Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλην την παρέα.Σκέφτομαι να πάω σε sli gtx 970 απλά θα ήθελα να γνωρίζω αν επαρκεί το psu που έχω ήδη με τα specs του υπολογιστή μου.Ρωτάω διότι έχω και τον επεξεργαστή και στα 4,8ghz.Αν όχι,τι τροφοδοτικό μου προτείνεται?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από BabisTs
Δημοσ.

SLi θες, όχι crossfire, ναι το τροφοδοτικό σου επαρκεί, αλλά δεν υπάρχει κανένας ρεαλιστικός λόγος να το κάνεις.

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλην την παρέα.Σκέφτομαι να πάω σε sli gtx 970 απλά θα ήθελα να γνωρίζω αν επαρκεί το psu που έχω ήδη με τα specs του υπολογιστή μου.Ρωτάω διότι έχω και τον επεξεργαστή και στα 4,8ghz.Αν όχι,τι τροφοδοτικό μου προτείνεται?

καλημερα φιλε μου πουλαω ενα τροφοδοτικο ειναι αυτο εδω οπως θα δεις ειναι παρα πολυ καλο εαν σε ενδιαφερει μιλαμε! http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/overclocking/391127-chieftec-cft-1200g-df-1200w-90a/ 

Δημοσ.

καλημερα φιλε μου πουλαω ενα τροφοδοτικο ειναι αυτο εδω οπως θα δεις ειναι παρα πολυ καλο εαν σε ενδιαφερει μιλαμε! http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/overclocking/391127-chieftec-cft-1200g-df-1200w-90a/ 

Απλα ελεος.....Καλα δεν βλεπεις τι τροφοδοτικαρα που εχει τι πας και πετας το ακυρο Chieftec....

Μιας και οι 970 δεν καταναλωνουν πολυ,νομιζω οτι φτανει και περισσευει και αρκετο.Παραπανω απο 650W δεν πιστευω να χρειαζεσαι στην χειροτερη.

• Like 2
Δημοσ.

Πλέον οι καταναλώσεις στα υποσυστήματα έχουν πέσει δραματικά. Με ένα καλό 650άρι κάνεις άνετα αυτό που θες.
Μην ξεχνάτε ότι αν χρησιμοποιείτε μεγαλύτερα τροφοδοτικά απ' ότι πραγματικά χρειάζεστε, σπαταλάτε ρεύμα αφού το τροφοδοτικό δεν δουλεύει στην περιοχή που το Efficiency είναι υψηλό.

• Like 2
Δημοσ.

Αν και λίγο offtopic, αν παίζεις στην οθόνη της υπογραφής σου (1080p/60Hz), δεν έχει κάποιο πραγματικό όφελος το SLI σε σχέση μία GTX970 μόνη της. Μήπως να αναβάθμιζες πρώτα την οθόνη (σε 1440p ή 1080p/144Hz) και μία κάρτα για την ώρα;

Το τροφοδοτικό σου είναι μια χαρά για SLI. Ένα 650άρι πάντως δεν νομίζω ότι αρκεί γιατί δεν είναι ασφαλές να λειτουργείς επί μακρόν ένα τροφοδοτικό σε loads της τάξης του 90% της ισχύος του (εκεί περίπου θα φτάνει με τον FX @4.8 και δύο overclocked 970).

• Like 1
Δημοσ.

Το τροφοδοτικό που έχεις είναι πολύ καλό και αρκετό γι' αυτό που θες να κάνεις αλλά όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω, αν παίζεις σε μια οθόνη δε σου χρειάζεται το sli.

• Like 1
Δημοσ.

Αν και λίγο offtopic, αν παίζεις στην οθόνη της υπογραφής σου (1080p/60Hz), δεν έχει κάποιο πραγματικό όφελος το SLI σε σχέση μία GTX970 μόνη της. Μήπως να αναβάθμιζες πρώτα την οθόνη (σε 1440p ή 1080p/144Hz) και μία κάρτα για την ώρα;

Το τροφοδοτικό σου είναι μια χαρά για SLI. Ένα 650άρι πάντως δεν νομίζω ότι αρκεί γιατί δεν είναι ασφαλές να λειτουργείς επί μακρόν ένα τροφοδοτικό σε loads της τάξης του 90% της ισχύος του (εκεί περίπου θα φτάνει με τον FX @4.8 και δύο overclocked 970).

Δύο GTX 970 στην χειρότερη περίπτωση (SuperClocked, κλπ) καταναλώνουν το πολύ 350W. Το υπόλοιπο σύστημα, ούτε με σφαίρες δεν καταναλώνει άλλα 300W.

Έχουν αλλάξει οι εποχές.

• Like 2
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους παίδες.Απλά ρωτάω γιατί έλεγα για την 980 να έπαιρνα.Απλά στην τιμή της (άντε και κανα 100ρικο ακόμα) παίρνεις 2 x gtx 970 και οι επιδόσεις σε σχέση με μία 980 θα είναι δυασανάλογες & τεράστιες υπέρ του sli.

Δημοσ.

Όταν αυτό δουλεύει...
:)

Υ.Γ.: Συνήθως δουλεύει, αλλά αν θες να παίζεις τα παιχνίδια day one, κάποιες φορές θα έχεις πρόβλημα. Περιμένεις να βγουν Drivers, Updates για το παιχνίδι και τέλος να πέσει η τιμή του. Παίζοντας περσινά παιχνίδια όχι μόνο δεν αντιμετώπισα πρόβλημα, αλλά όλα έπαιζαν ρολόι.

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους.Απλά επειδή είμαι για ανεύρεση gpu και κοιτάω αυτή την περίοδο ήθελα να είμαι σίγουρος ότι το τροφοδοτικό επαρκεί και για τις 2 x gtx 970 και τον Fx 8350 στα 4,8ghz.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...