George! Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Έχω την μητρική πλακέτα Asus Z97-A και το λογισμικό της μου δείχνει ότι υπάρχουν δύο νεότερες εκδόσεις bios. Οι ερωτήσεις μου έχουν ως εξής: 1)Είναι ασφαλής η διαδικασία αναβάθμισης ή θα κλαίω την μητρική; 2)Πρέπει να περάσω την μία μετά την άλλη και τις δύο εκδόσεις που μου δείχνει ή μόνο την τελευταία; 3)Πως πραγματοποιείται η αναβάθμιση; 4)Αν κάτι πάει στραβά θα με καλύψει η εγγύηση;
Sakiz105 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Εχει κατι το νεοτερο bios που το χρειαζεσαι και θες να κανεις update? Αν συμβει κατι θα εχεις μια μητρικη 150 ευρω προς καδο
8elwADSL Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Bios update κάνουμε μόνο αν έχουμε κάποιο πρόβλημα ασυμβατοτητας η μη υποστήριξης συγκεκριμένου hardware η αν χρειαζόμαστε κάποια δυνατότητα που φέρνει η νέα έκδοση αλλιώς δεν πρέπει να ασχοληθείς καν.
NT1G Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μόνο την τελευταία έκδοση περνάς. Συνήθως τώρα πια γίνεται μέσω bios με χρήση usb μνήμης.
Papakitou Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Οσες φορες εχω κανει bios update δεν εχω αντιμετωπισει ποτε προβλημα φιλε. Δεν ειναι και τιποτα δυσκολο
George! Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δεν έχω κανένα πρόβλημα ασυμβατότητας ή κάτι άλλο αλλά στην σελίδα της asus αναφέρει στις αλλαγές "Improve system stability" και κάποια άλλα πράγματα που φαίνονται στο παρακάτω screenshot ή στο link αν επιλέξετε windows 8.1 64bit και μετά bios. Αξίζει να αναβαθμίσω γι΄ αυτά; Αν χαλάσει, θα βγάλω άκρη με την εγγύηση; http://www.asus.com/Motherboards/Z97A/HelpDesk_Download/
NT1G Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Αν αναβαθμίσεις να πας στην εκδοση BIOS 2012 που είναι η τελευταία.
George! Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Αν αναβαθμίσεις να πας στην εκδοση BIOS 2012 που είναι η τελευταία. Την είδα και αυτή την έκδοση και κάποιες άλλες που έχει αλλά μου έκανε εντύπωση που δεν μου την βγάζει το λογισμικό της asus και σκέφτηκα μήπως δεν είναι συμβατή με την μητρική μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα