booZe Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δύο GTX 970 στην χειρότερη περίπτωση (SuperClocked, κλπ) καταναλώνουν το πολύ 350W. Το υπόλοιπο σύστημα, ούτε με σφαίρες δεν καταναλώνει άλλα 300W. Έχουν αλλάξει οι εποχές. Ομώς μίλησα για ~90% load (άρα ~585W για ένα καλό 650άρι) που θα τα φτάνει άνετα σε peaks (πάνω από 200W μπορεί να φτάνει ο overclocked FX μόνος του), και δεν έχουμε συμπεριλάβει στο άθροισμα και τα ψιλά (δίσκοι, fans, μνήμες κτλ). Δεν είναι ασφαλές να τρέχεις ένα τροφοδοτικό τόσο κοντά στο max φορτίο του (το οποίο πολλές φορές το αποδίδουν κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες θερμοκρασίας κτλ) για μεγάλες διάρκειες. Γενικά πάντως συμφωνούμε ότι έχουν πέσει πολύ οι απαιτήσεις σε τροφοδοσία στα σύγχρονα συστήματα.
Heatspreader Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Το πολύ πολύ απενεργοποιεί το sli σ' αυτό το game Εννοώ να μην εκμεταλλεύεται το SLI. Να δημιουργεί προβλήματα είναι εξαιρετικά σπάνιο. Τελευταίο που μου παρουσίαζε πρόβλημα ήταν το Battlefield, αλλά σίγουρα πρόκειται για έναν τίτλο που δεν μπορείς να τον πάρεις σοβαρά με τα προβλήματα που γενικότερα εμφάνισε. 1
BabisTs Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Ομώς μίλησα για ~90% load (άρα ~585W για ένα καλό 650άρι) που θα τα φτάνει άνετα σε peaks (πάνω από 200W μπορεί να φτάνει ο overclocked FX μόνος του), και δεν έχουμε συμπεριλάβει στο άθροισμα και τα ψιλά (δίσκοι, fans, μνήμες κτλ). Δεν είναι ασφαλές να τρέχεις ένα τροφοδοτικό τόσο κοντά στο max φορτίο του (το οποίο πολλές φορές το αποδίδουν κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες θερμοκρασίας κτλ) για μεγάλες διάρκειες. Γενικά πάντως συμφωνούμε ότι έχουν πέσει πολύ οι απαιτήσεις σε τροφοδοσία στα σύγχρονα συστήματα. Με αυτό που έχω θα έχω κάποιο πρόβλημα?
booZe Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Με αυτό που έχω θα έχω κάποιο πρόβλημα? Υπερκαλυμένος είσαι με 850W Gold, ούτε συζήτηση. Για κάποιο 650άρι που είχε αναφερθεί ως παράδειγμα έλεγα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα