billrok Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα ειμαι αναμεσα κυριως στα htc desire 816, Htc one mini και huawei ascend p7 μη μου πειτε για lg g2..δεν αγοραζω lg παλιι
billrok Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Ο λογος που δεν αγοραζεις lg? πηρα το Lg l9 2 απο τα χειροτερα κινητα και μου κανει τη ζωη δυσκολη..εκτος αυτου,θελω να αλλαξω εταιρια.. για τη huawei ποια ειναι η γνωμη σας;; αν και κλεινω προς desire 816..
AntiCambeR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Το LG G2 δεν εχει σχεση με το προβληματικο LG L9II και ας ειναι ιδια μαρκα. Τα HTC ειναι καλα κινητα αλλα ακριβα.Επισης αν σου βγαλει προβλημα μπλεκεις με το αθλιο service της Arvato. Η LG εχει καλυτερο service. Παντως κινητο τελειως απροβληματιστο δεν νομιζω να υπαρχει.Απλα οσο πιο ακριβο τοσο πιο λιγα προβληματα βγαζει,η επειδη θα εχει καλο hardware με "δυνατα" specs η λογω software-αναβαθμισεων προς το καλυτερο.
billrok Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Το LG G2 δεν εχει σχεση με το προβληματικο LG L9II και ας ειναι ιδια μαρκα. Τα HTC ειναι καλα κινητα αλλα ακριβα.Επισης αν σου βγαλει προβλημα μπλεκεις με το αθλιο service της Arvato. Η LG εχει καλυτερο service. Παντως κινητο τελειως απροβληματιστο δεν νομιζω να υπαρχει.Απλα οσο πιο ακριβο τοσο πιο λιγα προβληματα βγαζει,η επειδη θα εχει καλο hardware με "δυνατα" specs η λογω software-αναβαθμισεων προς το καλυτερο. για τη huawei τι λες;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 και εγω g2 θα σ λεγα αλλα αφου εισαι τοσο αρνητικος κοιτα προς p7!
kostas.K Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Αν μπορείς να πάρεις απ εξω πάντως (Κίνα μεριά) εχεις πολύ καλύτερες επιλογες
billrok Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Αν μπορείς να πάρεις απ εξω πάντως (Κίνα μεριά) εχεις πολύ καλύτερες επιλογες οπως;;
fotis menidi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 οπως;; Κοιτα για meizu mx4 η για one plus one απεξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα