georgemp2 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Με ενδιαφέρει να ενσωματώσω δυνατότητα πληρωμής από κάρτα χρεωστική-πιστωτική στο site μου , τι πρέπει να κάνω , ποιος έχει ανάλογη εμπειρία ? καθώς έψαξα στο διαδίκτυο είδα για το proxypay της eurobank το οποίο και το αγόρασα. Αν και ενημερώθηκα ότι πρόσφατα η συγκεκριμένη τράπεζα το άλλαξε από proxypay στο πρόγραμμα modirum, γνωρίζει κανείς τη μπορώ να κάνω; η αν μπορώ να συνεργαστώ με κάποια άλλη τράπεζα που να υποστηρίζει ακόμα το proxapay; ευχαριστώ. 1
lion2486 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δεν γνωρίζω για το proxypay, ηλεκτρονικές πληρωμές δέχονται σίγουρα Eurobank & πειραιώς. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις paypal/viva/moneybookers και άλλες παρόμοιες υπηρεσίες ηλεκτρονικών πληρωμών/πορτοφολιού. (κρατάνε κάποιο ποσοστό βέβαια παραπάνω..)
georgemp2 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 κανείς άλλος καμία ιδέα; εμένα με ενδιαφέρει ο πελάτης να μπορεί να πληρώσει μέσο του σιτε μου με την κάρτα του, όπως γίνεται σε όλα σχεδόν τα online καταστήματα. Αποκλείεται να μην υπάρχει κάποια λύση. στα καταστήματα άλλα σου λέει ο ένας άλλα ο άλλος. θα ήθελα μια δοκιμασμένη λύση. ευχαριστώ.
georgemp2 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Απλά είδη έχω κάνει αγορά το proxypay της eurobank, και για αυτό θα ήθελα μια λύση με την συγκεκριμένη τράπεζα. το συγκεκριμένο κατάστημα δηλαδή παίρνει τις πληρωμές και στις καταθέτει στον λογαριασμό σου στην τράπεζα; ευχαριστώ.
paparovic Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει το Proxypay, οπότε δεν μπορώ να σου πω. Όσο για το vivapayments, ναι, ανα μέρα.
georgemp2 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 στο vivapayments για την σύνδεση του δικού μου σιτε με την εταιρία τους το αναλαμβάνουν αυτοί;
paparovic Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Όχι. Τρίτοι έχουν φτιάξει διάφορα plugins για τις γνωστές πλατφόρμες. Οπότε πας και αγοράζεις από αυτούς (αν δεν είναι free).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα