 εντάξει φίλε μου. Έχουμε καταλάβει οτι σου αρέσουν τα κινεζικα τηλέφωνα εφόσον σε όλα τα post προτινεις τα ίδια και τα ιδια. Εγώ προσωπικά δεν θα παιρνα κινεζικό γιατί πολύ απλα τα φοβάμαι. Και στη τελικη δε ψάχνουμε όλοι κινέζικα κινητά. Συμφωνώ. Εγώ απλώς προτείνω και ο φίλος μας διαλέγει.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα